Umbrarescu pleaca din Bacau

umbrarescu.jpg

Omul de afaceri Dorinel Umbrarescu işi va muta toate firmele din judeţul Bacau in cel vecin, Vrancea. Cel puţin aşa susţine Constantin Armencea, primarul municipiului Adjud (PSD), care aşteapta de pe o zi pe alta “transferul” firmelor«regelui asfaltului» pentru a salva oraşul de faliment. Primaria municipiului Adjud a primit pentru anul 2010 de la bugetul de stat suma de 86 de mii de lei, bani care au fost cheltuiţi deja in prima luna a anului. Armencea este convins ca o soluţie pentru ieşirea din criza este atragerea celor noua firme ale lui Umbrarescu catre municipiul condus de el. De altfel, edilul Adjudului a afirmat ca a purtat discuţii in mai mute randuri cu omul de afaceri bacauan pentru a-l convinge sa se mute cu plata taxelor şi impozitelor din Bacau in Vrancea. “Cautam noi surse de venit şi noi surse de clienţi. Firmele lui Umbrarescu vor veni pe raza municipiului Adjud. Am facut demersuri şi am insistat sa treaca la noi”, a declarat primarul Armencea. El crede ca firmele lui Umbrarescu vor aduce la bugetul local peste opt milioane de lei, bani care vor redresa bugetul local.

Comentarii

  1. Daca re[vine]P.S.D.[ARIPA VANGHELIS] D-l UMBRA se intoarce?Sunt vrancean si ma bucur[OBOR] ca vine”MESIA”. ALELUIA……………………

  2. Dl Umbrarescu nu va merge la Adjud,cel putin se va intoare la Podu Turcului,oamenii din localitate il iubesc ,pentru noi reprezinta un simbol,si nu cred ca poate sta suparat pe noi la infinit.Noi il asteptam ,pentru il respectam si credem in el.Este locul de unde s-a impamantanit ,si pe care nu cred ca il va uita vreodata.
    Asa cum copii lui iubesc copii din Podu Turcului,asa si noi iubim familia Umrarescu.
    Este familia comunei Podu Turcului ,nu a Adjudului sau a Bacaului.

  3. bravo Adi ,asa este ,familia umbrarescu a fost si este a comunei podu turcului ,noi il iubim ,este familia cu care ne mandrim.

    NE APARTINE !!!!!!!

  4. este un golan au furat banii tarii cu rebenciuc ojigodie ordinara dumnezeu ia aratat si osa primeasca si altelea.banii pe care ii are sint banii tarii care ia furat impreuna psd

Adauga un comentariu

*