Sperante de supravietuire pentru Directia Muncii

Directia de Munca si Incluziune Sociala (DMIS) din Bacau ar putea scapa de desfiintare, gratie unei propuneri primite la minister de directorul institutiei, Gheorghe Apostu.
La inceputul acestui an, DMIS a ajuns la un pas de disparitie deoarece exista posibilitatea de a nu se conforma unor reglementari de ultima ora cu privire la personal. Potrivit unei Ordonante de Urgenta a Guvernului care trebuie aplicata pâna la jumatatea lunii viitoare, „pentru constituirea unei directii este necesar un numar de minimum 15 posturi de executie”, asta in conditiile in care unitatea bacauana „mai are doar 14 asemenea posturi”, asa cum a precizat Gheorghe Apostu.
„Solutia aparuta zilele trecute este preluarea, in cadrul compartimentului Incluziune Sociala, a reprezentantului Agentiei Nationale pentru Egalitatea de Sanse intre femei si barbati, cu care oricum colaboram si a carui activitate se va imbunatati pe aceasta cale”, a declarat ieri seful DMIS.
Alin LEANCA

Comentarii

  1. la pensie cu tine mosule ,lasa pe altii ca oricum esti sclerozat

  2. AM PTR ACEST INDIVID O SURPRIZA : SE DA O LEGE PRIN CARE HODOROGII SA IASA LA PENSIE SI SA NU MAI IMPUTEASCA AERU ‘ DIN JURUL LOR .ORICUM IL TINE DRAGANUTA IN BRATE CA LA PUPAT SI IN… NUMAI SA MAI STEA 4 ANI PE FUNCTIE,SI PE DRAGANUTA SI PE OLARU.NU MAI ARE CE CAUTA IN FUNCTIE PUBLICA CA E O NULITATE!

Adauga un comentariu

*