Geoană:
Se încearcă fraudarea alegerilor prin virarea resurselor către clanul Băsescu şi camarila PDL

mircea-geoana-604-liviu-chirica.jpgPreşedintele PSD, Mircea Geoană, a afirmat, vineri, că guvernul direcţionează „discreţionar” resursele bugetare către primăriile PDL şi a apreciat că se încearcă astfel fraudarea alegerilor prin dirijarea fondurilor exclusiv către „clanul Băsescu şi camarila PDL”.Geoană a acuzat Guvernul că alocă resursele bugetare exclusiv către oraşele cu primari PDL.
„Este nedrept ca în campania domnului Băsescu să se folosească de banii de la buget într-o manieră discreţionară”. El a precizat că ultimele decizii luate de Guvern după ieşirea PSD de la guvernare, dar şi hotărâri şi acte prin care se alocă diverse sume către autorităţile locale vor fi analizate de specialiştii PSD.
„Vom analiza toate aceste decizii pentru a demonstra cu cifre şi fapte că se încearcă fraudarea alegerilor prin virarea resurselor exclusiv pentru clanul Băsescu şi camarila PDL”, a mai declarat Geoană. Primarul oraşului Constanţa, Radu Mazăre, a criticat, vineri, modul în care Guvernul repartizeaza fondurile in judete, afirmând că „această băşcălie de prim-ministru pe nume Boc a împărţit românii în două culori, români negri şi români portocalii”.

Comentarii

  1. un cetăţean a zis:

    Niciodată nu mi-au plăcut oamenii care se ajută de degete ca să fie convingători în ceea ce vor să spună. Frumos. Hoţul strigă hoţii. Oare când vom avea şi noi o campanie civilizată aşa cum se face în câte o comună din ţara asta. Să nu râdeţi. Ţăranul român e om de bun simţ. De aia n-a ieşit incă în strada cu bâta!

Adauga un comentariu

*