Moinestiul livreaza autobuze judetului Iasi

moinesti.jpgSC Dypety SRL din Moinesti ar putea sa livreze Iasului autobuze noi de tip MAN. Autobuzul are 86 de locuri, din care 30 pe scaune, este dotat cu aer conditionat si este primul autovehicul realizat de catre firma din Moinesti pentru transportul urban. Costurile unui astfel de autobuz sunt sub preturile pietei, acestea variind intre 120 si 160 mii euro. Societatea moinesteana preia sasiurile de la MAN asamblate cu tot cu motor, pe care asambleaza caroseria. Este primul autobuz produs special pentru transportul urban cu o lungime de 10,7 metri si 2,5 metri latime. Atât motorizarea, cât si echipamentele respecta normele Euro 4, iar faptul ca este asamblat in România poate fi un avantaj pentru potentialii cumparatori. Pâna acum, societatea moinesteana a livrat peste 100 de masini, putând produce câte 25 pe luna. (D.M.)

Comentarii

  1. cooasha a zis:

    pai vere: in titlu zice ca livreaza, in urmatoarea fraza ca „ar putea” sa livreze! cam difera, nu? si eu „as putea” fi jurnalist.!? dar nu sunt, precum nu sunteti nici voi.

  2. Pe mine nu ma intereseaza ce si cum scrie ziaristul ci faptul ca in Romania mai sunt fabrici care produc. Pacat de guvern ca nu se implica sa inoiasca parcurile auto din tara. In Bacau si prin Bucuresti chiar, s-au adus autobuze second-hand in loc sa le cumparam de la noi din tara, cum promoveaza Dacia asa ar trebui promovat si Dypety.

Adauga un comentariu

*