Cinci infracţiuni în câteva ore

Un tânăr de 21 de ani din comuna Prăjeşti a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, lovire şi alte violenţe, distrugere, port ilegal de cuţit şi ultraj.

Poliţiştii din comuna Prăjeşti au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui scandal la un magazin din comună.

Un agent de poliţie s-a deplasat la faţa locului unde a fost întâmpinat de Ştefan C., de 21 de ani, care fără motiv i-a  adresat injurii poliţistului, apoi cu un cuţit şi cu o bară metalică de un metru l-a ameninţat pe acesta cu moartea. Pentru a opri tânărul din acţiunea agresivă, agentul de polţie   l-a somat şi a  executat cu pistolul din dotare un foc în plan vertical, moment în care tânărul a fost imobilizat de cetăţeni.

În urma cercetărilor efectuate cu privire la activitatea infracţională a tânărului de 21 de ani, poliţiştii au mai stabilit că luni, 2 august, în intervalul orar 3.00- 8.30, acesta a săvârşit mai multe infracţiuni. Astfel, în jurul orei 3.00, în faţa unei discoteci din comună,  i-a agresat fizic pe  Ovidiu P. şi  Iulian G., pe primul lovindu-l în zona feţei cu pumnii şi picioarele iar pe al doilea lovindu-l cu o sticlă în cap. În jurul orei 4.30,  C.Ştefan şi F. Adrian l-au agresat fizic, din nou, pe  Ovidiu P. şi cu o bară din fier a distrus luneta şi avariat haionul unui autoturism după care folosind un cuţit l-a ameninţat cu moartea pe  A. Iulian. În jurul orei 8.30,  C. Ştefan, împreună cu G. Marian, s-au deplasat la o societate comercială din comună, unde au provocat scandal şi au distrus o umbrelă şi o bancă.Faţă de C. Ştefan s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, lovire şi alte violenţe, distrugere, port ilegal de cuţit şi ultraj. F. Adrian este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere. (D.M.)

Adauga un comentariu

*