Intepat in inima de patru ori

039_30399michael-jackson-posters.jpgMedicii americani au dat publicitatii rezultatele autopsiei lui Michael Jackson. Conform specialistilor, starul, altadata cunoscut pentru conditia sa fizica remarcabila care ii permitea sa cante si sa danseze ore intregi, suferea de anorexie, iar in clipa mortii cantarea doar 50 de kilograme, cu mult sub greutatea pe care ar fi trebuit sa o aiba la o inaltime de 1,77 metri. In plus, Regele Pop era aproape chel si purta peruca. In urma analizelor, medicii au descoperit ca Jackson prezenta patru intepaturi in zona inimii, rezultat al injectiilor cu adrenalina prin care s-a incercat readucerea sa la viata. Acestea, insa, nu sunt singurele urme ale suferintelor fizice care l-au macinat pe megastarul care era dependent de medicamente din cauza starii lui de sanatate din ce in ce mai precare.
Michael, al carui stomac era plin de pastile partial dizolvate, avea umerii, soldurile si coapsele ciuruite de zeci de intepaturi de la injectiile cu calmante care ii erau administrate de trei ori pe zi. De asemenea, legistii au descoperit si urmele a cel putin 13 operatii estetice in diverse zone ale corpului. Jackson avea si coastele fracturate din cauza manevrelor de resuscitare efectuate de doctorii care au incercat sa ii acorde primul ajutor.

Nu sunt copiii lui!

Bomba. La doar trei zile de la moartea megastarului american Michael Jackson, fosta sa sotie, Debbie Rowe (medalion), face dezvaluiri-bomba. Ex-asistenta medicala a cantaretului, in anii 90′, cu care Jackson a avut doi copii, Prince Michael, in varsta de 12 ani, si Paris Katherine, in varsta de 11 ani, a declarat ca acestia nu sunt copiii artistului deoarece ea si starul nu au facut niciodata sex in cei doi ani de mariaj. Rowe a marturisit ca a fost inseminata in vitro cu sperma de la un donator anonim, in perioada 1997-1999. Nici despre Prince Michael II, in varsta de sapte ani, Rowe nu crede ca este fiul starului. Totodata, Debbie a precizat ca nu doreste custodia copiilor, pentru ca niciodata micutii nu au stat in preajma ei. Pe de alta parte, Michael si-a facut copiii personajele principale ale unei povesti horror, „Kids On Swings”, scrisa in 2006.
sursa: cancan

Comentarii

  1. De cand se mai practica injectia intracardiaca in resuscitare ? Ne-am intors in in urma cu 100 de ani ? Aveam alta impresie despre americani..

Adauga un comentariu

*