Diaconescu: Îmi fac partid cu colegii de celulă şi candidez la preşedinţie

Patronul OTV, Dan Diaconescu, a anunţat că va forma Partidul Poporului Român din care vor face parte şi foştii colegi de celulă. Totodată, a spus că va candida la viitoarele alegeri prezidenţiale. Aceste anunţuri au fost făcute imediat după ce a fost eliberat.

„Vreau să fac câteva anunţuri. În primul rând, pentru mama mea. Mami, la mulţi ani! Fiindcă astăzi este ziua mamei mele. În al doilea rând, pentru fetiţa mea pe care nu am văzut-o demult. Te rog frumos acum pleacă din faţa televizorului sau dă pe DDTV unde sunt desene animate pentru că tatăl tău îţi va ceda ţie televiziunea şi el va intra în politică”, a declarat Dan Diaconescu, imediat după ce a fost eliberat.

Diaconescu le-a mulţumit tuturor celor care l-au sprijinit în ultimele zile, cât a fost arestat. De asemenea, a spus că a contat foarte mult şi completul de judecată care a fost „foarte curajos”.

„O să vă povestesc mai târziu ce s-a întâmplat în spatele acestei arestări misterioase”, a mai spus Diaconescu.

Patronul OTV a mai anunţat că va înfiinţa un partid din care vor face parte şi foştii colegi de celulă.

„În celula din care am ieşit eu, celula 16, mai sunt patru de Dan Diaconescu, iar în celelalte celule, unde am cunoscut diverşi cetăţeni români, sunt foarte mulţi de Dan Diaconescu. Peste tot este câte un Dan Diaconescu. Şi la dumneavoastră acasă este un Dan Diaconescu. Ţara este plină de câte un Dan Diaconescu. În această puşcărie din spatele meu s-a încheiat un act istoric în aceste ultime ore. Am hotărât, împreună cu colegii mei, cu cei pe care i-am cunoscut, formarea unui partid politic care se va chema probabil Partidul Poporului Român. De asemenea, vă anunţ că, la alegerile următoare pentru preşedinţie, cele din 2014 sau mai devreme, voi candida. Este de acum oficial”, a mai spus Diaconescu.

Întrebat dacă în seara asta va avea la OTV vreun invitat special, Diaconescu a răspuns: „Nu, nu am niciun invitat. Primii invitaţi, cei mai doriţi sunt nea Toni, care a fost cu mine în cameră, un tânăr Alba, un alt tânăr Arabu şi mai avem un tânăr Marius, care e întâmplător chiar din Caracal”.

Diaconescu susţine că arestarea sa a fost una politică: „O să prezint şi dovezile zilele următoare”.

Dan Diaconescua fost eliberat, după ce Tribunalul Bucureşti i-a admis recursul declarat împotriva deciziei Judecătoriei Sectorului 1, prin care a fost arestat pentru 29 de zile, în timp ce colaboratorul OTV, Doru Pârv, rămâne în arest, contestaţia sa fiind respinsă, iar decizia e definitivă.

Sursa REALITATEA.NET

Adauga un comentariu

*