Teapa de sute de milioane de lei
Administratorul de la Kia, acuzat ca a fugit cu banii

ciocoiu.jpgMihai Tincu, administratorul reprezentantei Kia de pe strada Milcov, este acuzat ca a fugit cu toate incasarile din ultimele zile. Paguba inca nu se cunoaste cu exactitate, dar se ridica la sute de milioane de lei. Cristian Ciocoiu, unul dintre actionari, confirma prejudiciul si spune ca luni il va actiona in judecata pe Tincu.

Reprezentanta Kia de pe strada Milcov s-a inchis, dupa ce Mihai Tincu, administratorul firmei, a disparut, se pare, cu o suma uriasa de bani. El este acuzat ca a luat toti banii obtinuti din vânzarea masinilor din ultimele zile. Fostul fotbalist Cristian Ciocoiu, unul dintre actionari, recunoaste sa reprezentanta Kia a fost inchisa deoarece administratorul a disparut cu tot cu bani. „Am primit un telefon prin care am fost anuntat ca au venit cei de la firma de leasing ca sa execute niste bunuri. Asta se intâmpla vineri. Au luat masini si motociclete. Apoi, peste câteva zile, am primit un alt telefon prin care am fost anuntat ca nu il mai gaseste nimeni pe administrator. Ca a disparut cu tot cu bani”, a explicat Cristian Ciocoiu. „Am dat o gramada de telefoane, dar nu raspunde. Sotia sa afirma ca nu stie unde este, ca si ea il cauta de câteva zile. Eu, de trei zile, de când am aflat treaba asta, stau de vorba numai cu avocatii, ca sa ma invete ce sa fac. Sincer, il mai astept pâna luni! Cine stie, poate omul are vreo problema si a disparut ca are cine stie ce treburi personale. Eu il mai astept câteva zile. Apoi, daca nu apare, il voi actiona in instanta”, a mai adaugat Ciocoiu.

S-a cerut expertiza pagubei

Ciocoiu a mai afirmat ca a cerut realizarea unei expertize contabile, pentru a se vedea exact care este valoarea prejudiciului. „Inca nu stiu exact câti bani au disparut, dar oricum, este vorba despre o suma mare, ca doar noi vindeam masini. Ma astept ca paguba sa fie undeva la sute de milioane de lei. Nici nu stiu daca am sa mai recuperez ceva din banii astia. Dupa ce voi vedea exact care este suma disparuta, am sa fac si reclamatie la politie”, a mai afirmat Ciocoiu. In ciuda efortului depus, nu am reusit sa il contactam pe Mihai Tincu, deoarece, pe parcursul intregii zile, acesta a avut telefonul inchis. (Olimpia FILIP)

Comentarii

  1. A fugit cu una din angajate cu care era combinat…. Mare scofala! L-a prostit o fufa aschilopata sa fuga in lume cu ea si cu banii!

  2. Da… buba mare e ca sunt cativa prin urbe (si nu sunt chiar putini), care l-au imprumutat cu cateva zeci de mii de euro, si acum se dau de ceasul mortii sa-l gaseasca, plus cei ce au ramas fara masini, pentru ca se pare ca banii pe leasing se incasau la firma, dar de acolo nu mai plecau spre vanzatorul central. Asa ca paguba lui Cristi nu e cea mai mare. Plang altii mult mai tare.

  3. nasol nene

  4. administratorul furacios ,a fugit cu o parasuta si cu banii ha,ha,ha !!! se afla acum la mare, la soare cu o fatuca cu tatele goale !!

  5. factor x a zis:

    Tincu nu e ala de avea shi Alti?
    Mare motociclist?

  6. ce naiba se intampla cu kia? E o gasca de tepari si impostori, de la importator si dealer pana la kluburi ? Pana si aici se contesta unii pe altii…se pare ca este molipsitor!!!

    http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=52&t=6869&sid=7b33ef14a4205c4aa53d998caf99a0b6

    http://www.citynews.ro/mures/auto-27/8-august-fanii-kia-din-romania-vor-sa-intre-in-guiness-book-54130/

  7. FINANCIARUL a zis:

    Leumi Bank a creditat dealerul auto „Alti Motors” Bacau pe baza „garantiilor” constand in carti de identitate ale unor autoturisme vandute de firma cu multe luni in urma.

    Detalii aici:
    http://www.financiarul.ro/2009/08/25/tunul-de-la-kia-bacau-jaf-premeditat-cu-leumi-bank-complice

Adauga un comentariu

*