Livezi, comuna intinsa pe malurile Tazlaului

Alcatuita din sase sate, trei de-o parte si alte trei de alta a râului Tazlau, comuna Livezi se afla situata la 35 km de Bacau si doar 18 de municpiul Onesti. Livezi, Orasa, Poiana, Prajoaia, Scariga si Balaneasa sunt cele sase asezari care se intind pe o suprafata de aproape 6.000 ha. In comuna sunt opt scoli si sase gradinte, patru biserici ortodoxe, doua catolice si sase adeventiste sau penticostale.

Comuna Livezi a fost atestata documentar pe 8 decembrie 1746. Pâna in 1966, satul s-a numit Valea Rea, datorita greutatilor in circulatie intâmpinate de caravanele de sare in drum spre Iasi, venind de la Tg. Ocna. Satul Livezi a aparut ca târg in jurul lui 1845 prin colonizare cu emigranti evrei, adusi de mosierul Lascarache Rosetti. Intre 1850 si 1970 ia fiinta in estul târgului Valea Rea, satul care purta acelasi nume, format din câteva familii de dogari, aduse de boierul Toderascu. In timp, cele doua localitati s-au unit, iar in 1966 au primit numele de Livezi, datorita suprafetelor mari cu pomi fructiferi de pe versantii dealurilor. Satul Poiana pare a fi cel mai vechi si primul aparut pe teritoriul comunei Livezi, intre 1460 si 1476, in prima parte a domniei lui Stefan cel Mare. Numele satului vine de la primul boier asezat pe aceste meleaguri, Gavrila Poiana. Comuna numara o populatie de 5450 persoane, din care cele mai multe au vârste intre 70 si 85 de ani! Este lipsita de potential economico-industrial, iar rata somajului este de aproape 12 la suta.

Scolile, prioritatea primarului

Ionel Costea este primar doar din 2004. „Pâna in 2004 am fost viceprimarul comunei. Sunt de profesie maistru mecanic. Am câstigat alegerile din 2004 si vreau sa continui ce am inceput. S-au facut destul de multe lucruri bune in comuna de când sunt primar, si as dori ca proiectele mele viitoare sa prinda viata si in urmatorul mandat”, spune Ionel Costea. Desi nu are nimic comun cu invatamântul, primarul a acordat proritate reabilitarii si modernizarii institutiilor de invatamânt. „In 2003 a fost inaugurata scoala cu clasele I – VIII din satul Prajoaioa, constructia ei fiind facuta in parteneriat cu francezii din localitatea Feytiat. Este o scoala care de pe atunci corespundea cerintelor Uniunii Europene. Peste trei ani am dat in folosinta o scoala nouia, cu clasele I – IV, in satul Orasa. Lucrarile s-au executat cu finantare de la bugetul local si Banca Mondiala, iar investitia a costat peste 130.000 euro. Anul trecut am dat in folosinta in satul Balaneasa o scoala cu clasele I – IV, valoare investitiei fiind de peste 180.000 euro, si aceasta fiind ridicata tot cu ajutorul francezilor, numai ca au contribuit cu o suma mult mai mica. Anul acesta, in iulie, vom termina lucrarile de reabilitarte si modernizare, aflate in curs de desfasurare, la scoala Livezi, prin finantare PIR si Consiliu Local. La mijlocul acestei luni vom incepe si reabilitarea si modernizarea scolii cu clasele I – VIIII din Poiana, finantarea fiind asigurata de Consiliul Local. Pâna in acest moment au fost reabilitate scolile Livezi 2 si Scariga. Toate scolile din comuna au surse proprii de alimentare cu apa”, spune primarul comunei Livezi.

Alimentarea cu gaze, viitoarea tinta

Alimentarea cu gaze este un vis mai vechi sal locuitorilor comunei Livezi. Investitia a demarat in 2001, când a fost instalat SRM si montate 2.000 metri retea distributie. „In 2002, lucrarile au fost sistate, datorita schimbarii legii gazelor naturale. In ianuarie 2008 am depus studiul de fezabilitate reactualizat si proiectul tehnic la Guvern si asteptam un raspuns. Reteaua de distributie va fi in lungime de 26 km cu un SRM de 1.400 mc pe ora. Proiectele de bransare au fost platite de la bugetul local pentru circa 300 gospodarii. In total, vor fi racordate 1.980 de gospodarii, fara a intra aici si cele 19 institutii publice”, spune Ionel Costea.

Alimentarea cu apa

Investitia pentru alimentarea cu apa a comunei Livezi a inceput din noiembrie 2007 si costa un milion de euro, bani care provin prin Ordonanta 7. „In prezent exista conducte bagate in pamnt in lungime de 5.300 metri, dintr-o retea ce va masura 28 kilometri. In martie am depus doua proiecte mari pe programul de finantare structurala, Masura 322. Acestea cuprind canalizare si statie de epurare in satul Prajoaia, Scariga si Poiana, la care se adauga moderrniuzarea Drumului Comunal 155, Scariga – Poiana. Cel de al doilea proiect cuprinde canalizare si statie epurare in satele Orasa, Livezi si Balaneasa, plus modernizarea DC 158, Orasa – Stufu. Valoarea ambelor proiecte este de 4.350.000 euro.

Drumuri si poduri reabilitate

In 2007a fost inaugurat podul de peste râul Tazlau, care a fost luat de inundatiile din 2005, lucrarile fiind executate cu finantare de la Consiliul Judetean, valoarea investitiei ridicându-se la peste 30 miliarde lei. In 2005 s-au facut lucrari de reparatii la podurile din satele Scariga si Poiana, si acestea fiind afectate tot de inundatiile din 2005. Tot atunci s-au refacut 1.200 metri din DC 155. In prezent se balasteaza drumurile comunale 155 si 158. Se lucreaza la consolidarea pârâului Orasica, prin executarea a 110 metri gabioane din piatra, Consiliul Local punând la dispozitie materialele iar manopera fiind platita. In aprilie anul acesta a fost dat in folosinta podul din lemn si beton din satul Livezi(Valea Rea). Acesta a fost construit cu materiale de la Primarie si prtn munca cetatenilor. A fost finalizata lucrarea de reabilitare si consolidare a malului pârâului Valea Rea, fiind construite gabioane pe o lungime de 590 metri iar pe 680 metri a fost regularizat cursul apei. Valoarea investitiei a fost de 11 miliarde lei, finantarea fiind asigurata de Consiliul Judetean.

Dispensar si Camin cultural

Exista un proiect prin Masura 322, depus la PDAR, de reabilitare si modrernizare a Caminul cultural din satul Livezi. In aceeasi localitate a fost concesionata cladirea Dispensarului uman pe 15 ani celor doi medici de familie, din care unul stomatolog. Tot in aceeasi cladire functioneaza si o farmacie, spatiul destinat acesteia fiind inchiriat.

N-au fost neglijate nici cimitirele

„Cele doua cimitire, unul ortodox de la Poiana si celalalt catolic, din satul Balaneasa, au fost cuprinse intr-un proiect de dezvoltare locala „Imprejmuire si amenajare cimitire”. Valoarea investitiei este de trei miliarde lei iar banii provin de la Consiliul Judetean”, spune Ionel Costea.

Proiectele fostului si viitorului primar

„Am spus-o si o repet, tin foarte mult sa termin tot ceea ce mi-am propus sa fac in comuna si sunt convins ca locuitorii ma vor ajuta. Exista un proiect tehnic de executie pentru reconstruirea unei punti carosabile pe râul Tazlau in satul Poiana. De asemenea, mai exista si un proiect tehnic de executie Camin cultural in satul Poiana, care va avea o valoare de 110.000 euro. In faza de proiectare se afla sediul noii Primarii, care va fi ridicat pe terenul din spatele actualei Primarii si amenajarea unui parc, cu parcare pentru 50 de masini”, spune Ionel Costea.

Comentarii

  1. NO NAME a zis:

    Mult succes domnule Costea!Am fost si vom fi alaturi de dumneavoastra….

  2. …lasa-ne si du-te ca ne-am saturat de un incompetent si un excroc ca tine! Ne-AI ADUS LA DISPERARE!

  3. Cine dracu te mai votează ! Nu ai făcut absolut nimic în comună! Ruşine!!!

  4. extrys a zis:

    domnul costea a fost si va fi cel mai potrivit primar in aceasta comuna in care toti sunt numai pt. interesele proprii…..desigur multora nu le convine acest lucru pt. ca este corect si nu accepta toate lucrurile murdare pe care „unii” consilieri i le propun….o sa se vada la alegeri!

  5. bravo domnule Costea..ca o parere personala cred ca sunteti cel mai potrivit pt comuna …ati facut lucruri bune..proiecte importante cum ar fi gazele..apa curenta…scoli renovate… „Papagalii ” care vin asa…sa candideze de la o zi la alta, sa stea acasa..nu avem nevoie de persoane care promit peste noapte lucruri marete…sa fim seriosi….dumneavoastra sunteti favoritul..sper sa reusiti la alegeri..va voi sustine… M.G.

