Draganuta a revenit la treaba

Viceprimarul Bacaului Constantin Draganuta a participat la sedinta de ieri a Consiliului Local. Acesta a revenit dupa o perioada in care a avut unele probleme de sanatate. Initial, Draganuta a fost internat la Spitalul Judetean Bacau unde i s-a oferit tratament pentru afectiunea de care suferea pentru ca, ulterior, viceprimarul sa mearga la Bucuresti, unde a efectuat, la Spitalul Elias, de analize amanuntite. “Am fost suprins, in mod placut, sa aflu ca rezultatele analizelor sunt incurajatoare. Mi-au facut si RMN, chiar de doua ori, si nu au fost probleme”, ne-a declarat Draganuta, care a mai spus ca, desi a participat la sedinta de Consiliu Local, isi va mai lua totusi câteva zile libere pentru a nu aparea alte probleme nedorite. (R.S.)

Comentarii

  1. DA???????? a zis:

    Pai l-au trimis inapoi la munca cei care au investit in campania electorala, oamenii trebuie sa-si recupereze banii dati in campanie! Sa fi vazut in campania electorala cum oamenii lui Dracanuta faceau cadou bancnote de 50 ron la tot poporul! E plina primaria de hoti!!!!!!

  2. Este o persoana deosebita, la fel ca doamna Draganuta. Cine nu ii cunoaste, mai bine sa se abtina.
    Nu poti sa ai succes, fara sa te acuze cineva de hotie, in Romania. Asa isi compenseaza unii frustrarile, acuzand-i pe ceilalti!

  3. dnul si dna draganuta sunt doua persoane cu totul si cu totul deosebite mai ales prin modestie ,buna crestere,maniere alese si foarte mult bun simt.Sa fie sanatosi,asta le doresc

Adauga un comentariu

*