Profesara din Botosani intr-un show lesbi

O profesoara de la Liceul de Arta Botosani, angajata a Filarmonicii, a oferit elevilor o lectie inedita: s-a dezbracat intr-un club de noapte si s-a mangaiat cu o prietena, in timp ce elevii fotografiau show-ul lesbi

Protagonista numarului de striptease impanat cu mangaieri lesbi a fost Cezara-Iuliana Clihinschi, membra a Filarmonicii Botosani si cadru didactic la catedra de muzica a Liceului „Stefan Luchian” din aceeasi localitate.

Etichetata de colege drept o buna profesionista, Cezara s-a dovedit o fire lipsita de prejudecati, in momentul in care a ajuns intr-un club din buricul targului. Atmosfera din club, muzica si cocktailurile au determinat-o pe profesoara de muzica sa se lipseasca de imbracamintea care devenise, brusc, incomoda. Numarul de striptease al Cezarei a fost imortalizat chiar de un licean care se afla in clubul respectiv, impreuna cu colegii de clasa.

„N-a interesat-o ca in club erau si elevi de-ai ei. Dansa si, la un moment dat, a inceput sa se dezbrace si sa se atinga cu prietena ei. Tocmai de aceea am si pozat-o, ca sa vada si altii ca domnisoara profesoara nu e tocmai usa de biserica, dupa cum se da”, a declarat, pentru CANCAN, pustiul care a fotografiat-o pe „doamna de muzica”. Contactati de reporterii CANCAN, reprezentantii Liceului de Arta

s-au abtinut de la comentarii. Mai mult, desi initial au recunoscut ca Cezara Clihinschi preda la liceul lor si face parte din Filarmonica, pe parcursul conversatiei, reprezentantii liceului „Stefan Luchian” s-au razgandit si au negat ca ar avea o angajata cu acest nume.

sursa: cancan

Adauga un comentariu

*