Patru probe câstigate de bacauani

Prima mare competitie atletica indoor a României a avut si câtiva medaliati bacauani. Cristian Vorovenci s-a impus in proba de 1500 m (3:52,50) si s-a clasat pe locul 2 la 800 m (1:53,20). Cele patru tururi de sala au fost câstigate de colegul lui Vorovenci de la Stiinta, Ioan Zaizan (foto, 1:53,20). Acesta insa nu i-a facut probleme prietenului sau la 1500, participând „mai jos”, la 400 m, unde s-a situat pe 5, cu 50,64. Proba a fost câstigata insa de Catalin Câmpeanu (SCM Bacau), in 48,99. In aceeasi proba, Dan Dancianu (SCM Bacau) a ocupat locul 6, cu 50,99. Al patrulea loc 1 pentru delegatia bacauana a fost câstigat de Lavinia Scurtu (Condorul Lilieci), in proba de saritura cu prajina (3.00 m). Doua locuri 5 au fost obtinute de George Baciu – 15,10 m la triplusalt, si Ionut Feniuc – 3,60 m la saritura cu prajina. Feniuc nu este specialist al probei, el pregatind saritura cu prajina pentru ca participa in concursurile de heptatlon.

Comentarii

  1. Al 4-lea loc 1 a fost ocupat de Lavinia scurtu cu un incredibil 3 metri, participarea a fost numeroasa, iar lupta pentru podium a fost epuizanta, locurile 2 si 3 fiind ocupate tot de lavinia Scurtu cu celelalte 2 incercari, In concluzie putem spune ca podiumul a fost bacauan ha ha ha. sunte-ti penali, locul 1 dar specifica ca a fost singura participanta, poate data viitoare participa singura si termina pe 2… asta ar fi stire de prima pagina nu performanta jalnica de 3 metri cand in lume se sare 5 metri

  2. Mare dreptate ai…Dar poate a sarit fara prajina 3 metri! la asta nu te-ai gandit???? Sau poate ea a sarit 4 metri dar au furato arbitrii… la noi in tara proba de prajina e la fel de populata ca si surfingul asta pentru cine nu stia deja! si 3 metri sare si un pensionar daca il motivezi cu o pensie mare!!!

Adauga un comentariu

*