O romanca a nascut 18 copii in Canada

romanca-18.jpgLibertatea: Stire de senzatie pentru canadieni. O romanca de 44 de ani, Livia Ionce, a adus recent pe lume cel de-al 18-lea copil. Familia Ionce locuieste in orasul Abbotsford din 1990, cand au plecat din Romania. Presa canadiana a declarat-o pe Livia cea mai ‘prolifica’ mamica, deoarece nici o alta femeie nu a mai nascut atatia copii pe teritoriul canadian.

Alexandru Ionce, capul familiei, in varsta de 51 de ani, se declara extrem de fericit: ‘Nu am planuit cati copii sa avem. Il lasam pe Dumnezeu sa ne ghideze vietile’. Cel de-al 18-lea copil este o fetita, botezata Abigail, fratele cel mai mare avand 23 de ani. Acum, familia Ionce numara 10 fete si opt baieti.

Mai vrea doi baieti

‘Mi-ar placea sa mai avem doi baieti, ca sa fie egal numarul. Sa vedem ce va fi’, a declarat Livia, poreclita ‘supermamica din Canada’. Romanii au declarat ca au primit oferte din partea mai multor televiziuni de pe continentul american pentru a aparea in documentare, insa au refuzat. In plus, reporterii unui post tv din Anglia i-au considerat familia cu cei mai multi copii din lume, insa Livia i-a contrazis afirmand ca sunt familii mai numeroase in Romania.

Comentarii

  1. ivanescu mary a zis:

    sunteti o familie numeroasa si foarte frumoasa sa va traiasca si sa aveti noroc de eii ….

Adauga un comentariu

*