De la egal la egal cu „lotul”

Discret, dublând in liniste un târg-expozitie, la Sala de Atletism s-a disputat o etapa a Superligii Feminine de Lupte Libere, in care s-au intâlnit SCM Bacau si CSM Sf. Gheorghe. Formatia din Covasna este, practic, echivalenta cu reprezentativa de senioare a României, in timp ce la SCM Bacau unele luptatoare au fost luate de la categoria de vârsta a cadetelor. Cu toate astea, gazdele au dat favoritelor o replica excelenta, câstigând prima mansa cu 4-3 si pierzând-o la limita pe a doua, cu acelasi scor. Returul acestei etape se va disputa la Sf. Gheorghe, pe 1 noiembrie.
Antrenorii Victor Donciu si Ticu Grigorescu au contat in acest meci pe Cerasela Horvat (cat. 48 kg), Madalina Luncanu (cat. 51 kg), Magda Giosanu (cat. 55 kg), Monica Horvat (cat. 59 kg), Ancuta Codreanu (cat. 63 kg), Andreea Sabau (cat. 67 kg), Manuela Bârzu (cat. 72 kg). „Cea mai buna luptatoare a noastra a fost, din nou, Manuela Bârzu. Ea este si cea mai mare ca vârsta din lotul nostru de senioare, iar intelepciunea si seriozitatea au ajutat-o sa câstige mereu”, ne-a spus antrenorul Ticu Grigorescu.
Saptamâna aceasta este rândul junioarelor sa aiba o etapa, cea a 3-a a Superligii, la Brasov. Peste alte doua saptamâni, la Tg. Mures, va urma cea mai importanta competitie a sezonului 2008, Campionatul National Individual pentru senioare. Ar putea recuceri titlul de campioana Manuela Bârzu, dupa o pauza de trei ani?

Adauga un comentariu

*