  6. Anonim a zis:

    probabil ca tocmai competenta dumneavoastra ii aduce p altii la disperare…comuna are nevoie de o persoana competenta ca d.voastra..corecta..nu parveniti care nici macar nu au nicio legatura cu politica…si normal ca nu le convine pt ca nu isi mai pot desfasura excrocheriile..UNII candidati au in spate un trecut rusinos..stim bine…succes la alegeri si va felicit!

  7. Anonim a zis:

    mai, mai……
    buna treaba si internetul la sate….
    uite asa mai aflam si noi pareri pro si contra, doar e democratie, nu?
    si ce-mi mai place!!!!!!!!!!!

  8. Anonim a zis:

    Tocmai competenta dv. nu le place contracandidatilor
    .Succes d-le primar! Ati facut pt. inv. din comuna, intr-un
    mandat, ce n-au facut altii in atatia ani.Nu recunosc multi aceste fapte din invidie si din prea multa rautate .Sunteti omenos si cu cel ce are si poate dar si cu cel nevoias,O
    vorba buna spusa omului simplu cantareste mult in fata
    alegatorilor.,,OCHII SUNT FEREASTRA PRIN CARE TE UITI
    IN SUFLETUL OMULUI”.Minciuna si frustrarea altora,nepriceperea si rautatea lor va vor adice succesul!!!!!!

  9. andra-maria a zis:

    va tinem pumnii domnule primar, sa dea dumnezeu sa iasiti triumfator la aceste alegeri pentru ca intr-adevar cetatenii comunei sa se bucure de rezultatele proiecteor dvs. va felicitam pt proiectele realizate (si le cunoastem) , ne bazam pe competenta dvs. mult succes si lasati invidiosii sa vorbeasca….faptele vorbesc!mult succes, dumnezeu va va fi alaturi!

  10. nu mai tinetti atita pumnii unui om patat care nu a facut nimic in comuna asta ,,,uitativa si voi si desteptativa putin catre un om care a educat atitea generatii si ia orientat catre un viitor .Cred ca ati inteles de cinei vorba ,,,un om cult Enea Dorin care stie sa faca o schimbare inspre bine in favoarea tuturor consatenilor ,,,nu fac propaganda ,spun duar adevarul si ginditiva si voi bine la ceia ce am scris aici MULTA BAFTA DORINE SI DUMNEZEU SA FIE CU TINE

  11. ai fost elevul d-lui Enea?
    se cunoaste din text!
    gramatica se invata din clasa a III-a!!!!!!!!!!!!

  12. mesajul este pentru xyz

  13. sssssssssssff

  14. nu mai conteza a zis:

    iar acum comuna e condusa d un incompetent care nu stie sa lege 2 fraze si un securist..rusine!!!!

  15. sunt tare a zis:

    yfjxtujdtuitiu

  16. nu mai fura ba ca te vede satu nesimtitule porcule

  17. padurar ba nu securust stie sa votbeasca doar cu copaci si pentru asta nu trebue gramatica

  18. sa vedem cine are cultura si cap domnilor primarii care tot va laudati cati facut atitea nu sunteti capabili macar sa faceti un site cu comuna livezi in foto ‘ marea noastra comuna si atit de veche

  19. si cine o sa-mi corecteze greselele de ortografie ?

  20. primaru si viceprimu a zis:

    da’ cine fura, ba? cateva plase de gard, doua-trei masini de lemne, comisioanele pentru una-alta, pasunea primariei, niste materiale de constructii, tevile de la apa, pietrisul de pe drum, asta numesti tu furt? astea s-au consumat, trebe sa ne mai gandim ce mai este. si ce va trebue site? nu ne-ai vazut ce frumos dam pe sticla la favorit? n-ai vazut ce frumos am organizat serbarea comunei, ba? …..ehehe….de acolo bani! si apoi nu v-am scapat noi de lungu? ce daca are dreptate? peneleul face ce vrea.

  21. SA VEDEM CA ATITA LAUDA SE ADEVERESTE ! SA SPERAM CA UNDEVA DEPARTE VA EXISTA UN TEREN DE FOTBAL UN SITE CU FOTOGRAFI PE NET CA COM NOASTRA ARE ATITEA PEISAJE FRUMOASE SI MERITA VAZUTE DE TOATA LUMEA ASA CA VA ROG FRUMS ! SI DOMNULE PRIMAR CHESTIA CU FURATUL A FOST O GLUMA

  22. pusca si cureaua lata a zis:

    Ati plasat in fiecare sat cutii pentru sugestii si reclamatii.Sunt destul de mari .Ati dat atatia bani pe ele si pentru ,ce? Vorba ceea:scoli a construit
    fostul primar Costea,voi montati cutii si banci…trebuie sa va umpleti timpul cu
    ceva. Oare ce va mai urma?…Stiu ca va place sa apareti pe sticla… La ,, Schimb de mame „nu va duceti?

  23. Ati mintit in campania electorala si acum va zvarcoliti neputinciosi . Cum
    va justificati nerealizarile? La minciuni va pricepeti…Mintiti in continuare…D-l Enea, cult cum este, o sa ne recite o poezie la sfarsitul mandatului si padurarul Gioni Craciun o sa ne promita blana ursului din padure… Cine naiba o sa mai voteze? Sa nu mai contati pe noi!

  24. Ati plasat in fiecare sat cutii pentru sugestii si reclamatii.Sunt destul de mari .Ati dat atatia bani pe ele si pentru ,ce? Vorba ceea:scoli a construit
    fostul primar Costea,voi montati cutii si banci…trebuie sa va umpleti timpul cu
    ceva. Oare ce va mai urma?…Stiu ca va place sa apareti pe sticla… La ,, Schimb de mame „nu va duceti?

  25. domnule Costea!
    a-ti lucrat in primarie 8 ani, 4 ani ca viceprimar si 4 ani ca primar. acum nu va doare sufletul cand vedeti ca toata munca d-voastra se duce pe apa sambetei? nu va doare sufletul cand vedeti ca incompetenta si lacomia acestor doua lacuste au secatuit primaria si au lasat balta toate proiectele incepute de d-voastra?
    sunteti consilier local, totusi!

  26. chiar daca nu mai sunteti primar, multi cetateni ai comunei si-au pus sperantele in d-voastra!
    e pacat ca aceasta comuna sa continue sa se prabuseasca. cu cei doi la carma, nu e decat o singura cale: falimentul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  27. suzzana a zis:

    buna asemanarea cu lacustele…astea macar zboara,insa prim. si vicele stau ascunsi prin birouri…la umbra…si numai impreuna…hm! dau de banuit!

  28. mai goo…dar niste lectii de ortografie nu vrei?sau ceva gramatica daca esti asa ,,glumet”

  29. pentru mioara manea a zis:

    la alegerile locale, actualul primar din livezi a candidat din partea ppps. acum, se lauda peste tot ca e liberal cu acte in regula. ba chiar si presedintele filialei pnl livezi. ce parere are marea jurista din prefectura de treaba asta?
    ca enea minte de ingheata apele se stie. ca fuge de raspundere si-i baga pe altii la inaintare, se stie si asta, dar oare nu se stie ca odata ce ai fost ales ca facand parte dintr-un anumit partid nu poti trece in altul in timpul mandatului?
    ori vicele face tot posibilul sa-l dea in gat pe primar si sa-i ia locul, macar pana la alegerile anticipate?
    pentru ca si asa, cu criza asta……..nu prea mai e malai!

  30. mai xxx lecti de gramatica sa ea mamicuta ta sau poate invato note muzicale asa poate sa cinte la sax

  31. sunteti doar uni care nu aveti ce face decit sa va bagati in politica cine credeti ca sunteti?sau va simtiti foarte inteligenti? mi se pare mie ? sau d-nl eanea si toti bagatori in seama care le plac politica urmaresc numai sa aiba ce nau avut niciodata .

  32. PENTRU ,,goo” …….Cand mai ,,scri” si tu …scrie ,te rog, in limba romana, nu de alta, dar sa pricepem si noi ce vrei sa scrii…din ce partid faci parte, PPPS sau PNL?
    Mai, draga, avea dreptate cineva…buna treaba internetul la sate…

  33. ssssst!

  34. Stimabile XXX bag de seama ca te mandresti de faptul ca ai invatat sa tastezi inaintea mea, dar …exista o explicatie si foarte ampla ,adica ca in satul tau a fost instalat prima data netul ,(daca stii ce inseamna asta).Frate…esti obsedad de partide?Nu toata lumea e nebuna ,mai sunt si unii care nu vor sa inebuneasca,cel putin nu de moment.Am o curiozitate.De unde vine xxx?Filme deocheate,masuri,talii,sau practici sporturi periculoase(daca intelegi ce vreau sa spun?)

  35. corect: ,,obsedat”
    ,,adica ca”=cacofonie
    da,xxx vine de la sporturi extreme…

  36. corect:,,te mandresti pentru faptul…”;,,innebuneasca” ,,nu pe moment”
    ,,explicatie si foarte ampla”?! etc…Nu cred ca merita osteneala.. Si totusi…

  37. ….si a fost si circul la Livezi!!!!!!!!!!!!!!!!!! cei doi clowni sefi, primarul si viceprimarul au fost prezenti pe baricade. de fapt ei presteaza in fiecare zi. reprezentatiile principale le au in sedintele consiliului local. mai au si un mascarici. ghiciti cine e 😀 !

