“Cunoasterea si stimularea creativitatii prescolarilor”

La Tg. Ocna, sambata dimineata, in organizarea Inspectoratului Judetean Scolar Bacau, a Casei Corpului Didactic “Grigore Tabacaru”, Episcopiei Romano Catolice Iasi, a Congregatiei “Slujitoarele Preacuratei din Parma”, si a Gradinitei cu program normal “Anna Maria”, din Tg. Ocna, a avut loc Simpozionul National “Cunoasterea si stimularea creativitatii prescolarilor prin intermediul celor sapte arte”. Invitati au fost multi, dar numai unii dintre ei au dat curs  acesteia, printre ei Monseniorul Petru Gherghel, Episcop al Episcopiei Romano Catolice Iasi, prof. Universitar dr. Iosif Bisoc, inspector scolar Diecezean, preotul paroh Ioan Purcaru, Parohia Romano Catolica Tg. Ocna, Institutor Aurelia Pitu, inspector de specialitate invatamant prescolar, prof. Mihaela Florea, inspector de specialitate Educatie Fizica si Sport,  prof. Maria Matasaru, metodist CCD “Grigore Tabacaru”, prof.dr. Lavinia Baisan, Colegiul National “Stefan cel Mare”, prof. psih.Mariana Angheluta Bratu, Liceul Costache Negri”din Tg. Ocna,  prof. psih. Viorica Pricopoaia, Centrul de Asistenta Psihopedagogica Bacau, prof. Carmen Nedelcu, expert OPSPRS, Costache Nutu, viceprimar Tg. Ocna, Stefan Silochi, consilier AJOF. Au participat educatoare de la gradinite din toata tara. Manifestarea a debutat cu un program artistic de o inalta tinuta sustinut de cei 36 de prescolari ai Gradinitei “Anna Maria”, pregatiti de educatoarea Nely Ancuta Desaga, directoarea Gradinitei, si surorile Daniela Feketa si Gabriela Ciobanu, dupa care, pe sectiuni, au avut loc dezbateri, la care a fost prezent si Episcopul Petru Gherghel.(D.M.)

Comentarii

  1. Actiuni minunate,realizate de oameni inimosi care au grija de copiii nostri.Acestia merita tot respectul, munca lor depaseste cu mult uneori ceea ce poate oferi familia.E minunat sa vezi lumina din ochii lor

  2. O actiune deosebita, organizata si coordonata, de un om modest care nu isi recunoaste mai nicio data meritele, in eforturile depuse de a iesi totul asa cum trebuie. O femeie deosebita care isi iubeste meseria de educatoare cu toata fiinta ei punand suflet in tot ceea ce face.

  3. Laurentia a zis:

    E mare lucru sa reusesti sa pui in miscare atatia oameni. Sa-i vezi ca se bucura de initiativa si mai ales ca sunt dornici sa lucreze cu CEL despre care s-a discutat, copilul. O fiinta insetata de tot ceea ce este nou sub soare, numai sa aiba cine sa-i arate. Tineti-o tot asa, doamna Carmen.

  4. locuitor al urbei a zis:

    dece lipseste ivanof floricica pai se poate

Adauga un comentariu

*