Stiinta merge spre bine

Joi, echipa pregatita de Gabriela Manea si Adriana Popa a sustinut un meci de pregatire cu juniorii de la Clubul Sportiv Scolar. Fetele au câstigat cu 40-35 (23-17). „Din pacate, Marlena Burghel si Oana Herman s-au accidentat in acest meci si vor fi indisponibile pentru urmatoarele zile, destul de importante pentru pregatirea de dinainte de campionat. „Sunt multumita. Echipa merge spre bine, se antreneaza cu multa daruire si disciplina, face handbal cu placere. Fata de anul trecut, fetele mele au o mult mai buna viziune tactica si viteza lor de joc a crescut considerabil”, ne-a declarat Gabriela Manea.
Lotul formatiei bacauane a crescut din punct de vedere numeric prin intoarcerea a trei jucatoare: Surubaru, Chiper si, mai nou, Matei. Astfel, Stiinta are un lot de 13 jucatoare, inca insuficient, dar cu care se pot face macar antrenamente cum trebuie.
„Surprinzator, Matei a venit la echipa aflându-se intr-o forma sportiva foarte buna. Este deja un câstig pentru noi. Surubaru a picat la tanc, deoarece eram nevoita s-o folosesc pe Oana Herman pe post de pivot, ceea ce nu-mi prea convenea. Dar asa s-a vazut imediat o crestere in jocul formatiei”, a mai spus antrenoarea Stiintei.
Gabriela Manea si-ar dori pentru perioada de pâna la inceperea campionatului sa dispute niste meciuri cu echipe feminine de valoare apropiata. „Ne-ar obisnui cu adevarat cu atmosfera de meci oficial”, a precizat ea. In aceasta idee, in perioada 1-4 septembrie, Stiinta asteapta vizita lui HCM Roman, iar pe 5 septembrie va disputa o partida contra echipei a doua a clubului Oltchim Rm. Vâlcea, antrenata de fosta mare internationala bacauana Maria Torok. „Nu am dorit sa joc cu National Rm. Vâlcea, formatia pregatita de prietenul nostru Costel Popa. Cu National ne vom intâlni oricum in etapa a 2-a si va fi un meci disputat la ambitie. Nu avem nevoie sa fim cunoscuti inainte de acel meci”, si-a explicat „Anto” preferintele vâlcene. Reamintim ca Stiinta Bacau si-a propus anul acesta sa promoveze in Liga Nationala, desi nu a primit nici pe departe sprijinul pe care si l-a dorit pentru atingerea acestui scop.

Adauga un comentariu

*