  38. am sezatia ca dumneata don xxx ai facut multa pregatire la gramatica
    eu in cschimb nu dupa cum se vede nu?
    ceai zice sami predai ceva lecti ? poate cistigi si dumneata ceva banuti.
    ce zici? facem tirgul? { intreb esti un ea sau un el?}

  39. adica sporturi extreme esti de ala care isi face antebratul tare

  40. intrebare a zis:

    La scoala in clasa 1 a
    doamna invatatoare inreaba
    -Copii daca la o fereastra sunt asezati 3 porumbei si la alta fereastra sunt asezati alti 3 si la inca una tot 3 citi porumbei sunt in total?
    unu dintre elevi raspunde.
    -Pi doamna ivatatoare nu putem sai numaram pentruca daca ne apropiem zboara.
    la care doamna invatatoare ii raspunde
    -mia placut raspunsul tau .foarte logic numai ca putem sai numaram fara sa ne apropiem.
    A doua zi acelas copil intreada pe doamna invatatoare .
    -doamna invatatoare daca in parc pe o banca sunt asezate 3 femei care maninca inchetata .una o linge a doua o suge si a treia o musca .care dintre ele este casatorita?
    intrebare pentru toti politici comunei livezi sa mai ridicam putin moralul si sai dam de munca domnului xxx

  41. buna! intrebarea este si pentru d-l primar? ca el nu le are cu politica (se stie ca politica e o c….a). el prefera politica in carne si oase si nu pe aia cu afise! daca e si „o doamna de lume”, e super!
    politica politica e pt vice ca e mai batraior si le are cu invartelile. se pricepe la manareli de minune. nici n-ai zice ca e invatator. dar parca are legatura cu tumultoasa viata de dinainte de ’89. primarul e marioneta in mainile lui.

  42. Si cum ziceam…buna treaba internetul la sate!!!!!!!!!!!
    ,,D.”…m-am gandit la literele care pot urma.Intrebare ajutatoare:,,mascariciul” e de genul fem. sau masculin?
    Trist dar adevarat.,,CIRCUL” din comuna il vede toata lumea. Ca la noi la nimenea.
    Pentru goo: n-am facut multa pregatire…chiar deloc…am fost la scoala si m-a dus mintea… am invatat-o la timp…tu n-ai fost la scoala? sau ai fost degeaba?! pacat!

  43. pai nu prea i se stie genul !!!!!!!!! e mai mult cum bate vantul….. cand spre uniii, cand spre altii. depinde de avantajele pe care le are. si un indiciu- mascariciul e ocrotitorul „minoritatilor conlocuitoare”! gata. manastire-ntr-un picior, ghici ciuperca ce-i?
    :D- voia sa fie ranjetul mascariciului!

  44. Am ghicit!!!!!!!!!Pe,,mascarici” il stiu de mult.Asta nu mai oboseste.O!!! Imi place cum l-ai denumit. El o fi stiind cum i se mai zice?Ar tebui sa scrie si pe
    afise: VOTATI CU MASCARICIUL!” Eu,xxx, sunt convins ca vb. despre aceeasi persoana! Asa ,,mascarici ”cum e a reusit sa pacaleasca multa lume, dar urciorul nu merge de multe ori la apa…

    !!

  45. Se zvoneste ca vicele de la Livezi ar fi fost , pe ,,vremuri””, infomator al Securitatii, cica ,,turnator”,stiti mai mult decat mine?

  46. ce zvon, ca e pe bune! dar acum cica e liberal convins, care se zbate pentru „propasirea” culorii galbene: in gradinite (buline galbene), in scoli, in fabrici si uzine. si are niste discursuri…………………mamaaaaaaaaa. parca am fi la al 13-lea congres. asta are comunismul in sange. sunt curios sa stiu daca si la alegerile acestea va strange declaratii pe propria raspundere ca vor vota cu pnl-ul, de la oamenii din Orasa. si vreau sa stiu cu ce ii mai ameninta pe oameni, ca el oricum nu le mai poate lasa copiii corigenti sau repetenti.

  47. pana acum mi-a placut.continuati va rog

  48. Feriti! Au iesit lacustele in campanie!

  49. legea 215 a zis:

    mai fratilorr! puneti conducerea primariei sa citeasca „Biblia” administratiei publice!!!!!!!!! e jale ce se intampla aici! se scot la vanzare bunuri din proprietatea PUBLICA a comunei, nimeni nu are nimic de zis, totul e ok, chiar daca se vand spatii pe nimica toata, mafiotilor si camatarilor! noroc ca mai sunt in consiliul local si oameni care gandesc, chiar daca sunt mai putini decat degetele de la o mana.
    astia 2, gioni si enea chiar cred ca liveziul e mosia lor proprie! oare cat le-o fi dat mitus ca sa puna laba pe cladire?

  50. Am mai auzit de Mitus asta…Cine e?

  51. cica unul care tb. sa primeasca plata din timpul camp. electorale pro PNL.Cat
    mai trebuie sa primeasca asta?Si ce se intampla daca nu primeste?! vom vedea…

  52. pana acum s-au tot platit datoriile din campania de anul trecut. de realizat nu s-a realizat nimic. toate lucrarile incepute de costea au fost lasate de izbeliste. nimic palpabil nu s-a facut in comuna. daca mai tb sa asteptam 3 ani pana la urmatoarele alegeri, se alege praful de munca tuturor primarilor care au fost din ’92 pana in2008 la carma comunei. TREBUIE ca oamenii sa realizeze ca ce se distruge acum nu va mai fi recuperat. nimic nu se face de la sine. trebuie sa stii cum sa gospodaresti o comuna. se tot promite ca se va face. intr-un an s-a praduit tot ce s-a facut in 16ani. oamenii din Livezi TREBUIE facuti sa inteleaga ca e si munca si banii lor in joc.
    TREZITI – VA OAMENI BUNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU LASATI COMUNA PE MANA MAFIOTILOR, CORUPTILOR SI INCOMPETENTILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  53. daca enea si gioni voiau sa vada cu ochii lor cum au decazut, duminica 7 iunie au vazut! scazand numarul celor adusi cu arcanul la vot, raman mai putin de 100 de lingai care au votat cu peneleul. cinste lor!!!!! lungu aducea fara mita mult mai multe voturi. costul unui vot in Livezi a fost 30 de lei si bautura cat puteai duce. misto, nu? ce s-a vazut cu ochiul liber a fost ca fara campanie electorala, costea si-a pastrat votantii. pdl a mituit si el ceva, ceva dar tot nu au prins voturi cat au cheltuit. dar durerea pnl e mare! au luat-o in barba rau de tot! degeaba se consoleaza cu 400 de voturi! daca isi pastrau electoratul, ar fi trebuit sa ia lejer 900. dar asta e! lacomia strica omenia! pentru comuna nimic, in schimb pentru ei cu camionul.

  54. S-au crezut victoriosi. Au avut curajul sa rada,dar nu era rasul lor.Asa e:au mituit sarmanii cu 30 lei.Duminica la amiaza erau incoltiti, speriati; se vedea asta din privirea lor; pe urma au inceput sa care baietii la greu.I-a costat ceva…
    Seara erau transpirati mai mult de draci si invinovatindu-i pe altii de fraudarea alegerilor….Si cu cinstea…s-o lasam mai moale; cu Gioni si Enea aceasta nu face casa buna. Ati uitat ca Gioni are dosar penal pentru jecmanirea padurilor statului si nu numai …si Enea se poate mandri si el macar cu doua in familie, dupa cum zic gurile rele ;dar adevar graiesc. Si cand ii vezi numai in galben peste tot: la cununii, la alegeri…si galbeni la fata parca iti vine…sa le dai o ”lamaie” bietlor sa le tai greata.
    Au luat-o-n barba intr-adevar…A simtit-o tare de tot Gioni in satul lui. Drept
    rasplata i-a numit prosti, mai putin ,,dezvoltati” decat cei,, de peste apa” pe alegatorii din propriul sat. Sper sa aiba bunul simt sa-si ceara scuze public si sa promita ca nu mai face. De, zvonurile bune circula repede, ce credeau ei?

  55. „cinste lor!!!!!!!!!!”, a fost in bataie de joc. daca gioni si-a ponegrit consatenii, e un magar! Cred ca scarigenii sunt cei mai gospodari si mai seriosi oameni din comuna. Cei „de peste apa” sunt tiganii carora le dadea gioni lemne , pe care le vindeau cu milioane la oameni in sate si imparteau profitul si cei care acum ii fac campanie. Vreau sa stiu cat o sa-i mai tina in frau, avand in vedere ca nu le-a dat ajutorul social de anul trecut si acum fara gioni la padure, din ce mai traiesc?

  56. vad cu uimire cat de mult se incadreaza si Liveziul in viata actuala! chiar daca e la o scara redusa, jaful public e prezent si in Livezi ca si in capitala, fura alesii parlamentari- fura si alesii locali. Face pe proasta madam Ridzi(doar e sluga PDL)- fac pe prostii si angajatii primariei. Fac pe strutii cei din opozitie la bucuresti- fac pe strutii si cei din opozitia locala. asa ca……… vom merge sa votam! dar parca-mi pare rau ca pana pe la sfarsitul anului nu mai avem alegeeeeeeeeeri!

