Patruleasa s-a maritat! In secret, cu Sabin Ivanof

patru.jpgSimona Patruleasa, frumoasa prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1, s-a cununat civil cu iubitul ei, Sabin Ivanof. Fericitul eveniment s-a petrecut in cel mai discret mod posibil, chiar si colegii stiristei ramanand surprinsi cand aceasta i-a anuntat ca acum numele ei complet este Simona Patruleasa-Ivanof.

Dupa o relatie de trei ani, Simona Patruleasa si iubitul ei, omul de afaceri Sabin Ivanof, si-au unit destinele in fata ofiterului starii civile. Evenimentul a avut loc la Bucuresti, in prezenta a foarte putini invitati si a nasilor, care sunt niste prieteni de familie. Desi a devenit doamna Ivanof de aproape doua saptamani, Simona a dezvaluit acest lucru abia zilele trecute.

‘Inainte de a se termina Observatorul, Simona m-a rugat frumos sa o prezint de acum incolo Simona Patruleasa-Ivanof. Am felicitat-o si am prezentat-o ca atare’, a declarat Andrei Zaharescu pentru Libertatea. Discret din fire, stiristul nu a fost curios sa afle mai multe detalii despre nunta, mai ales ca nici Simona nu parea dispusa sa le ofere.

Cel mai probabil, cununia religioasa si petrecerea vor avea loc in aceasta toamna. Sabin si Simona trebuie doar sa se decida daca acestea se vor desfasura in afara granitelor sau la Palatul Stirbey, locatie la moda printre VIP-urile autohtone.

Simona e impreuna cu Sabin Ivanof din noiembrie 2005, dupa ce, timp de doua luni, acesta i-a trimis zilnic frumoasei prezentatoare buchete de trandafiri fara sa-si decline identitatea. Se pare ca dragostea lor e una cu nabadai, avand in vedere ca despre ei s-a scris ba ca Simona isi ataca rivalele in public, ba ca Sabin continua sa curteze si alte frumuseti din showbiz. Pana sa fie cu Simona, despre Sabin Ivanof s-a mai spus ca a fost cuplat cu Manuela Fedorca, Kitty Cepraga, Anamaria Ferent sau Alina Chivulescu (Bella din serialul ‘La Bloc’). Cat despre Simona, aceasta a fost iubita lui Zsolt Csergo (actualul partener al Nicoletei Luciu) si, se pare, si a lui Amiran, prietenul si colegul de afaceri al lui Zsolt.

Adauga un comentariu

*