Michael Jackson ţinea o dietă pe bază de lichide

Autorităţile americane au găsit în cabinetul medicului personal al lui Michael dovezi care demonstrează că megastarul a fost ucis de consumul excesiv de medicamente. În cabinetul medicului au fost descoperite reţete pe numele Omar Arnold, unul dintre cele 19 pseudonime folosite de Michael, pentru a-şi putea procura medicamente.
Între timp, ies la iveală noi informaţii legate de stilul de viaţă al megastarului. Cherilyn Lee, nutriţionistul care s-a ocupat de alimentaţia mega-starului până în luna aprilie a acestui an susţine că Michael nu prea obişnuia să mănânce. El urma o dietă pe bază de sucuri de fructe şi alte lichide. „În frigiderul lui se găseau multe recipiente mici cu suc, pe care era scris ce fel de suc era înăuntru şi de ce era bun pentru dieta lui”, spune doctorul.
Nutriţionista lui Michael a mai dezvăluit şi că megastarul avea glicemia scăzută şi că obişnuia să bea multe sucuri pe bază de cofeină. „Nu prea-i plăcea să mănânce mâncare, aşa că am zis hai să vedem ce putem face, dar tot va trebui să mănânci, că nimic nu poate lua locul alimentaţiei solide. Aşa că l-am trecut pe o dietă pe bază de băuturi care conţineau proteine şi multe calorii.”

Adauga un comentariu

*