  57. si a mai fost o sedinta de consiliu local….. Mitus a luat-o iar in bot si plin de draci ameninta cu pilele lui la deputatul Vreme. Si se zbate pentru o cladire care nici macar teren aferent nu are. Doar daca ia de la vecini si asta e mizilic.
    Lungu iar nu a fost validat, pentru ca nu vrea enea. Si consilierii i se supun orbeste, pentru ca isi pierd functia daca nu-l asculta. Si iar a fost gioni marioneta de serviciu. Dosarul secret intocmit de enea ave efect pe termen lung. DNA-ul e cosmarul. Practicile securiste ale viceprimarului dau roade.

  58. lume, lume a zis:

    multa treaba aveti la livezi.si voi si autorit. locale.e tare enea asta, securist-nesecurist il traduce pe fraierul de gioni.functionarii din primarie se dau si ei cu noua conducere,ce sa faca…trece luna ,luam banii.

  59. corect! si ce ai vrea sa faca functionarii, daca cei in care au avut incredere i-au tradat? nimeni din cei in drept nu ia nici o initiativa, in consiliul local voteaza toti ca berbecii intocmirea de hartii care costa sute de milioane, se pregateste festivalul si vor cheltui alti bani, mai ceva ca madam Ridzi. la nivel de comuna, partidele isi vad de ale lor- pdl-ul se imbogateste cu camatari si mafioti, psd-ul sta cu limba-n gura, pnl-ul isi vede de afaceri cu banii primariei si fantomaticul ppps a dat-o cu pnl-ul ca e mai usor sa traiesti din bani nemunciti. si uite asa trec lunile, trec anii si se dezmorteste lumea in urmatoarea campanie electorala in care vor mai castiga ceva banuti pentru un vot si vor bea moca . daca aveti alta alternativa, spuneti!

  60. corect! si ce ai vrea sa faca functionarii, daca cei in care au avut incredere i-au tradat? nimeni din cei in drept nu ia nici o initiativa, in consiliul local voteaza toti ca berbecii intocmirea de hartii care costa sute de milioane, se pregateste festivalul si vor cheltui alti bani, mai ceva ca madam Ridzi. la nivel de comuna, partidele isi vad de ale lor- pdl-ul se imbogateste cu camatari si mafioti, psd-ul sta cu limba-n gura, pnl-ul isi vede de afaceri cu banii primariei si fantomaticul ppps a dat-o cu pnl-ul ca e mai usor sa traiesti din bani nemunciti. si uite asa trec lunile, trec anii si se dezmorteste lumea in urmatoarea campanie electorala in care va mai castiga ceva banuti pentru un vot si vor bea moca . daca aveti alta alternativa, spuneti!

  61. v-ati pierdut curajul? sau e prea cald?!haideti ca e amuzant shimbul de opinii…

  62. nu-i vorba nici de curaj, nici de caldura! e faptul ca toata lumea, inclusiv consilierii locali inghit minciunile primarului si ale vicelui si-i lasa sa devalizeze conturile primariei dupa bunul lor plac. daca intr-un an s-au cheltuit 10 miliarde de lei vechi si nu se vede nimic concret si nimeni nu a luat nici o atitudine, normal ca te apuca descurajarea. daca nici macar ceilalti „fosti” nu reactioneaza, ce pretentii ai de la ceilalti oameni din comuna? si apoi vorba comentatorului „lume-lume” : SI PENTRU CONSILIERII LOCALI TRECE LUNA SI IAU BANII!!!!!!!!!
    toti stiu, dar tac. „tacerea e de aur” . e mai comod asa!

  63. stai linistit…toate la timpul lor…si-apoi:,,minciuna are picioare scurte” si ,,fiecare pasare pe limba ei piere”.
    ce parere aveti despre notele pe care le-au luat profesorii care voiau sa se titilarizeze in comuna noastra?
    nu stim noi, poate ,opiniile cetatenilor din comuna…le afla doar prim. si vicele din cutiile de sugestii si reclamatii pe care au platit atata amar de bani pe criza asta, din cei 10 mild. care sau evaporat fara sa se vada nimic in comuna.
    e bine totusi ca macar unii au curajul sa-si spuna parerea acum si aici.

  64. apa si salubrizarea a zis:

    …..sau invers….. Cum vreti, ca tot plasa luati, bravi si neinfricati livezeni!!!!!!!!!!!!
    mai intai apa ! de mai bine de doua saptamani, apa ioc in Livezi. Daca pana anul trecut se intampla sa fie o defectiune la pompa de apa, era revolutie. Acum, toata lumea tace . De ce? Apa nu este, nu se stie cand si daca se va mai repara pompa veche si carpita de zeci de ori, desi 3 sau chiar 4 angajati se chinuie „si da-i si lupta si da-i si lupta neicusorule, ca la ’48……
    poate cand se va da in folosinta alimentarea cu apa in toata comuna. pana atunci, bem bere si toata lumea e multumita. si cand se va porni noua instalatie, ii vom multumi partidului si vom saluta cu mana la chipiu. traiasca!
    salubrizarea…… aici cam totul e in ceata! vicele si-a pus baietelul cel mai mare ( familist, deh. si e rusine sa aduca doar femeia bani in casa, chiar daca e cam cu semnul ?, angajarea ei in anul scolar viitor. Cu nota 3,95 la titularizare, ii va cam bate vantul aerul de „mare doamna” de limbi…….straine!!!!!!!”), deci cum spuneam Ion este agent de salubrizare. adica face contracte cu populatia pentru nu stiu care firma din Onesti. Particulara! dar , taticul, i-a pus la dispozitie angajatii primariei sa-l ajute, adica sa mearga in comuna, din casa in casa pentru a incheia contractele. care nu sunt deloc scumpe!!!!! 20 de lei de familie. Indiferent daca e doar o persoana singura sau sunt 20 intr-o casa. si in anuntul care aducea la cunostinta „popolatiei” ca s-a gatat cu gunoaiele (oare?) se face referire la o hotarare a consiliului local. pai daca chestia e cu primaria, unde-i licitatia?!?!!?? he he he… si acum e acum. baietelul al cui angajat e? al lui taticu’ sau al firmei de salubrizare?
    acum ce mai ziceti dragi locuitori din Livezi? Nu mai vreti schimbare? Va multumiti sa susotiti pe la colturi? tare sunt curios sa stiu daca veti face „revolutie”!

  65. apa si salubrizarea a zis:

    am pus aseara un coment, care a fost sters astazi! oare sa cred ca si la acest ziar se poarta practicile de la Ziarul de Bacau?

  66. si cum ziceam…buna treaba internetul la sate! curat-murdar ,coane fanica! pute treaba, dorine!
    si-apoi nepotismul se poarta, mai draga si in invatamant, in guvern, la primarie…etc
    nimic nu ne mai mira astazi….libertatea de exprimare e ingradita de unii prin frica , amenintari cu demiterea sau prin simplul fapt ca sunt lingai…

  67. dragi locuitori ai comunei! se pregateste mare festival „Ziua Bradului” ! cica fondurile sunt din sponsorizari voluntare!!!!!!!!! asa ca, primarele si casiera merg din agent economic in agent economic sa-i indemne la sponsorizat. frumos, nu? dar daca eu nu cotizez ce mi se intampla? voalat sau nu, mi se atrage atentia ca nu voi mai fi deservit cu aceeasi promtitudene in viitor. sa ma risc?

  68. sefu vostru fraierilor a zis:

    Bai pupincuristilor ce faceti voi aici?ce fel de oameni sunteti voi ma?ce nu va place ,vedeti ca merge treaba si crapati de ciuda, nu va convine ca padurarul si invatatorul va luat fata si impreuna fac lucruri marete intr-un an cati altii in 18.Nu va place ca este curatenie la primarie, nu va place ca drumurile sunt balastate ,nu va place ca copii au parcuri de joaca ,nu va place sau nu vreti sa vedeti.Voi nu vedeti ca sunteti 2-3 fraieri care i-si pling de mila ?Daca aveti tupeu mergeti la primarie si spunetile in fata nu-i pupati in fund .Nu va place distractia mergeti la manastire ,ce sa faci is si frumosi si destepti ,au si bani ,dar au si suflet nu ca voi goi pe dinauntru.Cel pe care voi il venerati domnul Maistru a aratat ce a facut, lasati oamenii in pace ca stiu ce fac ,nu va convine ca nu-s ai vostri?Ia uitativa in curtea voastra ce aveti ;CRIMINALI G.F,I.S,HOT DE RAFO I.S,CAMATARI ,……ai vostri cum sunt?Pe Costea il laudati dar nu mai are vila la Slanic ,sau nu mai este HOT? ce stiti voi ce sunt alea proiecte a-ti facut voi vreo unul? vreti sa vedeti proiecte mergeti la primarie , dar n-aveti tupeu ca stiti prea bine ca o luati peste nas ca oamenii sunt bazati si pusi la punct EXEMPLAR. Fraierilor NU MOR CAII CAND VOR CAINII cine va spus voua ca au cheltuit 10 mlrd mananca rahat si asteptati si voi o bucatica ,se vede ca va ofticati ,pe astia nu-i mai schimbati voi asa usor ca cetatenii din comuna sunt de partea lor si-s multi al dracu ,de asta crapati voi ,sunteti buni numai de intrigi de treaba pute in urma voastra gospodarii dracului ,de harnici nu mai spun ,noroc cu internetul asta , dar nici aici ca nu stiti sa scrieti mai luati lectii de la domnul invatator mai analfabetilor.Daca vreti lectii de viata ,de bun gospodar ,de harnicie,luati de la padurar.Idolii vostri LUNGU ,COSTEA ,GIURGIU,BADALUTA,sunt amintiri sinistre pt comuna Livezi .Lungu e pe dreapta ,foarte bine urmeaza Costea 1,Costea 2, Balbarauca ,Giurgiu ,Ichim niste epave .OAMENI DE BUNA CREDINTA AI LIVEZULUI AVETI INCREDERE IN CEI PE CARE IA-TI VOTAT IN FUNCIA DE PRIMAR SI DE VICEPRIMAR VA FACE TREABA ,IAR DUSMANII LOR SUNT NEPUTINCIOSII DINAINTEA LOR SAU CEI CARE SI-AR DORI CIOLANUL ,DAR NU-L VOR AVEA NICIODATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  69. Lătraţi căţeilor şi căţelelor in continuare!

