Facebook pentru nudişti: Skinbook, o reţea de socializare exclusivistă

Amatorii de nudism au acum o reţea pe internet unde pot socializa, întocmai ca pe Facebok, potrivit time.com. Skinbook, reţeaua de socializare fondată de doi britanici, câştigă în fiecare zi tot mai mulţi adepţi şi are, în prezent, peste 9000 de membri.

Regulile sunt simple pe Skinbook. Nu se acceptă materiale pornografice, ci numai fotografii bust. Bustul gol, desigur, fiind un site dedicat nudiştilor. Mai mult, comentariile tendenţioase sunt strict interzise. Pentru a deveni membru pe Skinbook trebuie să treci de un filtru, în funcţie de aplicaţiile pe care le-ai folosit pe internet. Aşa se face că din cele 200 de cereri pe care cei care administrează site-ul le primesc zilnic, numai 10% primesc acceptul.

De ce ai vrea totuşi să fii membru Skinbook? „Pentru persoanele tinere, nudismul nu are a face cu politica sau activismul. Este o formă de recreere” spune Karl Maddocks, unul din co-fondatorii site-ului. El a explicat că nudismul este o formă de reacţie la presiunile socităţii în care trăim, în care a arăta bine este considerat extrem de important în relaţiile cu ceilalţi.

Potrivit fondatorilor, reţeaua de socializare are adepţi mai ales în rândul femeilor şi a cuplurilor, cu vârste cuprinse între 35-40 de ani. Media de vârstă scade însă de la o zi la alta, cu cât numărul utilizatorilor creşte.

Sursa ANTENA3.RO

Comentarii

  1. Vasile a zis:

    De aproape doi ani exista si varianta dedicata nudistilor romani 🙂 ronudism.com / ronudism.ning.com
    Pe SKINBOOK gasesti maxim 10 romani 🙁 Deci iubitorilor de nudism din Romania le recomand varianta autohtona 🙂

Adauga un comentariu

*