S-a stabilit juriul pentru Gala Premiilor Comunitatii

Juriul Galei Premiilor Comunitatii Bacauane, eveniment organizat pe 26 februarie de Fundatia de Sprijin Comunitar (FSC), a fost stabilit saptamâna trecuta si are 12 membri, dupa cum urmeaza: Gabriela Achihai (presedintele FSC), Andre Muit (presedintele asociatiei Betania), Sorin Brasoveanu (seful Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului), Daniela Poznarea (Serviciul Public de Asistenta Sociala Bacau), Cristi Lupu (directorul firmei Grafit Invest), Carmen Popa (director adjunct al Colegiului Tehnic „Anghel Saligny”), Mariana Popa (presedintele „Centrului Daniel”), plus cinci reprezentanti ai mass-media („Observator de Bacau”, „Ziarul de Bacau”, „Informatia Bacaului”, „Desteptarea” si „1 TV”).
Programata sa se desfasoare la restaurantul Arkadia din Arena Mall, Gala va premia, in baza propunerilor formulate de populatie si de membrii juriului, o persoana, o institutie/ONG si o firma care au facut ceva important pentru comunitate in anul care s-a incheiat. De asemenea, cu ocazia evenimentului FSC va strânge fonduri pentru activitatile pe care le realizeaza in sprijinul categoriilor defavorizate.
Alin LEANCA

Comentarii

  1. este un lucru farte frumos,,,,,,,,,,,cei care au facut ceva ,,,trebuie stimiulati intr-un fel,,pt ca ,,,,poate si altii vor face ceva,,

  2. mi se pare ceva util sant multe persoane care fac ceva pt comunitate si nu sant promovate sau sant date uitarii in schimb persoanele care sant nemerituase SI si care au venituri discutabile apar pe prima pagina a multor publicatii . asadar ”SUCCES”

  3. foarte indicat la mai multe

  4. SALUT

Adauga un comentariu

*