„Pinalty”, grav bolnav?

Gheorghe Stefan „Pinalty” (57 de ani) a fost internat de urgenta intr-o clinica din Nisa dupa ce medicii au descoperit ca are o boala grava de sange, care ar putea fi un semn al leucemiei.

Acesta se trateaza la aceeasi unitate medicala la care s-a operat de cancer Mircea Sandu, presedintele FRF.
Gheorghe Stefan, primarul din Piatra Neamt si presedintele onorific al clubului de fotbal Ceahlaul, are mari probleme de sanatate. Acum cateva zile acesta a plecat in Franta, la Nisa, unde a fost internat de urgenta la clinica in care s-a tratat Mircea Sandu.
In aprilie, omul de fotbal a mers la Nisa, unde si-a facut niste analize. Medicii au stabilit ca pacientul are limfocitoza si l-au chemat de urgenta, inapoi, pentru internare. Persoanele cu limfocitoza pot sa dezvolte probleme de sanatate foarte grave. „Limfocitoza reprezinta existenta unui numar mai mare de limfocite in sange decat cel normal. Un om cu aceasta tulburare poate avea o simpla viroza respiratorie, o infectie bacteriana sau tuse convulsiva. Daca simptomele se intind pe mai mult de doua luni, limfocitoza poate fi semnul unei probleme a maduvei osoase sau a leucemiei”, ne-a explicat prof. dr. Daniela Bartos, medic primar medicina interna Spitalul de Urgenta Floreasca.

Continuarea aici (CANCAN.RO)

Adauga un comentariu

*