Vor binele celor multi!

– Candidatii aliantei PSD – PC imbina tineretea, experienta si competenta – Ei spun ca in dozaj aproape perfect – Dupa patru ani de guvernare de dreapta, social-democratii bacauani se prezinta in fata electoratului cu solutii – Dupa ce au redresat tara in urma esecului guvernarii CDR, social-democratii sustin ca sunt pregatiti sa repete isprava si sa scoata din nou România la liman

Viorel Hrebenciuc (presedinte PSD Bacau), candidat in colegiul 9 de deputati

“In primul rând imi doresc ca oamenii sa iasa si sa voteze. Un numar mare de voturi exprimate ar cristaliza, si mai bine, intentiile românilor. Vom sti, fara indoiala, dupa alegeri ce partid merita sa formeze Guvernul. In al doilea rând, sunt convins ca românii si-au dat seama ca Alianta PNL – PD care a guvernat in ultimii patru ani este o combinatie politica nefericita si toxica pentru ei si pentru viitorul lor. Nu cred ca din punct de vedere politic o asemenea alianta ar mai fi viabila. Urmeaza o perioada dificila pe plan international si tara are nevoie de un guvern cu cap limpede, dar si cu picioarele bine infipte in realitatile economice si politice care ne inconjoara. Mi-am propus, si cred ca am reusit, sa duc o campanie electorala civilizata, centrata pe problemele acute ale colegiului 9 in care candidez. Nu m-au interesat atacurile contracandidatilor mei pentru ca eu cred ca problemele bacauanilor sunt mai importante”

Gabriel Vlase (presedinte executiv PSD Bacau), candiat in colegiul 10 de deputati

“Ajuns la sfârsitul campaniei electorale, va pot spune ca am asistat la cea mai murdara campanie din partea PNL, din cele la care am luat parte. Acesti oameni din PNL care spun una si fac alta, obisnuiesc sa-ti infiga cutitul pe la spate. Au dus o campanie mizerabila! Sper ca duminica oamenii sa ofere un vot pentru un partid ce poate sa formeze o majoritate stabila care sa formeze guvernul. S-a vazut si din experienta ultimilor ani, si din mandatul CDR-ului (1996 – 2000), ca adunaturile de partide nu sunt in stare sa ofere stabilitate tarii. In urma lor nu ramâne bunastarea, ci haosul. Sunt ferm convins ca PSD va redresa România si o va scoate din haosul in care se afla, asa cum a facut-o si dupa guvernarea de trista amintire a CDR-ului”

Gheorghe Antochi (manager Agricola Bacau), candidat in colegiul 4 de deputati

“Sunt sigur ca am ales echipa potrivita atunci când am acceptat sa candidez pentru PSD Bacau. Nu sunt obisnuit cu promisiunile politicienilor. Sunt un om caruia nu-i place sa promita fara acoperire. Ii pot asigura insa pe votantii colegiului 4 de onestitatea mea, de puterea mea de munca si de dorinta de a face mai bine pentru cei multi ai judetului. In plus, cred ca prin activitatea pe care am desfasurat-o la Agricola Bacau am demonstrat ca sunt omul apt sa adune oamenii, sa faca echipa cu ei si sa duca la bun sfârsit chiar si cele mai dificile proiecte. Le spun bacauanilor ca trebuie sa aleaga duminica echipa care poate si stie sa-i reprezinte in Parlament. echipa PSD Bacau”

Iulian Iancu, candidat in colegiul 8 de deputati

“Vreau sa-i indemn pe bacauani sa iasa la vot duminica, indiferent de conditiile meteorologice. Este esential pentru ei sa-si exprime acest drept fundamental. In plus, stiu ca echipa de candidati ai PSD Bacau a fost intotdeauna redutabila si pregatita. Nu ma indoiesc ca si de aceasta data va fi la fel. Avem o garnitura de candidati bine echilibrata si competenta. Ca specialist in problemele energetice ale tarii, le promit bacauanilor ca daca vor alege alianta PSD – PC vor avea nu doar o viata mai sigura, ci si cheltuieli mai mici cu utilitatile”

Minodora Cliveti, candidat in colegiul 2 de deputati

“Vreau sa fac un apel catre toate femeile sa se prezinte duminica la vot. Au dovedit-o de fiecare data ca sunt electoratul cel mai disciplinat si mai atent la nuante. Ma bucur sa fac parte din echipa de candidati ai PSD Bacau si cred ca pot obtine un scor foarte bun. Tinerele mame trebuie sa stie ca vor avea in mine un aliat de nadejde, indiferent de circumstante. Bacauanii trebuie sa iasa la vot pentru a alege o echipa competenta si pregatita sa faca administratie nu istorie”

Endre Bereczki, candidat in colegiul 6 de deputati

“Peste tot pe unde am mers am incurajat lumea sa iasa la vot. Peste tot am fost foarte bine primiti. Sper sa ne atingem target-ul electoral de 50 plus 1 la suta. Oamenii sa iasa la vot pentru ca numai asa se poate contura o optiune clara”

Constantin Avram (presedinte PC Bacau), candidat colegiul 7 de deputati

„Ca fiu al locului pot spune ca am luat parte la aceasta campanie electorala cu placere. M-am simtit bine printre locuitorii din colegiul meu. A fost emotionant pentru mine sa pot fi in mijlocul lor, sa le ascult doleantele si sa incerc sa gasesc solutii pentru problemele pe care le au. Spre deosebire de unii candidati, eu ma pot mândri cu faptul ca nu sunt pentru prima data in mijlocul acestor oameni. Am venit in aceasta zona – si nu numai aici – ori de câte ori a fost cazul, nu doar din 25 in 25 de ani. Cunosc bine specificul zonei, am o experienta de foarte multi ani in politica si in administratia publica si stiu ce trebuie facut pentru acesti oameni. Alianta PSDAPC va câstiga alegerile in Colegiul 7, in Bacau si in România. Ramân cu regretul ca, pe parcursul campaniei, ne-am confruntat cu un comportament inadecvat din partea candidatului PD-L, insa trebuie sa-i transmit ca oamenii nu vor vota cu burta, ci cu mintea, nu mai merge cu pomeni electorale”.

