1TV – campioana la incalcarea legislatiei CNA

În urma analizării raporturilor de monitorizare pe durata campaniei electorale, membrii CNA au constatat că S.C. LIGONE INTERNATIONAL S.R.L. a încălcat prevederile art. 63 alin. (2), art. 67 alin. (1) şi art. 68 alin. (1) din Legea nr. 67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, cu modificările şi completările ulterioare. Pentru acestea, 1 TV Bacau a fost sanctionat in repetate rânduri cu SOMATII publice, nefiind exclusa inclusiv amendarea in sedinta de saptamâna viitoare. Astfel, 1 TV Bacau, televiziunea la care liderii liberali au vorbit singuri pe toata durata campaniei electorale (moderatorii s-au dovedit a fi simpli „catelusi” gudurati la picioarele stapânilor liberali), a fost sanctionat cu SOMATII prin deciziile 394 din 20.05.2008, 333 din 08.05.2008 , 325 din 06.05.2008 Membrii Consiliului au constatat că radiodifuzorul nu a asigurat, prin măsuri tehnice şi redacţionale, reflectarea campaniei electorale în mod echitabil, echilibrat şi imparţial, obligaţie care îi revenea potrivit legii.

Comentarii

  1. oricum nu se uita nimeni la postul asta penibil ce traieste inca din spagile de la primarie. din pacate pt ei dupa alegeri va diparea 1tv ul. adio!

  2. fan guma turbo a zis:

    asa este cine se uita la televiziunea aia. nici nu ne intereseaza. prefer sa ma uit pe cartoon ca acolo sunt desen cu animalute despre care pot citi in ziare. legat de sanctiuni cred ca totusi sunt urmariti de sunt luati in vizor ori altii sunt invidiosi si ii sapa pe la spate. cine stie. fiecare sa arate ce stie, dar sa fie corecti

  3. strugurii sunt acri,nu?
    astia de la 1 sunt doar niste impotenti si atat.

Adauga un comentariu

*