Romanian Top Hits 2008 Clasamente- Romanian Top Kitsch

r1.jpgPrimarul Romeo Stavarache si reprezentantii Primariei par sa-i desconsidere pe bacauani. Cel putin asta arata debutul festivalului Romanian Top Hits 2008, organizat si promovat cu mare tam-tam de administratia locala. Dupa cum s-a desfasurat, sâmbata, prima dintre cele doua seri ale evenimentului, locuitorii municipiului nostru au fost tratati, pe banii lor, ca niste plebei care ar trebui sa fie multumiti cu pâine si circ – de asta data doar cu circul, si acela de calitate indoielnica. Asta deoarece spectacolul „mult asteptat” a lasat loc pentru suspiciuni de promovarea kitsch-ului, amatorism sau play-back.
Evenimentul, transmis de Televiziunea Nationala, a fost deschis in jurul orei 20 pe o scena uriasa instalata in fata Palatului Administrativ. Au avut micro-recitaluri (doua-trei piese) Connect-R, DJ Project, Giulia, Lavinia, Alexandra Ungureanu sau Anca Badiu.

Scene de festival

„E genu’ de fata crescuta la tara/ Sânii ei, mama, te omoara/ Se misca sexy prin lanu’ de porumb/ Mama, mama, mama, ce fund rotund/ O arde-n cluburi/ Sus pe cuburi/ Sus pe tocuri face opturi si suruburi”, a cântat Connect-R, preluat de televiziunea publica. Un tânar civilizat a rugat un jandarm sa arunce niste hârtii la cosul aflat dincolo de gardurile de protectie, dar a fost refuzat. Lânga noi, in public, un alt tânar asculta muzica, dar in casti. „Scena e foarte frumoasa, dar nu vad artistii”, a comentat cineva in plin spectacol. Pe jos am vazut mai multe doze goale de bere, desi organizatorii interzisesera consumul de alcool la festival. Locatarii blocurilor de vizavi de Prefectura au fost terorizati nu numai de zgomotele infernale care le invadasera locuintele, ci si de un reflector care se plimba la un moment dat pe geamuri. Zeci de copii mici, adusi de parintii inconstienti la o manifestare nepotrivita cu vârsta lor, suportau cu stoicism atmosfera, nefiind nici macar ridicati in brate pentru a zari ce se petrece pe scena. Dupa spectacol, centrul orasului arata ca dupa razboi din cauza gunoaielor aruncate peste tot de cetatenii „europeni”. Au fost doar câteva scene pe care le-am surprins in prima seara de Romanian Top Hits 2008.

Publicul a decis

Conform site-ului www.tophit.ro, votul publicului i-a desemnat drept câstigatori ai Premiilor Muzicale Romanian Top Hits 2008 pe Anca Parghel, Fly Project si Tom Boxer cu „Brasil” (sectiunea „Best hit”), Crazy Loop cu „Joana shut up” („Boys”), Andreea Balan cu „Baby get up dance” („Girls”), DJ Project si Julia cu „Prima noapte” („Featuring”), Fly Project cu „Allegria” si Morandi cu „Angels” („Bands”), Zero si Marius Moga cu „Come this way” („Rock”), DJ Sava, Connect-R si Gic cu „Sunshine” („DJ”), Puya, Laura si Keo cu „Viata noua” („Hip hop”).
Alin LEANCA

r21.jpg r3.jpg

Comentarii

  1. urat……………..calitate indoielnica a celor ce au participat si au luat premiu,inafara de cativa care sunt intr-adevar talentati restu…..gunoaie cu multi bani in spate………asta e tara in care traim.,….

  2. Coco Cristian a zis:

    sunte-ti niste ,,mu,, si niste mari prosti…habar nu aveti ce inseamna un show….Voi credeti ca sunte-ti cu politica voastra de tot rahatul…ce-i mai buni,,dar v,,vo dau la mu,,

  3. tara asta e plina de gunoaie oricum… nu vad de ce ar stica cateva in plus.show-l a fost minunat in cea de-a doua seara (pe prima am ratat-o) cu cateva exceptii…locatarii blocurilor din apropiere stateau pe geamuri si balcoane sa vada concertul…am vazut chiar cateva doamne de varsta a 3-a vizionand cu placere concertul in timp ce cantau cei de la Parazitii…odata se organizeaza ceva cu adevarat frumos sau cel putin interesant in orasul asta uitat de lume si voi sunteti impotriva lui… sunteti niste jegosi care au in cap numai politica sau citez: „niste euripeni”… RUSINE VOUA!!!

Adauga un comentariu

*