Neculai Roseti, impuscat in cap

roset.jpgNeculai Roseti, un cunoscut om de afaceri din Bacau, a fost gasit impuscat in cap in aceasta dimineata, in jurul orei 6.30.
Dupa primele informatii, se arata pe www.bacauacum.ro, se pare ca Roseti avea datorii mari, era pentru prima data cand nu reusea sa achite salariile si, tot conform unor zvonuri, acesta ar fi avut si bani imprumutati de la camatari. Chiar discutase, zilele trecute, intr-un cerc de prieteni, despre problemele financiare si le spunea ca, daca banca nu ii aproba prelungirea unei linii de credit, este un om mort.

Desigur, toti s-au gandit ca este un mod de a se exprima si nimeni nu a crezut ca Roseti chiar va duce la final “promisiunea” facuta. Numai ca, in urma cu doar cateva ore, tragedia s-a petrecut, spre surprinderea tuturor.

Neculai Roseti a plecat de acasa azi-noapte, la ora 3.30, a luat cu el o pusca pe care nu o folosea, dupa cum i-a spus sotiei, si pe care ar fi trebuit sa o vanda. Numai ca nu a vandut-o, ci ar fi folosit-o la cumplitul gest. Fiul sau, Edi, asociat in aceeasi afacere, l-a sunat pe tatal sau, intrucat s-a ingrijorat de cele povestite de mama. Au discutat, baiatul si-a simtit tatal foarte agitat si niciunul dintre ei nu a inchis telefonul. A urmat apoi gestul necugetat, Edi auzind impuscatura prin telefon. A venit intr-o fuga la sediul firmei, gasindu-si tatal decedat. Intre timp cineva anuntase deja moartea lui Roseti prin 112. Dupa primele cercetari, se pare ca Roseti a proptit pusca cu patul in pamant, si-a fixat teava in dreptul capului si a apasat pe tragaci. A fost gasit intins, intr-o balta de sange. Anchetatorii prezenti la fata locului au opinat ca, cea mai plauzibila varianta este cea a sinuciderii.

“Din primele verificări s-a stabilit ca barbatul în cauza era posesor legal al armei de vanatoare gasita la fata locului. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Bacău în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului. Arma de vânătoare găsită la faţa locului a fost ridicată în vederea cercetărilor”, se arata intr-un comunicat remis presei de IPJ Bacau. Firma lui Neculai Roseti a fost infiintata in anul 1991. Barbatul avea 56 de ani.

SURSA

Adauga un comentariu

*