Scosi dintre feare de echipajele SIAMUD

Vineri, pe la orele prânzului, Garda de Interventie din cadrul Detasamentului de Pompieri Bacau a fost solicitata sa intervina în comuna Luizi Calugara, drumul european E 57, în urma producerii unui accident rutier în care au fost implicate autoturismele WW Polo, înmatriculat în judetul Bacau, condus de Daniel H. si autoturismul marca Skoda Felicia, înmatriculat în judetul Brasov, condus de catre Dorian B. Echipajul S.I.A.M.U.D. a deconectat bateriile autoturismelor si a acordat asistenta medicala cu targa lopata si guler cervical pasagerului din dreapta aflat în autoturismul Skoda Felicia, Mihaela B., celelalte victime fiind scoase din masina, înainte de sosirea garzii de intervenetie, de catre cetatenii aflati în trafic. Victima a fost preluata de catre un echipaj al Serviciului de Ambulanta si transportata la Spitalul Judetean Bacau.
Un echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Onesti a fost solicitat vineri, la ora 14,32, sa intervina pentru asigurarea normelor de prevenire si stingere a incendiilor, în comuna Ştefan cel Mare, sat Negoiesti, în urma producerii unui accident rutier în care a fost implicat un autotir marca MAN, condus de catre Gheorghe M. si un autoturism marca Opel Astra, condus de Tisman C.
Echipajul a intervenit pentru deconectarea bateriilor de la autovehiculele implicate în accident si pentru degajarea carosabilului. În urma accidentului nu au rezultat victime.

Adauga un comentariu

*