Accidente pe banda rulanta din cauza ninsorilor

Odată cu noul val de ninsori a venit inevitabil şi un nou val de accidente. În judeţul Timiş, trei oameni au ajuns la spital luni seară, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal din cauza unei depăşiri hazardate. În Alba, alte două persoane, soţ şi soţie, el procuror la DNA şi ea angajat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, şi-au pierdut viaţa într-un accident. De vină a fost se pare viteza excesivă pe vreme rea şi drum alunecos.

În cazul accidentului din Timiş, şoferul vinovat şi alte două persoane din cealaltă maşină au suferit mai multe fracturi şi au fost transportaţi de urgenţă la spital.

În judeţul Botoşani, o maşină a ars complet după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi a ieşit în decor. Şoferul şi pasagerul s-au făcut nevăzuţi. Un motiv ar fi faptul că maşina nu era înmatriculată.

Poliţiştii încearcă acum să dea de şoferul maşinii ca să afle exact ce s-a întâmplat. Acesta are la dispoziţie 24 de ore să raporteze singur incidentul.

Tot din cauza drumului alunecos, două persoane şi-au pierdut viaţa pe DN 1 în judeţul Alba. Cei doi erau soţ şi soţie. Femeia, care se afla la volan, era fostul purtător de cuvânt al inspectoratului judeţean de poliţie Alba, iar soţul ei care se afla în dreapta, era procuror la DNA.

Se pare că şoferiţa a intrat cu viteză prea mare într-o curbă, a alunecat pe carosabil şi a intrat pe contrasens în calea unei dube. Şoferul dubei a ajuns la spital dar viaţa nu îi este pusă în pericol.

În urma decesului celor doi soţi, o fetiţă de 12 ani a rămas fără părinţi.

În judeţul Mehedinţi, şoferul unei autoutilitare a pus în pericol viaţa a treizeci de călători dintr-un autocar. În urma accidentului, şoferului autoutilitarei a fost transportat în comă la spital. Un singur pasager din autocar a fost lovit uşor.

Observator

Adauga un comentariu

*