Costel Dunava, candidat in colegiul 3 de deputati

„Nu stiu daca voi ajunge in Camera Deputatilor, insa un lucru este cert. Daca la inceput unul dintre contracandidatii mei avea oarecum avantajul notorietatii, eu zic ca am compensat prin alte calitati si mai ales prin faptul ca am fost prezent zi de zi, de dimineata pâna seara, in mijlocul cetatenilor. Am purtat o campanie onorabila, fara atacuri murdare la adresa celorlalti contracandidati si am vazut cum oamenii apreciaza acest lucru. Personal, ma declar multumit de cum m-am comportat si sper ca oamenii sa voteze candidatul care le va reprezenta cel mai bine interesul in Parlamentul României”.

Svetlana Gabriela Zaharia, candidat in colegiul 1 de deputati

„Daca inainte de campanie eram cunoscuta de multi bacauani si, la rândul meu, ii cunosteam pe ei, acum, la final, pot spune ca am ajuns sa iau legatura cu foarte multi dintre concitadinii mei. Am ajuns la concluzia ca, in colegiul pe care candidez, exista multi bacauani cu probleme financiare, cu venituri reduse, salarii sau pensii. Mesajul meu catre acesti oameni a fost unul pe cât de simplu, pe atât de obiectiv. Anume, sa voteze exact asa cum vor ei, insa sa tina cont ca doar alianta PSDAPC poate fi solutia de care România are nevoie la ora actuala. In aceste conditii de criza economica, social-democratia poate veni in ajutorul celor multi”.

Cristian Vintila, candidat in colegiul 5 de deputati

„Sper ca Alianta PSDAPC sa isi impuna candidatii in cât mai multe colegii. Este important, mai ales pentru locuitorii din mediul rural, sa aiba ca optiune electorala Partidul Social Democrat. Spun asta pentru ca doar alianta noastra mai prezinta siguranta in momentul de fata, PSD si PC fiind doua partide in care oamenii trebuie sa aiba incredere. Urmatorii ani vor demonstra ca am dreptate si ca nici liberalii, nici democrat-liberalii nu mai prezinta garantii si solutii. Vedeti ce se intâmpla in prezent: nu se discuta decât despre criza economica si despre anul 2009 pe care ei il vad ca fiind catastrofal. Eu spun ca daca vom aplica solutiile cu care vine Alianta PSDAPC, se va putea trece mai usor peste aceasta criza”.

Catalin Mardare, candidat in colegiul 3 senat

“Imi doresc ca bacauanii sa iasa la vot si sa aleaga dupa cum le dicteaza propria constiinta. Cred in puterea de discernamânt a votantilor. Am dus o campanie electorala pozitiva si civilizata, fara sa abordez un discurs care nu ma caracterizeaza. Bacauanilor care locuiesc in colegiul 3 senat in care eu candidez le spun sa conteze pe mine si pe capacitatea mea de munca in folosul lor”

Dan Stoica, candidat in colegiul 1 senat

“Dupa 30 de zile de campanie in care am incercat sa ma promovez in cel mai civilizat mod cu putinta pot spune ca sunt pregatit sa ajung in Senat. Sper ca optiunea electoratului bacauan va fi pentru social-democratie si sper ca bacauanii vor alege PSD, singurul partid care ne poate salva din falimentul in care ne-a adus puterea portocalie de dreapta”

Elena Mitrea, candidat in colegiul 4 senat

„Asa cum am afirmat si la inceputul campaniei va fi greu, insa nu imposibil. Trebuie sa spun ca astept ziua de duminica, 30 noiembrie, cu mare incredere. Sa nu uitam ca eu, fiind din aceasta zona, cunosc bine problemele locuitorilor de aici. Am identificat destule solutii pentru a redresa economia acestei zone. Buhusenii imi vor fi alaturi, cum mi-au fost si pâna acum. Contracandidatii mei sunt aproape necunoscuti pe aceste meleaguri si nu isi pot permite ca, dupa ce nu au calcat pe aici cu anii, acum sa vina sa le ceara votul oamenilor”.

Sabin Cutas, candidat in colegiul 2 senat

„Este bine ca se termina aceasta campanie. Personal, o inchei cu convingerea si multumirea ca m-am comportat onorabil, fair-play cu contracandidatii mei. Am dus o campanie de promovare, de prezentare a doctrinei, a ideilor si strategiilor mele si ale partidului. Ramân insa si cu un gust amar lasat de practicile josnice la care s-au dedat unii «colegi» de-ai mei candidati pe acelasi colegiu. Va veni insa si ziua de duminica, zi in care locuitorii de pe Valea Trotusului vor demonstra ca sunt in cea mai mare parte simpatizanti si adepti ai PSD si ai PC”.

Comentarii

  1. bafta domnilor.

  2. sa castigati cat mai multe voturi.bafta!

  3. Sunt dezamagit ca nu am vazut in ziarele locale sondaje cu procentul de vot al bacauanilor si cu optiunea acestora, in ziarele locale .

Adauga un comentariu

*