Familia Roman pare lovita de criza economica.

Silvia, care pana mai ieri era rasfatata de fostul premier pe la restaurante de fite si vacante de vis, a ajuns sa manance in masina si sa-si cumpere haine de la reduceri, ca sa faca economie.

Sotia fostului premier Petre Roman (64 de ani) se adapteaza fara probleme crizei financiare. Mamica de 38 de ani conduce un autoturism care consuma circa sase litri la suta de kilometri, mananca pizza la felie luata de la chiosc si „vaneaza” reducerile din oras. Silvia Roman, ex-Chifiriuc, a fost fotografiata zilele trecute de paparazzii CANCAN pe bulevardul Ferdinand din Capitala. A coborat din masina in care se aflau fiul ei, Petrus, si bona baietelului, si s-a asezat la coada la o patiserie. In timp ce astepta sa-i vina randul, Silvia a inceput sa gesticuleze, intreband-o pe bona daca doreste vreo placinta sau o felie de pizza. Si-a cumparat o felie de pizza si a urcat la volan, infulecand din specialitatea culinara italiana.

Dupa cateva minute de slalom printre masini si asteptari in intersectii, sotia lui Petre Roman a franat brusc. La magazinul de la parterul unui bloc erau reduceri! A lasat masina in mijlocul strazii si a rugat-o pe bona sa aseze in geamul masinii un parasolar, ca sa-l fereasca pe baietel de soarele arzator. Apoi a intrat in magazinul care anunta mari reduceri: rochii cu preturi cuprinse intre 45 si 70 de lei, bluze cu 35 de lei si papuci de dama la doar 40 de lei. Silvia Roman n-a stat prea mult inauntru, semn ca preturile mici erau mai importante decat aspectul articolelor vestimentare. Dupa doar cateva minute, Silvia a iesit cu o sacosa plina si cu restul in mana. A urcat la volanul masinii sale si a accelerat pe soseaua Colentina, oprind abia in Pipera, acolo unde locuieste de trei ani cu Petre Roman.

In urma cu o luna, paparazzii CANCAN l-au fotografiat pe Petre Roman, dezamagit, langa un bancomat. Incidentul a avut loc in Piata Dorobanti din Capitala, unde fostul premier s-a prezentat cu un card si o hartiuta pe care avea scris codul PIN. Dupa cateva minute, timp in care Roman a incercat sa extraga diferite sume, sotul Silviei a plecat si fara bancnote, si fara chitanta, semn ca banii pe care-i astepta nu-i fusesera virati in cont.
Nunta la Snagov

Dupa o relatie controversata care a durat cinci ani, Silvia si Petre Roman s-au casatorit, anul trecut, cu mare fast. Ceremonia religioasa a avut loc la Snagov, la vila nasului cuplului, Dinu Patriciu, unde s-a tinut si petrecerea. Dupa nunta, Petre si Silvia au plecat in luna de miere, in Muntenegru, intr-o statiune de pe malul Marii Adriatice.
Botez cu afaceristi si politicieni

Petrus Roman, baiatul cuplului Silvia – Petre, a fost botezat in luna aprilie a acestui an, la Biserica Sfantul Silvestru din Capitala, cu usile inchise. La eveniment au participat cunoscuti oameni de afaceri, diplomati si politicieni.


Sursa CANCAN.RO

Adauga un comentariu

*