O firma cu actiuni la RAFO preia 64,5% din titlurile rafinariei

Petrochemical Holding Viena si-a majorat participatia la 96,21% la Rafo Onesti, dupa ce a preluat 64,53% din actiunile rafinariei de la patru firme din grupul din care face parte si firma inregistrata in Austria. Titlurile au fost cedate de firmele Balkan Petroleum Limited, Petrochemical Trading, Calder-A-International Olanda si Raglam Overseas, potrivit unui raport al RAFO remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti. Anterior, Petrochemical Holding avea 31,68% din actiunile RAFO. Firma este reprezentata de omul de afaceri rus Iakov Goldovskiy, directorul general al rafinariei. Rafo are un capital social de 2,018 miliarde lei, divizat in 807,5 milioane de actiuni cu o valoare nominală de 2,5 lei. In actionaritul RAFO se mai regasesc firmele Prospectiuni cu-2,27%, Tender SA – 0,69%, Atlas Gip-0,47%, si alti actionari, care au 0,41% din titluri.F.C.

Comentarii

  1. Unde-i continuarea la acest articol?

  2. ce mai conteaza ,tot minciuni sunt

  3. ori cum o taie la fier vechi ca le facea concurenta la rafinariile unde sunt politicienii actionari. Ce nu intelegeti.

  4. asta este petrochimical holding di viena care este si la carom numai ca e sub alt nume dar nu este din viena este din caraclau cici dumitrescu (mafia)

  5. Nu mai scapam de hoti huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  6. MINCIUNA

  7. asta-i lumea in care traim

  8. besini

Adauga un comentariu

*