Tabere M.A.I.

100 de copii se afla deja in taberele organizate de M.A.I. Marti a avut loc inaugurarea taberelor organizate de Scoala de Politie „Vasile Lascar” Campina.

Peste 180 de copii care locuiesc in zonele din Moldova afectate de inundatii participa, incepand cu data de 1 august pana pe 23 august, la taberele organizate de Ministerul Administratiei si Internelor, in spatiile de cazare aflate in administrarea proprie sau a Politiei si Jandarmeriei Romane.

Incepand de duminica, 1 august, 80 de copii participa  timp de 10 zile, la taberele organizate de Jandarmeria Romana in trei centre de pregatire, Baza de Pregatire si Cazare Snagov, Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi Falticeni si Centrul de Pregatire si Perfectionare Jandarmi Tasnad. Marti, 2 august, la Baza de Pregatire si Cazare Snagov, a avut loc deschiderea oficiala a acestor tabere. Jandarmii au organizat un program variat pentru copii in fiecare zi, constand in activitati sportive, artistice, jocuri, concursuri, precum si vizitarea unor obiective turistice sau istorice. Alti 20 de copii au ajuns marti, 2 august, la Scoala de Agenti de Politie ”Vasile Lascar” Campina, unde vor petrece cinci zile alaturi de politisti. Alti 40 de copii sunt asteptati in perioada urmatoare la taberele organizate de Politie, in trei serii, cu o durata de cinci zile fiecare. Pentru cei mici, colectivul Scolii de politie a pregatit programe si activitati sportive, artistice, jocuri si concursuri, precum si vizite la obiective turistice sau istorice din Sinaia, Ploiesti si Pitesti. Cei 60 de copii vor avea ocazia sa afle mai multe despre profesia de politist, sa vada modul in care se pregatesc viitorii agenti de politie, sa viziteze laboratoarele existente in cadrul unitatii de invatamant si tehnica din dotare.Taberele organizate de Ministerul Administratiei si Internelor au o durata cuprinsa intre cinci si zece zile si se desfasoara la Scoala de Agenti de Politie ”Vasile Lascar”-Campina, Baza de Pregatire si Cazare Snagov, Complexul de Agrement Mamaia, Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi Falticeni, Centrul de Pregatire si Perfectionare Jandarmi Tasnad si Complexul de Agrement Saturn. Politistii si jandarmii romani au pregatit pentru copii programe si activitati sportive, artistice, jocuri, concursuri, precum si vizitarea unor obiective turistice sau istorice. Taberele sunt  organizate dupa cum urmeaza: Scoala de Agenti de Politie ”Vasile Lascar”-Campina: seria I, 2.08 – 6.08.; seria a-II-a 9.08 – 13.08; seria a-III-a 16.08 – 20.08. Baza de Pregatire si Cazare Snagov, perioada 1.08-10.08; Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi Falticeni, perioada 2.08-10.08. Centrul de Pregatire si Perfectionare Jandarmi Tasnad, perioada 1.08-10.08. Complexul de Agrement Mamaia, perioada 16.08-23.08. Complexul de Agrement Saturn, perioada 16.08-23.08.

Adauga un comentariu

*