  70. ……… ca voi (enea si gioni) furati si va bateti joc de o comuna intreaga in continuare! Ca panditi orice posibilitate de a jecmani oamenii (vezi sponzorizarea fortata) in continuare! Ca ati promis marea cu sarea in campania electorala si nu ati realizat decat cheltuieli si datorii uriase! Ca vi s-a dus buhul de spagari ce sunteti! Ca in curand vi se inchide primaria cu toata gloata de incapabili care va calca pe urme cu succes! Comuna Livezi este poate singura comuna din tara care supravietuieste in virtutea inertiei. Nimic nu este coordonat, nu se cunoaste ca are conducere. Doar hoti la drumul mare. Si peste toate, domneste DORIN ENEA, patronul hotilor, mincinosilor si securistilor. Dar cand o sa va loveasca traznetul din senin, sa nu va mirati! Dosarele voastre sunt stranse fila cu fila

  71. ” Dă-le Doamne sănătate duşmanilor noştri să trăiască, să ne vadă fericiţi ” !

  72. e clar…. „capra moare de raie dar coada tot sus si-o tine”

  73. bai sefule, ai dreptate cu criminalii. enea are doi in familie. asta arata educatia aleasa pe care stie sa o impartaseasca si altora. realizari marete…… ha, ha , ha….rahat in ploaie! si ce proiecte, ma rog frumos realizati? pe afara vopsit gardul si inauntru leopardul! mai bine ati da un var la primaria aia ca-i ca un c…r belit. ma mir ca nu va e rusine cu o asa cladire! si lungu e pe dreapta , unde o sa te duci si tu dupa shutul dat de enea. ca la asta se pricepe.

  74. no comment…trist dar adevarat…ne meritam soarta..tara arde si baba se piaptana

  75. incepe scoala a zis:

    o. doamne! incepe scoala…si scolile nu sunt toate igienizate…o fi fost vreodata vreun inceput de an scolar mai trist decat acesta?
    ce naiba o fi vrand sa spuna conducerea erudita a comunei livezi(excludem primarul,el e pe dinafara…canta si danseaza….ce atata carte…doar el a ajuns primar si nu si-a tocit prea mult coatele si mintea) cu formula ,,muzica populara orientala romaneasca”? e vreun gen nou de muzica de care doar ei au auzit… o sa caut in DEX…..

  76. va e frica?de ce ti-e frica nu scapi…
    pentru ,,seful vostru fraierilor”……analfabet esti tu . fa-ti timp si mediteaza-te la lb. romana, fraiere! esti tu plin pe dinauntru, dar mintea o ai goala… ti-am mai spus: pacat de tine!

  77. cand a zis „muzica orientala romaneasca” a vrut sa se inteleaga ca ei sunt romani dar traiesc in tara lui Alladin. adica freaca…..lampa si li se indeplinesc dorintele. cum? ei, dar asta nu-i o problema! are balta peste! doar sa stii unde sa arunci undita. si se pare ca primaria nu-i asa saraca dupa cum se vrea sa se creada. Cred ca ajutoarele sociale nu se vor da anul asta si nici de acum inainte, pentru ca traditia va continua.

  78. sefu vostru fraierilor a zis:

    Va placut ce s-a intimplat la festival. A fost extraordinar.2000 de oameni ajunge pt castigarea alegerilor chiar daca vor fi alegeri si maine asa cum doreste mares…Cinste lor bravoooo…..orientala neorientala dar a fost super voi ce stiti sa faceti ,stiti voi cei aia o prezentare de spectacol,bravo domnule primar i-ai omorat pe toti i-am vazut eu pe catei pandeau cu limba scoasa pe dupa copaci cu coada intre picioare le-a placut silor ,dar nurecunosc ca le cade nasul….

  79. ai dreptate! 2000 de oameni AJUNG la disperare cu voi! da, au fost la festival, dar au mancat si au baut pe banii lor. atunci de ce v-ar vota tot pe voi?
    in rest, nu mai au rost discutiile pro si contra. realitatea e ca sunteti la pamant. singura salvare a comunei e DNA.

  80. hop si eu.. a zis:

    VA VIN EU IN AJUTOR :
    „MUZICA ORIENTALA ROMANEASCA” = MUZICA PE CARE O CANTA ENEA SI O JOACA GIONI CA SHAKIRA…
    ATI AVUT NOROC CA A TINUT VREMEA CU VOI..CAND VA PLOUA O DATA ZDRAVAN TOATE REALIZARILE VOASTRE MARETE VOR FI LUATE DE APE..

  81. bai gioni ai grija ca incepe Cerbul de aur. Doamne-fereste sa te afle astia de la tvr, ca ne lasa fara primar. si pentru „sefu vostru fraierilor ” – cum se cheama seful fraierilor? FRAIER SEF

  82. Seful asta al fraierilor ar trebui sa invete sa scrie mai intai..”a-ti facut „, „spunetile” :)).Eu zic sa mai iei tu niste lectii de gramatica..dar nu de la Enea ca vad ca iti dicteaza gresit :))
    A..si vreau sa spuna cineva O realizare „mareata” sau macar notabila a conducerii actuale….UNA,nu mai multe. Sa o vad si pe asta.

  83. sefu vostru fraierilor a zis:

    Bai xxx iti plac tare spectacolele.Calitatile unui om trebuie respectate ,tu inafara de faptul ca mananci rahat pe net ce stii sa faci crosetezi cumva ca Elena Udrea sau vinzi arme ca fratele lui Base?Te intereseaza ce inseamna SEFUL FRAERILOR .Daca esti baiat destept mediteaza putin si uitate in oglinda si o sa-ti dai seama ca ai nevoie de un SEF.

  84. bravo sefu a zis:

    Sa traiti ,i-ai pus la punct ….

  85. cod galben a zis:

    Domnule primar sa stiti ca va apreciez foarte mult ,dar faceti caratenie odata printre papagalii astia care va mananca de fund .

  86. cod galben a zis:

    Am auzit ca veti trece la PSD foarte bine…. dar ce faceti cu croitorasii cei viteji pe care ii are acum in consiliul local, sper ca nuuu…..ca Lungu?sau da, ce bine ar fiiiiiiii…….

  87. plecaciune,iertare sefu a zis:

    DOMNULE PRIMAR va rog din suflet eu sunt oaia ratacita care doresc sa va slujesc tot restul vietii mele si sa marturisesc toate pacatele pe care le-am facut in fata cetatenilor din comuna livezi timp de 8 ani de zile ,recunosc ca am gresit si in fata domnului Enea pentru ca el m-a facut om mare si ma bagat in politica va rog sa nu ma acoperiti cu ceata de tot asa cum am facut eu cu ,comuna apreciez toate la dumneavoastra pentu mine sunteti un inger pazitor,dar va mai rog cava iertatil si pe fratiorul meu ca el nu stie decat cu vacile,aveti mila si de el cu nasa lui….aia este prea proasta ca sa mai faca politica va rog nu ma lasati ca RAFO este gata si la pregatirea mea nici la vaci ca fratele meu nu stiu ,nici alt partid nu ma primeste,oare pot sa fac unul cu Lungu?Oare stie lumea cine sunt ?????????

  88. sunteti frustrati,fratilor.
    Voua va e frica si de umbra lui costea…

  89. lume, lume a zis:

    bai, voi la livezi aveti treaba.continuati

  90. la vaci trebuie sa te pricepi nu poti fi bou.nul stiu prea bine pe baiatul asta dar am auzit ca face treaba buna.

