Arsenal de arme si munitii in casa unei bacauance

moldovan.jpg

Cinci arme si 1405 de cartuse au fost ridicate de politistii bacauani in urma unei perchezitii la domiciliul unei bacauance casatorite cu un cetatean german. “Existau indicii ca in imobil se gasesc mai multe arme si munitii, detinute ilegal”, a declarat Narcisa Butnaru, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Bacau. Din verificarile efectuate, poliţiştii au stabilit ca armele şi muniţia au fost introduse ilegal in ţara, de catre cetaţeanul german M. A. W. şi depozitate intr-un seif metalic amplasat la domiciliul soţiei sale, W. M.
Armele şi muniţia au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor. Atat cetaţeanul german, cat şi soţia sa se afla in Germania iar cetaţeanul M.A.W. este cercetat de autoritaţile germane pentru trafic ilegal de arme.

Detalii despre armament

Cu ocazia pecheziţiei efectuate, in imobilul respectiv au fost identificate: un pistolet mitraliera cu pat rabatabil, calibrul 7,65 mm, un pistol calibrul 9 mm, un pistol calibrul 7,65 mm, un pistolet calibrul 6,35 mm, o arma cu aer comprimat caibrul 4,5 mm cu luneta, 795 cartuşe cu glonţ calibrul 9 mm, 238 cartuşe cu glonţ calibrul 7,65 mm, 245 cartuşe cu glonţ calibrul 6,35 mm, 26 cartuşe de vanatoare calibrul 12 şi 100 cartuşe cu glonţ calibrul 5,6 mm. (O.F.)

Adauga un comentariu

*