SCM Bacau isi contabilizeaza succesele

In perioada 23 – 30 iunie 2009 sportivii navomodelisti de la S.C.M. BACaU au participat la 2 competitii importante: Cupa României si Campionatul European de navomodele machete care s-a desfasurat la Timisoara.
La Cupa României au prezentat lucrari un numar de 10 sportivi (8 seniori si 2 juniori) care au obtinut urmatoarele medalii: 1)Chescu Marius – aur, 2)Rat Calin – aur, 3)Zaharioaia Delia – argint, 4)Cojocaru Alin – argint, 5)Gugles Mihai – argint, 6)Zaharioaia Florentina – argint, 7)Aldea Gheorghe – argint, 8)Zaharioaia Petrea – bronz, 9)Chescu Andreea – aur, 10) Pricob Alexandru – bronz.
Tinând cont de conditiile grele de participare (transport, taxe, cazare), consideram rezultatele obtinute au fost deosebit de bune. De la S.C.M. BACaU un numar de 4 sportivi de mare performanta au fost promovati sa participe la Campionatul European care anul acesta s-a desfasurat in România.
Sportivul numarul 1 al sectiei de navomodele de la S.C.M. BACaU – Chescu Marius a confirmat in continuare marea sa performanta câstigând medalia de aur. in ultimii 8 ani de când concureaza la Campionatele Europene si Mondiale a obtinut numai aur si argint in fiecare an. Rat Calin – un sportiv consecvent in pregatirea sa a obtinut 1 medalie de bronz si una de argint. Cojocaru Alin a obtinut locul 4. Junioara Chescu Andreea , fiica marelui sportiv Chescu Marius – a participat pentru al treilea an consecutiv la competitii internationale, anul acesta obtinând 2 medalii de bronz.
Cu rezultatele de la Timisoara anul acesta s-au obtinut la navomodele 62 de medalii. La rachetomodele s-au obtinut pâna acum 3 medalii, iar la automodele 5. Ne-am planificat sa obtinem in 2009: 75 de medalii, din care pâna acum am obtinut 70.
Ultima competitie la modelism in anul 2009 va avea loc la Sibiu in luna iulie unde se va desfasura Campionatul National de rachetomodele. (SCM Bacau)

Adauga un comentariu

*