Box: Lucian Bute l-a făcut KO pe Miranda în runda a treia!

Lucian Bute şi-a păstrat centura mondială IBF la categoria supermijlocie în faţa columbianului Edison Miranda, pe care l-a învins prin KO, în runda a treia. A fost a cincea oară când Bute şi-a pus centura în joc.

Acesta a fost al 26-lea meci a lui Bute la profesionişti. Românul are 26 de victorii, dintre care 21 prin KO.

Lucian Bute l-a pus la pământ pe Miranda cu un upercut de stânga în barbă!

04.50: Adrian Diaconu a prezis o victorie în şase runde pentru Bute.

05.00: Sportivii sunt aşteptaţi să iasă de la vestiare. Aproximativ 15.000 de spectatori sunt prezenţi la Centre Bel din Montreal.

05.12: Primul care intră în ring este columbianul. Edison Mandela intră în arenă în fluierăturile publicului, pe o piesă latino.

05.14: Lucian Bute intră în ring într-o atmosferă incerndiară. Spectatorii îi scandează numele. Bute a intrat în ring pe melodia „Where the street have no name”, a trupei U2.

05: 17: Perre Bernier este announcer în ring. Lucian Bute a fost condus în ring de Rudel Obreja.

05.24: A început meciul dintre Bute şi Miranda. Centura mondială la categoria supermijlocie este în joc.

Runda 1: Cei doi încearcă câte o lovitură, dar apărarea este ţinta lor în acest moment, cei doi se tatonează. Bute a încercat un croşeu la faţă, care însă nu şi-a găsit ţinta. Spre finalul rundei, Lucian a reuşit să îşi prindă adversarul în corzi. HBO: 10-9 pentru Bute!

Runda 2: Miranda atacă, dar Lucian se apără bine. Columbianul a lovit destul de puternic cu dreapta, dar Bute se apără bine. HBO: 10-10!

Runda 3: Lucian Bute îl face KO pe Miranda şi îşi păstrează titlul!!!

Sursa REALITATEA.NET

Comentarii

  1. ce a cautat acel INTERLOP la gala de box a lui BUTE la mai condus la ring se duce dupa imagine ogreja si ca PRESEDINTE AL F R BOX cind el nu mai este el se ocupa de profi pe amatori ia ingropat se tot agata de scaun vrea sa nu se observe GAURILE LASATE DE EL la fede ratie el cu IANCU NICOLAIE SI SECRETARUL FEDERATIEI CONSTA NTINESCU de ce a luat contabilitatea federatiei si a dus o la o firma prietena cu ogreja de aceea se tine de scaun acest INTERLOP SI NU DA SCAUNUL DIN MINA stiu sigur ca la mangalia inaintea sedintei a fost instiintat de oameni lui ca niciun antrenor din tara nu l maivrea ca PRESEDINTE si sa facut o sedinta numai antrenori si cind iau spus prieteni ca este o sedinta la un hotel sa dus si el si a vazu atmosfera de acolo a plecat si a zis ca si da DEMISIA dar nu si a dat o OARE DE CE

Adauga un comentariu

*