Naomi, din nou la tribunal

naomi.jpg„Modelul de ciocolată”, aşa cum este cunoscută în lumea modei, Naomi Campbell, nu reuşeşte să stea prea mult timp departe de sălile de judecată. Acum, ea este citată într-un proces intentat de compania producătoare de parfumuri Moodform Mission.
Aceasta o acuză pe Naomi de încălcare a prevederilor contractuale şi de faptul că datorează companiei milioane de dolari din vânzarea parfumurilor pe care le-a promovat. Campbell ” a făcut milioane de dolari din vânzarea parfumurilor, cosmeticelor şi a celorlalte produse create, dezvoltate şi conceptualizate cu ajutorul Moodform Mission”, se precizează în plângerea înaintată de către companie Curţii Supreme a Statului New York.
Conform reprezentanţilor Moodform Mission, Naomi a trimis în mod regulat sumele prevăzute în contract, însă aceasta s-a întâmplat numai în perioada 2001-2008. De anul trecut, însă, plăţile au încetat brusc, iar vedeta a ignorat toate notificările primite. Cele două parfumuri din cauza cărora supermodelul britanic a ajuns din nou în faţa magistraţilor sunt Cat Deluxe şi Seductive Elixir.

Adauga un comentariu

*