Click: Mircea Badea si Carmen Bruma, in vacanta la mare

bgadea.jpgSuspiciunile referitoare la relaţia lui Mircea Badea cu prezentatoarea ştirilor sportive de la Realitatea TV, Carmen Brumă, s-au spulberat. Cei doi formează, într-adevăr, un cuplu, aşa cum se speculează încă de la începutul anilor 2000, dar abia acum au luat decizia să nu se mai ascundă. Deşi, ani la rând, au preferat să-şi petreacă vacanţele în staţiuni montane mai puţin populate sau pe plajele retrase din Tulcea, iată că, de această dată, cei doi s-au aruncat exact în “gura lupului” afişându-se pe plaja de la Mamaia.

Mircea şi Carmen au fost surprinşi de paparazzi revistei “Spy”, plimbându-se pe nisip, în centrul staţiunii, de la hotelul Rex până la faimoasa plajă Tan-Tan, locul preferat al vedetelor. Destul de rezervaţi cu gesturile tandre, cei doi au intrat în apă separat, dar s-au ţinut, la un moment dat, de mână, gest care i-a dat de gol definitiv.

Specialist în a le taxa pe domnişoarele din show-biz care se dezbracă prin reviste, arătându-şi celulita şi alte defecte fizice, Badea are, pe bună dreptate, cu ce se mândri: iubita lui, îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, a afişat o siluetă impecabilă, demnă de miile de ore petrecute în sala de fitness.

Comentarii

  1. Superbi. Amandoi. De Hollywood.

  2. n-am ce zice, cel putin ea e lucrata klumea:) badea arata bine oricum…

Adauga un comentariu

*