  91. pentru „plecaciune,iertare sefu” te simti prea sigur pe tine si asta te va rupe! la vaci, cum spui tu, tb sa te mai si pricepi. si apoi, daca nu faci treaba si inseli oamenii, a doua oara nu mai esti chemat. pe cand la padure….. d-zeu cu mila…. tai copaci si atat. ii vinzi la tigani si iei banii. la primarie, unde esti acum, la fel faci. inseli si furi, supravegheat de enea, care iti urmareste orice miscare si asteapta momentul potrivit sa te sparga. asta e. ti-o faci cu mana ta si-i lucru manual. oamenii muncitori au loc oriunde. nu functia face omul, ci meseria. tu ce meserie ai? daca pleci de la primarie, unde mergi? ca la padure te asteapta dosarelul. enea va merge in invatamant, unde va mai analfabetiza niste copii amarati, dar tu? nu uita ce ai invatat in clasa I : „meseria e bratara de aur” si nu conteaza unde muncesti! ideea e sa fii bun in ceea ce faci. de asta cei care s-au intors la vechile locuri de munca au fost reprimiti. si chiar apreciati. TU CE STII SA FACI? nici sa te aperi nu esti in stare!

  92. meseria e bratara de aur! politica nu. important este sa fii OM de OMENIE, ceea ce nu este valabil si pentru conducerea actuala a comunei. Moralitatea celor doi e cam cu semnul intrebarii.

  93. Sa-l pupati in fund pe Enea si pe toata familia lui pramatiilor. Nu stiti de ce sa va mai legati de ciuda si de draci ce aveti pe voi ca v-a dat si va da clasa in continuare. Muriti de ciuda si va bagati gheara-n gat cateilor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma mir cum va mai tine pamantul pramatiilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    PUPINCURISTILOR

  94. te dai rotund a zis:

    De ce iti spui livezi,chiar crezi ca ai fata de comuna asta ,tu dute la berzunti ca acolo montezi vaci ,iao si pe nevastata pe post de centrifuga caci cu urbanismul la livezi…e varza,oricum cred ca baietii astia de la primarie se vor destepta odata si daca tot vor fi reduceri ,sigur va incepe cu ea ,ca tie oricum tata Benea iti retrage protectia politica din cauza ca a-ti facut din PSD un partid de locul 3 in comuna livezi si oricum nu mai are nevoie de voi .Astia care conduc acum primaria sunt tari tata si nu o spun eu o spune toata lumea ,tu pentru cine latri caci daca nu ai partid ESTI UN NIMENI.Bai nene tu nu vezi ca latri in pustiu ,daca voua va traso ENEA bine va facut ,ca daca omul va dat un deget voi a-ti vrut toata mana ,voi l-ati tradat pe el ,vroiati sa fiti sefi ,a-ti fost si ce a-ti facut rahat cu prune ,va traso ENEA si cu GIONI de asta muriti voi ,mai bine taci la dracu ….monteaza niste oi.?

  95. frumos vocabular..numai de oameni invatati si educati e inconjurata clica.
    ne meritam soarta.
    si voi si altii faceti comuna de ras

  96. MAGARUL IN BLANA LEULUI
    Esop

    Un magar s-a imbracat odata in blana unui leu.Apoi a pornit hai- hui
    prin padure, zbierand cat il tinea gura, dupa cum ii era OBICEIUL:”I-a! I-a!”
    Credea ca astfel va baga in sperieti toate vietatile.Si intr-adevar toate se inspaimantara; numai vulpea, sireata cum e,nu se lasa inselata.Ea se aseza
    drept in fata leului si il batjocori astfel:”Dragul meu, si eu m-as fi speriat, de nu te-as fi recunoscut dupa zbieretele tale. N-ai ce face: tu esti si ramai MAGAR!”

  97. vai de noi a zis:

    de ce sa plece costea bai el e razes di poiana nu corcitura dupa cate stiu eu

  98. cei din urma vor fi cei dintai

  99. vorbe...... a zis:

    cred ca de la atata galben, enea a focut hepatita si arunca fierea in jurul lui. Se vede ca-i tremura desuurile. dar vorbele sunt vorbe si faptele fapte. ceea ce spun ei ca au realizat sunt vorbe duse de vant, fapt e ca are doi copii puscariasi, pe care nu i-a stiut educa! fapt e ca foloseste un vocabular vulgar si-si arata adevarata fatza! fapt e ca nu s-a realizat nimic in comuna…. doar vorbe!

  100. inconstienta, vulgaritate, TUPEU,mai ales, si , si multa, multa prostie!

  101. sefu vostru fraierilor a zis:

    Bai ce-mi place. 1-0 pentru Enea ,cred ca pana la finalul meciului vo luati tare ,s-ar parea ca o sa retrogrdati pentru ca Enea are echipa puternica ,dar stati ca n-a pornit atacul Gioni caci astai tare si la propriu si la figurat ,a demonstrato nu!

  102. daaaaaaaaa, e tare!!!!!!!!!!! mai ales de cap !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  103. da, e tare de cap! iar celuilalt ii place sa atace numai in haita. pana ataca gioni il da vicele un shut ca si lui lungu care i-a facut sefii fraierilor pe amandoi
    parerea mea este ca lungu le-o coace. pazea!

  104. sefu vostru fraierilor a zis:

    Bai anonymous ,fii mai explicit ca nu te intelege nimeni ,ce coace lungu , cine-i asta mai traieste ?Tu chiar crezi in fantome viata bate filmul…

  105. pai la „inteligenta”ta proverbiala, nici nu se astepta cineva sa intelegi !!!!!!!!!!!

  106. pai la “inteligenta”ta proverbiala, nici nu se astepta cineva sa intelegi !!!!!!!!!!!

  107. sefu vostru fraierilor a zis:

    Bai copii lucrati in gasca,sau va soptiti unul altuia ce sa scrieti?Eu cred in continuare ca sunteti 2-3 care va plingeti in poala unul altuia ,fara tupeu si indraciti de faptul ca sunteti pe locul doi .Va credeti prea destepti si asta va costat si va costa in continuare lumea nu are nevoie de voi , chiar nu mai conteaza cea ce spuneti voi!!!!!!!! Aaa cred ca sunteti suparati ca vi s-a descoperit mocirla asta de pe net unde va balaceati voi ,unde va laudati sau ii criticati pe altii planganduva de mila ,asta-i viata nene ,dupa fapta si rasplata…..

  108. ohohooooooo…. parca ai descoperit America, asa esti de mandru! Mocirla asta, cum ii spui tu, a demonstrat ceea ce era de demonstrat si ce era nevoie! asa ca…. ne vedem la vorbitor

  109. pentru sefu*: e bine ca te straduiesti… macar mai nimeresti cate-o ortograma.dar nu e de ajuns. ti-am spus ca e pacat de tine. ia gramatica la studiat din scoarta-n scoarta.
    lumea nu are nevoie de agramati, talambi , infatuati si laudarosi. gata, deja suntem suprasaturati. esti un nimeni. improsti prostie. sper sa nu fii contagios, sa se ia de cei care mai au un pic de bun simt, onestitate si…incredere in viitor.

  110. tie frica? eu cred ca stii bine de tot, si tu si altii, cinei lungu. ti-am zis… PAZEA!

  111. voi a-ti fost invatati numai cu betivi si ordinari precum badaluta, un criminal francisc si un hot prost costea.acuma incercati sa va obisnuiti cu noua conducere care e tanara si apta de munca nu ca voi niste muste betive si curvare….aaaa si apropo lasa-ti ortografiile de pe net si ocupativa de barbatii si femeile voastre care mai au nevoie de voi daca mai sunte-ti buni de ceva …asta in primul rand in al doi-lea rand educativa copii vostri nu pe altii si mai reduceti din fitele de bulevard…

  112. repet! studiaza gramatica. esti talamb si prost de te saturi si tu…se satura si altii de tine. In gropile care sunt pe drum nu cazi din cand in cand? Sunteti apti de munca? La tras copaci in padure..in codru verde..acolo nu va stie nimeni. Vrei sa.ti amintesc cine a facut facultate la mititica? Ciocu’-mic ! Vax !

  113. Bai xxx eu cred ca esti de gen feminin ,de asta esti tu tare in gura si -ti sare mustarul asa de repede,te oftici nu gluma ,hai sa-ti spun una buna ,,NU MAI RIDICA GURA LA MINE CA MA LAS EU IN GENUNCHI,,!!!!!!!!!!

  114. ai vrea tu sa stii, dar uite n.ai ghicit.doar banuiesti…
    in legatura cu gramatica, imi pastrez parerea pe care o impartasesc si altii, fii convins de asta…..nici nu gandesti cata nevoie ai de ea…cei din jurul tau ori nici ei nu le au ori sunt prea fini sa.ti spuna. pa!!! ne mai auzim, mai draga! si….persevereaza…s.ar putea sa ai succes.

  115. Bai ,chiar ca esti profesoara .Stii sa corectezi pe altii ,dar pe tine nu te vezi. Sa stii ca i-mi place stilul tau, cred ca esti masochista nu???

  116. mai,tu ai o problema grava.pacat de tine. du-te si te cauta. lasa-ne!

  117. ma ,baiatule, tie iti plac loviturile ,suturile.nu-i rau, abia ati inceput sa le primiti.
    sa fie intr.un ceas bun!

