Dialog polititsti – administratori de case de schimb valutar

clip_2.jpgJoi, 25 februarie, in Sala de Şedinţe a Secţiei 1 Poliţie Bacau, a avut loc o intalnire cu operatorii şi administratorii caselor de schimb valutar din municipiul Bacau pe tema prevenirii infracţiunilor de talharie comise asupra personalului unitaţilor financiar-bancare. Şedinţa de informare a fost coordonata de catre conducerea Secţiei 1 Poliţie alaturi de specialişti din cadrul Compartimentului de Analiza şi Prevenire a Criminalitaţii din cadrul IPJ Bacau. Invitaţilor le-au fost prezentate date despre situaţia operativa in domeniu la nivel naţional, precum şi vulnerabilitaţi identificate cu ocazia evaluarilor sistemelor de securitate adoptate de casele de schimb valutar din municipiul nostru, precum şi recomandari pentru creşterea gradului de securitate a obiectivelor, protecţia vieţii şi integritaţii corporale a angajaţilor şi clienţilor. Intalnirea şi-a atins scopul, avand caracter interactiv, poliţiştii oferind raspunsuri de specialitate pentru diferitele aspecte sesizate de invitaţi, aceştia apreciind drept oportuna iniţiativa poliţiei, exprimandu-şi disponibilitatea pentru depunerea eforturilor necesare in vederea punerii in aplicare a prevederilor legale in domeniul securitaţii şi organizarea unor intalniri periodice. (D.M.)

Comentarii

  1. De ce2te ori am scris pe forumuri oinpia mea asupra ICR-lui, in general, cu exemple si precizari privind declaratiile si activitatea presedintelui acestei institutii de la Bucuresti, mi-au fost cenzurate mesajele. Ma mir ca dupa toate declaratiile facute de acesta d/e poporul rome2n, Eminescu, etc azi e inca tot in functie. Noroc ca mai sunt scriitorii aredeleni, care spun ce gandesc, in rest.. silence radio se pare ca asta convine la multi ia incearca sa zici ceva : o sa-ti sara in cap tot felul de mediocritati, cu reprosuri de genul da, tu ce-ai facut? , etc Deci, da, cred cu toata convingerea, ceea ce spune autorul blogului: ICR sprijina alte interese decat cele ale poporului rome2n.

  2. Politicos este ca EL să nu asculte la căşti şi EA să menţină nilvuel conversaţiei la minim dacă EL nu o eentreţine şi toate astea ţin mai mult de bun simţ nu de politeţe.

Adauga un comentariu

*