Razboi in PNL Bacau

berca1.jpgAlegerea viceprimarului de Bacau, dar, mai ales, Congresul de la inceputul lui martie au provocat adevarate seisme in organizatia bacauana. Falia dintre gruparea Stavarache si opozantii sai e tot mai profounda. Gabriel Berca, Ionel Palar, Mihai Banu sau Cristi Cojocaru s-au exprimat cat se poate de explicit ca nu agreeaza deciziile primarului.Tot mai multe voci din PNL il acuza pe primarul Bacaului ca isi vede doar de propriile interese, uitand de cei care i-au fost alaturi. Stilul dictatorial si impunerea deciziilor cu forta, fara a tine cont de opinia celorlalti liberali bacauani, au umplut paharul nemultumirilor.

Viceprimarul, marul discordiei locale

Desemnarea Roxanei Mironescu pentru functia de viceprimar a determinat discutii aprinse in interiorul partidului. “Vrea o marioneta, care sa nu-i creeze probleme”, au explicat dupa sedinta de la Directia Agricola a organizatiei judetene PNL. Mai multI liberali considera ca Stavarache sacrifica viitorul PNL-ului in Bacau, in conditiile in care un viceprimar bun ar fi adus avantaje de imagine partidului. Pentru aceasta functie au fost vehiculate numele consilierilor Cristi Cosjocaru, Mircea Fechet, Mihai Sustac, Ilie Barzu si Marcel Nechita.

Pozitii diferite la Congres

Opinii diferite de cele ale primarului au fost exprimate si pe tema apropiatului Congres. Aflat in tabara lui Crin Antonescu, Romeo Stavarache a impus alegerea presedintelui pe formula “echipa” inchisa. Ludovic Orban a atacat virulent aceasta modalitate. “Cred ca delegaţii care vin la Congres, care reprezinta elita PNL şi de fapt reprezinta baza partidului, trebuie sa aiba acest drept, ca alaturi de Crin Antonescu sa aleaga toţi membrii echipei de conducere prin candidaturi individuale”, a precizat Orban pentru Mediafax. Senatorul Gabriel Berca a fost la fel de transant: “ Personal, nu sunt de accord cu votul pe lista. Sunt pentru competetie, pentru sanse egale pentru toti candidatii”, a explicat Berca.

Bomba saptamanii: Berca ministru

Raceala dintre Stavarache si ceilalti lideri liberali locali este evidentiata si prin pozitionarea acestora la Bucuresti. Astfel, bomba saptamanii a explodat cand, la bursa zvonurilor, nummele senatorului Gabriel Berca a fost vehiculat ca lider al grupului de parlamentari PNL care nu-l mai supporta pe Antonescu. Din aceasta postura, senatorul ar putea primi la prima remaniere de Guvern functia de ministru la Ministerul Relatiei cu Parlamentul.

„Nu stiu ce se va decide, dar eu merg pe mana lui Crin Antonescu. E fac echipa cu el. Indiferent ca va decide fie sa votam omul sau lista, eu voi respecta ce spune el. Oricum, stiu ca inca nu s-a luat nicio hotarare in acest sens. Ea va fi luata la inceputul lui martie”, a declarat primarul Romeo Stavarache.

Comentarii

  1. piticule mincinos a sosit scadenta. ti-a venit rindul.prea ai facut pe multi.

  2. SI BERCA SI STAVARACHE SUNT DOI OAMENI CARE NU II INTERESEAZA DECAT BUZUNARUL PROPRIU, SA LE FIE LOR BINE INDIFERENT PE CATI OAMNEI CALCA IN PICIOARE!!!!

  3. Stavarache o mare hahalera .Un pacalici!

  4. Avorton de doi lei ce esti, pacalici de Stavarache care este !!!
    AJUNGE !!! DISPARI !!!
    Asta nu-i orfelinat, cretinule ! Asta-i un oras ! Si se intituleaza BACAU !
    Te-ai gandit ce se intampla cand na-i sa mai fi primar ???
    Te-ajut eu ! Te muti din Bacau…

  5. SPAVARACHE CU S DE LA SARPE A DEVENIT DICTATOR ,PANA SI LA ONESTI SI-A PERMIS SA IMPUNA UN PRESEDINTE (CARE DE ALTFEL ESTE UN BAIAT BUN DAR IUBESTE FUNCTIILE…) FARA SA DISCUTE MACAR CU VECHIUL BIROU… FIECARE PASARE PE LIMBA EI VA PIERII.
    CAND VOR FI PROPUNERI PT SENAT BACAU VA PUNE OMUL,PT DEPUTAT BACAU PUNE OMUL, PT VIITORUL PRIMAR DIN ONESTI CU SIGURANTA BACAUL VA DA OK-UL SI ATUNCI ONESTIUL CE REPREZINTA DOAR UN SPONSOR PT ORGANIZATIA JUDETEANA SI O MASINA DE VOTURI….
    RAMANE DE VAZUT

  6. dictatorul a zis:

    crapa ranza in psd-isti!

  7. "eu sunt pentru impotriva" e vorba lu' Creanga a zis:

    Inteleg sa sunt si unii sunt pro si contra dar oare cand ‘om invata sa ne identificam ca PERSOANE pro si contra ?! E in adevar greu sa scapam de taieturile SECEREI si de bataturile CIOCANULUI. e GREU dar nu imposibil si cred ca cei ce cred in ADEVAR vor avea virtutea rabdarii (caci tare ne-am mai dat cu stangu in dreptul de 20 ani). Si cand ne era si noua oleaca mai bine vin semidoctii, fitilistii si disperatii de teama ca-si pierd cravata rosie, si iar se apuca de sforarie, si baga zazanie si iar castiga ai nostrii ca de cum apare unul mai aproape de Dumnezeu cum il improsca cu mizerii cica asa e in politica CANIBALISM, LISPA DE CARACTER, minciuna la rang de virtute …

  8. gigi, gicu, vsile, dom”Gicu si LIRUTA sunt de fapt nick-urile aceluiasi dement care are ce are cu domnul primar Romeo Stavarache.
    Pentru acest cretin in slujba lui Sechelariu mitocanul si hotul doar atat: vezi-ti de treaba tontea ca daca ma bag in tine te ia dracu si nu mai afla nici muma ta pe unde putrezesti.
    Sa nu crezi ca nu stiu cine esti.

  9. Daca nu era Romeo Stavarache astazi ati fi trecut Bistrita cu pluta, ocolind pe drumul CIC-ului sau inot.
    Asa ca ciocul mic mai Sechelariu ca te fut in gura!

Adauga un comentariu

*