Steaua a perfectat transferul jucătorilor Artiom şi Arman Karamyan

Conducerea FC Steaua a anunţat, pe site-ul oficial, perfectarea transferului jucătorilor armeni Artiom şi Arman Karamyan, care au semnat, duminică după-amiază, contractele de joc.

Artyom Karamyan va purta tricoul cu numărul 77, în timp ce fratele său, Arman, va evolua cu numărul 33.

Cei doi jucători în vârstă de 30 de ani, care au evoluat în turul acestui sezon la FC Timişoara, se vor alătura, în cursul zile de marţi, lotului condus de Mihai Stoichiţă, care se află în cantonament, în Antalya.

Cei doi au debutat in 1996 pentru Arabkir Erevan, de unde au fost transferaţi, în sezonul următor, la Pyunik Erevan, echipă antrenată la acea vreme de actualul antrenor al echipei Steaua, Mihai Stoichiţă. De asemenea, cei doi au mai evoluat împreună pentru Kilikia Erevan, Panachaiki Patras, Arsenal Kiev, Rapid Bucureşti şi FC Timisoara.

Arman a mai jucat în România şi pentru echipele FC Braşov, Gloria Bistriţa şi Ceahlăul Piatra Neamţ, când acestea evoluau în primul eşalon.

Atât Arman, cât şi Artiom au jucat, din anul 2000, pentru reprezentativa Armeniei în 48 de partide (Arman), respectiv 50 (Artiom), marcând, în total, şapte goluri.

Artiom şi Arman Karamyan au cucerit două titluri în Armenia, cu Pyunik Erevan (2001 si 2002), Cupa Armeniei, cu Pyunik (2002). La aceste performanţe, palmaresul lui Arman este îmbogăţit şi cu o Cupă a României, obţinută în perioada în care acesta juca la Rapid.

Adauga un comentariu

*