Dividende cu virgula pentru sase milioane de actionari la SIF Moldova

sif.jpgConducerea SIF Moldova a anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa care este valoarea dividendului pentru o actiune la societatea de investitii financiare. Conform deciziei Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor SIF Moldova SA, dividendul aprobat este de 0,0450 lei brut pentru o actiune. Actionarii persoane fizice trebuie sa trimeata la sediul SIF o solicitare scrisa pentru plata dividendelor prin virament in cont in care se va preciza banca si contul deschis pe numele actionarului insotita de copia actului de identitate si a extrasului de cont sau un document eliberat de banca. Dividendele se vor pune la dispozitia actionarilor pâna pe data de 25 octombrie. “Ca o noutate, in perioada 10 august- 20 septembrie platile se fac prin reteaua BRD pentru actionarii persoane fizice si juridice cu domiciliu in localitatea respectiva iar pentru actionarii care au domiciliul in localitati cu BRD, plata se va face prin mandate postal, incepând cu 1 septembrie”, spune presedintele SIF Moldova.
In alta ordine de idei, presedintele Costel Ceocea spune ca rezultatul financiar al SIF Moldova, in valoare de 89 milioane de lei reprezinta o depasire cu 178 de procente fata de nivelul bugetat de 50 de milioane de lei. “Valoarea activului net la sfârsitul semestrului I este de 910 milioane lei cu 4,78 procente mai mica decât valoarea sfârsitului anului trecut, in mod direct valoarea unitara a activului net a scazut de 1,8413 lei/actiune la 1,7534 lei/actiune”, a afirmat Ceocea.
Ca o noutate pentru actionari, SIF Moldova a vândut pachetul detinut la Banc Post cu 12,7 milioane de euro. F.C.

Comentarii

  1. un ziarist care sa aiba o exprimare logica nu aveti?n-am inteles nimic din articol.

  2. Luchian Grigore ,din Vaslui a zis:

    dece nu utilizati acelasi sistem ca pana acum, cand trimeteati dividentele prin posta. Era mijlocul cel mai simplu si cel mai bun pentru toti actionarii,indiferent de pozitia lor sociala. Sper sa reveniti pentru a preimi dividentele fara afi diminuate din cauza intarzierelor.

Adauga un comentariu

*