  118. Vai ce sut a primit Lungu, Costea ,Francisc si altii din clica lor ,astea da suturi ,chiar ca imi plac…..

  119. nu te pripesti?!

  120. domnu costea ce te mai roade invidia bre!!!e usor sa faci acuze in spatele unui pseudonim,randul tau a fost mai lasa si pe altii sa mai roada din ciolan.TRADAREA SA-TI FIE IERTATA!

  121. vezi sa nu-ti rupi placa dentara!!!!!!!!!!!!!!!

  122. ceaveti ma cu omul asta?voi sunteti frustrati rau. sunteti complexati.in comuna asta oare nu mai sunt oameni care vad ce faceti?
    sunteti demni de mila.aveti majoritate,ce va mai poate face costea?

  123. cine sapa groapa altuia cade singur in ea…
    ce tie nu-ti place altuia nu face.
    prostul dak nu-i fudul crede ca nu-i prost destul.

  124. buna ziua. hop si eu de la bacau, haiducul lui Dumnezeu!

  125. costea mai suge cucu,asta mai poate face,astea sunt repercursiunile tradarii.cat despre lachiosii care stau geana numa de bine.da-le Doamne la dusmani viata lunga,sa ajunga sa ma vada fericit!salve

  126. salut.

  127. hai sa ne amintim de vremurile in care comuna noastra era prima comuna de pe valea Tazlaului si era o mandrie sa te prezinti ca fiind din Livezi. Acum…… toti din jurul nostru ne arata cu degetul si dau din mana a lehamite. Aaaa , Livezi, unde se fura ca din codru……, aaaaaaaaa, Livezi!!!!!!!!!!! Dar mai exista comuna asta?!!!!!!!???????

  128. domnu anonymous da dumneata de ce te oftici atat domle,ca nu poti fura si tu???hai sa facem un exercitiu de imaginatie…imagineaza-ti ca esti primar,tu cum procedezi?te multumesti doar cu cei 20 mil(lei vechi vorbim) salar sau mai bagi mana si prin fondul de rulment,licitatii.etc?sa fim seriosi,fiecare o trage pe turta lui,de unde atata altruism si patriotism

  129. traim in romania si asta ne acupa tot timpul!e tara lui papura voda

  130. unde esti tu tepes doamne…?

  131. pentru „hei” : daca nu mai exista altruism si patriotism putem sa ne luam adio de la un viitor pentru nepotii nostri! daca toata lumea gandeste la fel ca tine….. d-zeu cu mila!

  132. hai sa ne amintim…imediat dupa ce a iesit gioni primar si-a luat masina ww jeta,de ce nu si-a luat-o pana sa intre primar??!!asta a furat pe fata de la inceput,fara sa aiba nici o retinere.domnu craciun vrea sa-si faca niste relatii suspuse pe timpul acestui mandat deoarece are si el un dosarel cu padurile lui,si ii cam tremura chilotii pe el.el e invatat sa fure ca-n codru verde ca doar de acolo vine :))))))))))))

  133. ala „gramatica”stie macar ce inseamna masochista,mah? :))

  134. hai sa ne amintim… domnu’ invatator, cum il chema pe baiatul cu care va duceati sa-l vizitati pe fiul d-voastra la parnaie in Ungaria?!????

  135. da asa se aude ca baiatul cel mare al d-nului vice e facut ceva puscarie,dar nimeni nu confirma asta,nu se stie nimic concret(dovezi,probe).cine stie poate a fost omu nepotrivit la locul nepotrivit.niciodata nu poti sa stii ce surprize iti pot face copiii,iar asta tine cateodata de educatie sau nu.nu cred ca enea si-a invatat copiii cum sa faca golanii,din contra ii tinea cam din scurt de mici.

  136. asa si este. nu-i bine sa te bucuri de raul altuia. nici nu ma bucur de necazurile baiatului lui enea. dar se stie ca pacatele parintilor sunt platite de copii. asta ar cam trebui sa-i dea de gandit vicelui si sa-si vada de treaba lui, sa lase intrigile si rautatile deoparte sa vada ca D-zeu ii tot da cumpene, doar, doar se potoleste. ar trebui sa fie fair-play si sa recunoasca uneltirile si itele pe care le-a tesut si inca le mai tese doar pentru a se razbuna pe inchipuitii lui dusmani. toata viata lui si-a facut loc numai improscand cu noroi pe altii. macar acum, la batranete sa-si vada de viata lui, de copii si sa mearga unde-i este locul.

  137. sunteti cu gandul si cu fapta doar la furat .mai stiti sa faceti si altceva?!a!!!!!!!!!!
    PETRECERI!hai sa chiuim si sa dansam ca de asta ne arde.
    am uitat…. mai coaceti si strategii si pana la urma vom asista la un mare circ in comuna asa cum ne uitam de 1 an si ceva incoace.

  138. imi place ca sunteti pe faza.. se vede ca sunt neintarcati pt ca vb . doar despre ce se pricep. dupa cum umbla conducerea(nedezlipiti) , gura targului zvoneste ca se iubesc politic si nu numai.
    care o fi ,,el,, sau ,,ea,, ?!…la ce imginatie am…si cine pe cine conduce… ganditi si voi…

  139. Salut! n.am fost pe faza cateva zile. Am ramas in urma.Sunt destui nostalgici in comuna, unii atat de … incat se duc prea mult cu gandul inapoi.

  140. In legatura cu ,,ganditi si voi,,… Ma pufneste rasul… Hai sa-i lasam in pace.
    Sunt curios cum vor ,,lupta,, in campanie.Cu … sau cu…

  141. Bai sa fie!Chiar ba ,si-a luat masina primarul.Eu parca stiu ca avea mai demult ,parca nu a venit pe jos la primarie ca altii si a plecat cu ww golf,sau cu dacia 1300 si-a plecat cu logan.

  142. vai,vai. Dar nu ziceati voi in campania electorala ca are nu stiu cate masini de firma ascunse, vile la slanic tot asa? Cum va mai schimbati…

  143. ce va mai roade… ati uitat de lungu. sau va e teama ca o sa castige procesul…
    ce ziceti, sefii fraierilor?
    prin ce partide cautati locsor ca niste lasi ce sunteti? cate scenarii ati facut pana acum? pe cine vreti sa mai detronati prin MINCIUNI si intrigi?
    smechere, ai bagat deja mana pana la cot fara rusine si cu nesimtire.o sati iasa pe nas iar prin alte locuri nici no sati mai iasa de frica legii, sau stii tu cum sa faci cu dosarelele…

  144. cu ce avea a venit de la padure. si acolo avea balta peste din belsug

  145. se cam apropie funia de par!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  146. sefu vostru fraierilor a zis:

    Hopa!Am venit din nou.Ce mai faceti fraierilor,tot cu latratul va ocupati ,ce funie mai anonymous vrei sa-ti faci seama ca -ti dau eu sapun?A-ti pierdut pe limba voastra ,ce sa faci daca a-ti mintit comuna asta atatia ani ,a venit si randul vostru!Aveti grija hai sa ne strangem randurile ,sa ne concentram atentia la politica de la varf ca ne ducem dracului de tot daca iese tot mrinarul presedinte…PAZEA!!!!!!!!!

  147. la cat de prosti si incompetenti sunteti nici nu mai meritati atentie. oricum timpul le va rezolva pe toate!

  148. da, mai! esti un adevarat sef de cur la moara de vant! daca nu crezi, intreaba si pe enea!!!!!!!!!!

  149. da mai! esti un adevarat sef de cur la moara de vant. daca nu crezi, intreaba si pe enea!!!!!!!!!!!

  150. noi vrem respect a zis:

    Va roade tare ,aproape sunteti morti cand vedeti pe altii in functii .Ce sa faci voi nu sunteti facuti pentru ele ,asta a deciso cetatenii pe care voi cu vocabularul asta de mahala oricum nu stiti sa-i respectati ,rusine sa va fie ofticatilor ce sunteti!!!!!!!

  151. ”noi vrem respect”-felicitari ! tocmai ati realizat ce va lipseste! daca vreti sa fiti respectati, respectati si voi in primul rand! si respectul nu conta doar in „buna ziua”. vad ca incetul cu incetul ajungeti la adevar!

  152. pupaza din tei a zis:

    dovezi ca baiatul cel mare a lui enea a fost inchis nu trebuie la nimeni.stie toata lumea.mai nou se stie si de ala mic ca se droga pe „afara” si a trebuit sa stea la dezintoxicare.si lasati fitele ca in suflet sunteti negri.VAI DE VOI

  153. imi place numai in popou…sunt gay recunosc!

  154. pentru pupaza din tei a zis:

    mor de ras cand vad ce tampenii spui…eu cred ca stai toata noaptea si te gandesti ce sa mai inventezi si pe cine sa barfesti,stai in banca ta si vezi-ti de borsul tau…vezi-ti de familia ta si mai lasa aiurelile,vb gura fara tine…spune omului in fata ce te deranjeaza si mai lasa barfele pe net

  155. anonim am fost,sunt si voi fi toata viata.sunt homosexual chiar daca am o nevasta acasa si copiii,orientarea sexuala mi-am descoperit-o apoi.nu cred ca e ceva de condamnat.am o relatie de aprox 2 ani cu asa zisul Tarky,ne iubim.doar D-zeu ma poate judeca!

