CANCAN: Cream s-a răzgândit: „Vrea înapoi la «Dansez pentru tine»”

cream1.jpgDupă ce a anunţat, săptămana trecută, că se retrage din concurs din cauza durerilor pe care le are la o coastă fisurată, Claudia Pavel, alias Cream, s-a răzgândit. Ea vrea să participe în continuare la “Dansez pentru tine”, cu toate că PRO TV anunţase deja că Miki o va înlocui pe cântăreaţă.

Sâmbătă seara, după concurs, Miki a fost contactată de echipa “Dansez pentru tine” şi rugată să intre în locul Claudiei. Motivul oficial al retragerii celei de-a doua a fost o accidentare destul de gravă: fisură de coastă. Gurile rele spun însă că interpreta a părăsit competiţia în urma unor neînţelegeri cu partenerul său şi cu organizatorii.

Miki a acceptat pe loc propunerea de a o înlocui pe Cream, deşi trebuia să înveţe trei dansuri în câteva zile.

Miki şi-a petrecut 6 ore la repetiţii, duminică

Mai mult, impresionată de cazul lui Adrian, Miki şi-a luat rolul în serios şi a petrecut duminică şase ore pe platourile de filmare de la Buftea, învăţând într- o singură zi cha-cha. După antrenament însă, surpriză: ea a fost anunţată că, între timp, Cream s-a răzgândit şi că doreşte să meargă mai departe. “Am primit cu bucurie propunerea celor de la PRO TV de a participa la concurs, deşi intram direct în duel. Am petrecut ziua de duminică, la Buftea, la repetiţii, dar la finalul zilei am fost anunţată să nu mai vin luni, deoarece Cream s-a răzgândit şi va continua concursul. Nu m-am supărat însă.Consider că nu am pierdut timpul, pentru că am învăţat lucruri noi. A fost foarte obositor, dar a meritat, chiar dacă nu merg mai departe în concurs”, ne-a mai spus Miki.

Adauga un comentariu

*