Gabriel Vlase, presedinte executiv al PSD Bacau: “Oamenii stiu ca noi suntem seriosi”

vlase2-2.jpg– Alaturi de senatorul Catalin Mardare, liderul social-democrat s-a intâlnit ieri cu simpatizantii PSD din localitatea Orbeni – Vlase a declarat ca in politica “tineretea nu este neaparat o virtute” si ca oamenii nu trebuie sa se lase manipulati de ideea reformarii clasei politice – Primarul comunei, Viorel Fantu, si-a declarat ca-i va sprijini pe cei doi candidati ai PSD Bacau la un loc in Parlament

Presedintele executiv al PSD Bacau, Gabriel Vlase, s-a intâlnit ieri cu simpatizantii partidului din localitatea bacauana Orbeni. Evenimentul a avut loc in sala de sedinte a primariei unde, alaturi de liderul social-democrat, s-au aflat senatorul Catalin Mardare (PSD) si edilul comunei, Viorel Fantu. Vlase a vorbit unei sali pline ochi despre importanta votului din 30 noiembrie, data când vor avea loc alegerile parlamentare. Acesta a spus ca votantii nu trebuie sa cada in plasa unor “revolutii politice” desarte. Mai mult, social-democratul a declarat ca asa-zisa reformare a clasei politice nu se face prin discursuri sau emisiuni TV, ci in urma unui proces indelungat de triere a politicienilor.

Munca in echipa

“Sunt lucruri si activitati care poate nu va privesc in mod direct”, le-a explicat Vlase localnicilor. El a continuat spunând ca activitatea de parlamentar inseamna o lupta continua pentru a ajuta comunitatea “din care ai plecat”. “Nu este foarte important sa intre in Parlament Vlase sau Mardare. Importante nu sunt numele. Cel mai important este ca votantii sa trimita in Parlament echipe inchegate, solide. Am fost mereu o echipa pentru ca puterea sta in grupul unit”, a declarat deputatul social-democrat. Vlase a mai spus ca in urma guvernarii PSD din 2000-2004 a ramas ceva si ca intre actualul Guvern si cel condus de Adrian Nastase nu se pot face comparatii. “Noi i-am pus tara pe tava lui Tariceanu. Sa ne amintim cum arata România când PSD a preluat puterea in 2000. Tara era zero. O mare gaura. Inflatia avea doua cifre si datoriile erau foarte mari. Asta ne-a lasat guvernarea taranista. Il cred si eu pe Tariceanu ca se lauda. A primit totul de-a gata”, a subliniat Vlase.

Votul gresit nu mai poate fi schimbat

Deputatul PSD nu s-a oprit aici. El a atacat deschis ideea reformarii clasei politice, spunând ca aceasta nu poate fi facuta de la televizor sau prin lozinci electorale. “La Bacau primarul scrie pe garduri sa plecam? Unde sa plecam? Noi nu suntem bacauani, nu locuim tot in Bacau?”, a intrebat retoric Vlase. “Nu-i asa de usor sa vorbesti despre schimbarea clasei politice. Tineretea in politica nu-i o virtute. Trebuie sa te coci la minte mai intâi. Sa nu uitam ca votul e odata la patru ani. O greseala facuta trebuie lasata patru ani pâna sa fie schimbata. Nu e ca la fabrica, dai afara directorul daca nu face treaba”, a mai spus Gabriel Vlase, care a recunoscut ca sunt foarte multe lucruri mici care trebuie facute pentru cei multi. Senatorul Catalin Mardare a declarat ca PSD inseamna stabilitate si echilibru. Mardare a mai spus, de asemenea, ca munca in echipa este singurul mod in care se poate face ceva pentru oameni. Cele doua echipe de fotbal din localitate au primit din partea “musafirilor” câte un rând de echipament si mai multe mingi de fotbal.
Lucian BOGDANEL

Adauga un comentariu

*