Primarul Emil Lemnaru este imbatabil la Onesti

Multi si-au masurat fortele cu primarul Emil Lemnaru, presedintele PSD Onesti, in cele 5 mandate adjudecate pâna in prezent, dar nimeni nu a reusit sa-l infranga. Comparativ cu precedentele alegeri, in care adversarii lui Emil lemnaru au facut mai mult figuratie, in acest an seful executivului onestean a avut de luptat, cu adevarat, pentru prima data, cu un contracandidat de calibru, senatorul liberal Ioan Aron Popa. Desi a avut una dintre cele mai bune si mai bogate campanii electorale din România, nici Aron Popa nu a reusit sa-i faca fata primarului Emil Lemnaru. Chiar daca, la Onesti, PNL s-a aliat cu PD-L si cu independentul Laurentiu Neghina, primarul Lemnaru a câstigat la scor in fata lui Aron Popa, cu 9.289 de voturi (54,64 %), cu 1.578 mai mult decat candidatul liberal, care a avut doar 7.711 voturi (45,36 %).
Victoria social-democratului Emil Lemnaru a fost explicata prin foarte multe argumente, cum ar fi faptul ca seful executivului local s-a preocupat de soarta celor multi, a fost un apropiat al oamenilor de rand, ca a avut o conduita civilizata si decenta la conducerea municipiului, lipsita de aroganta si dispret fata de onesteni, ca a avut realizari importante in Onesti si ca are un program solid pentru urmatorii 4 ani de mandat.

Onestiul va atrage fonduri europene

Argumentele in favoarea lui Emil Lemnaru au fost mult mai multe, iar onestenii au demonstrat ca preferintele lor se indreapta catre cineva care a facut ceva palpabil in oras, ceva concret, care se poate vedea bine. Seful executivului local spune ca s-a bazat pe astfel de onesteni, carora le multumeste pentru sustinere. Emil Lemnaru ne-a declarat ca, in urmatorii 4 ani, va fi de munca la Primaria Onesti, poate mai mult decât pâna acum, intrucât el a initiat un numar foarte mare de proiecte pentru atragerea fondurilor europene, bani cu ajutorul carora vor fi finantate foarte multe lucrari in municipiu. Când fondurile europene vor sosi la Onesti, municipiul va deveni un adevarat santier si, in cativa ani, orasul s-ar putea transforma in mod radical, s-ar putea moderniza si dezvolta la un nivel fara precent. Desi a sarbatorit victoria obtinuta, inca din seara zilei de duminica, primarul Emil Lemnaru spune ca urmeaza 4 ani de munca asidua, nu de relaxare. El a precizat ca, pentru binele Onestiului, va trebui sa faca si o colaborare administrativa cu adversarii politici din Consiliul Local, pentru a-si putea promova proiectele, insa detaliile despre iminentele negocieri le va face publice ulterior.

Iuliana MIHNEA

Comentarii

  1. mi-as dori sa arda in iad idiotul asta care nu a stiut decat sa ne fure banii din buzunar sa-si construiasca vile .si sa lase orasul in saracie si mizerie

Adauga un comentariu

*