Orban: Candidez la sefia PNL. Stavarache, incurcat

orban.jpg Ludovic Orban si-a anuntat candidatura la sefia PNL, intr-o conferinta de presa organizata duminica dupa-amiaza, la sediul partidului. „Consider ca pot sa fac echipa atat cu Crin Antonescu, pe care il consider cel mai bun candidat la functia de presedinte din PNL, cat si cu fostul premier Calin Popescu Tariceanu, pe care il consider cel mai bun candidat al PNL la functia de prim-ministru”, a afirmat Ludovic Orban.

„Pentru PNL, mai importante decat orice sunt alegerile locale si parlamentare din 2010. Obiectivul meu la alegerile locale este castigarea Primariei Capitalei si a 1.000 de primarii in tara. Imi doresc pentru PNL un scor electoral care sa nu fie masurat in procente, ci pur si simplu sa castige alegerile locale”, a adaugat prim-vicepresedintele liberal.
„In ceea ce priveste alegerile parlamentare, cred ca atat PDL, cat si PSD vor sustine schimbarea sistemului electoral. PNL trebuie sa fie pregatit sa se confrunte cu un nou sistem electoral”, a adaugat el.
Romeo stavarache, primarul Bacaului, pare a se afla intr-o mare dilema. Antonescu sau Orban? In timp ce el ar opta pentru prima varianta, se pare ca organizatia, inclusiv parlamentarii, il vor pe Orban.

Comentarii

  1. Oricum Stavarache n-are muma n-are tata …. nici un fel de crez -decat MINCIUNA !

  2. Dupa Congres un singur lucru este sigur : in PNL Bacau se vor separa definitiv apele. Pigmeii Stavarache si Paler vor ramane singuri , liberalii adevarati vor fi cu totii impotriva lor.

Adauga un comentariu

*