  156. de ce va spun voua toate astea?ei bine pt ca aici pot recunoaste acest lucru fara a fi recunoscut si blamat.aici pot fi ce vreau,pot fi eu insami.

  157. da tu de unde stii ca se droga ala mic,v-ati spart venele impreuna de stii?eu mai degraba am auzit ca facea combinatii cu „carti” pana cand i-a luat interpolu urmele.da pan la urma care e durerea voastra???ca sunt altii in functii,pai lumea i-a ales nu s-au pus singuri conducatori,corect???nu fac nici astia nimic,adios la urmatorul mandat vin altii noi,si tot asa pana gasim unu capabil sa faca ceva concret pt comuna asta.

  158. d-nu costea ce a facut???nu a fost in stare sa bage niste conducte ca sa avem apa curenta.RUSINE pt o comuna aflata pe un drum judetean care nici becuri de iluminat stradal nu are,ca sa nu mai vorbim de altele.atata stiti sa va puneti mastile de oameni de buna credinta in campaniile electorale ca apoi sa bagati mana pana la cot.

  159. v.am lipsit, asa.i?! ma, voi va abateti de la subiect…
    tara arde si voi va pieptanati.
    ce.mi place refrenul:
    UN* TE DUCI TU MIELULE?
    ei, ce zici,,,sefule”, un* te duci? vezi sa nu te ratacesti!
    una e sa vrei respect si alta e sa.l castigi, asa ca nu mai cereti degeaba.
    cine esti mai pupaza din tei? te dai informat, ai? mai vrem…

  160. cine va ales bai? ati mancat … de mici si mult mai mult in campania electorala. nu mai pupati voi. nu vati dezmeticit nici acum din euforie. nici voi nati realizat ce va traznit.asa cum spunea cineva…se apropie funia de par.

  161. noi vrem respect a zis:

    Salut !Bai nene voi chiar nu vreti sa va linistiti ma ,sunteti rai tare ,n-aveti pic de suflet ,uitativa la voi si prin curtile voastre ca DUMNEZEU intarzie dar nu va uita poate ca aveti si voi copii si nu se stie niciodata.Bai anonymous crezi ca intereseaza pe cineva optiunile tale sexuale?Asta-i respect fata de oameni ma?unul ca tine nu merita atentie, lasaneee!!!!!!

  162. omul gospodar a zis:

    Omul sfinteste locul.Mai treceti fratilor pe la livezi sa vedeti ca se face treaba,se cunoaste mana omului gospodar ,mai lasati barfele astea de doi bani ca sunt fumate ,astia chiar s-au pus pe traeba ,cinste lor tineti-o tot asa !!!

  163. omul gospodar a zis:

    Omul sfinteste locul.Mai treceti fratilor pe la livezi sa vedeti ca se face treaba,se cunoaste mana omului gospodar ,mai lasati barfele astea de doi bani ca sunt fumate ,astia chiar s-au pus pe treaba ,cinste lor tineti-o tot asa !!!

  164. omul gospodar a zis:

    Salut !Bai nene voi chiar nu vreti sa va linistiti ma ,sunteti rai tare ,n-aveti pic de suflet ,uitativa la voi si prin curtile voastre ca DUMNEZEU intarzie dar nu va uita poate ca aveti si voi copii si nu se stie niciodata.Bai anonymous crezi ca intereseaza pe cineva optiunile tale sexuale?Asta-i respect fata de oameni ma?unul ca tine nu merita atentie, lasaneee!!!!!!

  165. fiti iubiti cu totii si faceti treaba

  166. unul la mana sunteti niste curve cu doua fete toti….doi la mana nu stiti sa comentati decat niste prostii mai mari ca voi……iar trei la mana doamna care corecteaza gramatica pe aici sa aibe grija de gusatul ei de acasa ca a cam slabit decand nu mai e primar si nici femeile nu-l mai plac ,stiati doamna????…….dar in schimb imi place de voi ca vedeti numai ce vreti voi …… ati auzit aceea vorba „sa o sugeti!!!!!!” in caz ca nu apucativa

  167. sunteti neintarcati.nu va ia nimeni mancarea de la gura.
    fiecare papa ce poate… voi vorbiti si faceti numai ce va pricepeti.
    doar nu vreti sa spuneti ca toata lumea e pe invers in comuna asta?!
    te.ai dat la costea si tea refuzat?! sau nu tea servit la timp?

  168. unu la mana: curva tot curva ramane,indifertent cate fete are….unu, doi, trei
    tii ,,la” mana ce visezi, nu ce vrei.
    si vulpea a zis ca strugurii sunt acri.

  169. DOAMNE, MARE TI-E GRADINA!!!!!!!!!!! a zis:

    Se pare ca unii chiar nu au ceva de facut si ma refer la ceva folositor! Ce-i domnule polemica asta de doi bani? Asta intelegeti voi prin libertatea cuvantului, prin libertatea de exprimare??Se spunea despre oamenii de la tara ca sunt mai cu bun simt ,mai intelepti si mai linistiti, dar voi sticati aceasta imagine..!! Sunteti frustati, dezamagiti … nu exista persoana care sa fie pe placul tuturor !!! Ati facut mai sus tot felul de acuzatii, aveti DOVEZI CONCRETE??? Vorbe goale se spun fff multe dar nu reusiti sa faceti rau ca nu aveti de ce si cui.Vedeti-va de ale voastre si lasati lumea in pace cu comentarii de doi bani!!! Mai cititi o carte mai pune-ti mana pe o gramatica si apoi mai vorbim!!! Demonstrati-va inteligenta !Asa dovediti doar ca la voi la mansarda bate vantul tareeee!!!!!!!!!

  170. ispita e doamna mihaela stan care a fost nu de mult in amantlac cu costea,el a propulsat-o si i-a dat gradele de care sufera si acum.ma intreb cine mai vine sa imprumute carti de la biblioteca primariei in ziua de azi,si totusi postu ei e f important,niciodata nu e in biblioteca cand e nevoie de ea,nu ne putem descotorosi de o asa personalitate gen „bate vantu”!periaju si pupincurismul e la mare moda in ziua de azi

  171. multe ati vrea voi sa stiti.ti .am zis: te-ai dat la… si te-a refuzat de esti asa oparita…de ce n.ai fost si tu ,,isteata” sa ai si tu grade?
    asta inseamna libertate de exprimare…fiecare se exprima cum stie si arata exact ce poate…
    sa te fereasca D.zeu de omul prost si cu initiativa…cugetati si puneti.va inteligenta la treaba…

  172. multi sufera de grade si…si mai multi sufera de lipsa lor….invatati fratilor, cine nu va lasa?

  173. UN TRECATOR.. a zis:

    Mai, ce aveti de impartit ? De ce va certati?? Lucrurile au fost asa dintotdeauna:unii la conducere altii pe treapta de mai jos, cei care au pierdut ciolanul ii critica pe cei care l-au luat !NU MAI VORBITI IN VANT CA VI SE RACESTE GURA DE POMANA! Invidia e mare! Nu mai muriti de ciuda, cei care au ajuns sus au muncit pt asta si acum muncesc si mai mult sa demonstreze ca pot face ceva pt oameni, de ce nu-i lasati sa-si vada de treaba??Carcotasii o sa-si inghita limba cat de curand!!
    VEDETI-VA BARNA DIN OCHIUL VOSTRU SI LASATI PAIUL DIN OCHIUL VECINULUI!!!!

  174. tare prosti mai sunteti…..fereasca d-zeu sa dea vrio lege sa fie omorati toti prosti din tara asta ca toti ar trebui omorati si mai ales voi….lasati vrajeala de pe net si spuneti in fata tot ce aveti de spus,ca va ascunteti ca niste curve dupa deget

  175. .........A......... a zis:

    pana acum imi place de ‘ispita” care va zice pe bune cine si cu cine aveti de aface in com livezi..dar voi tot ochi inchisi ii aveti……bv ispita…….

  176. pai si tu esti tot o curva fluturas,si tu te ascunzi dupa deget,daca ai asa sange in vine da-ti numele adevarat

  177. am vz ca ispita ne da un sfat „sa o sugeti”.ea cred ca s-a apucat de mult de lucrul asta si nu pare sa o afecteze cumva rolul de hostess.e pe treaba fata nu gluma.auzi ispito daca nu stii ce inseamna hostess zi-mi fata mea si iti traduc.o sa-ti zic in privat papuse!

  178. astazi degeaba se mai cultiva bunul simt, onoarea… roadele nu se vad nici in comportamentul celor din jur, nici in munca conducerii actuale. sa n.o mai dam cotita.
    pt. fluturas: fraiere, tu mori primul pt ca esti cel mai tare la categoria ta.
    cum spuneam… sa te ferasca Dzeu de prostul cu initiativa.

  179. gay pt. anonymous a zis:

    bai anonymous da,in gura nu-ti place bai ,numai in popou!!!!!!!

  180. noi vrem respect a zis:

    Imi place ca aveti de treaba si va sfatuiti cu nimicuri de astea ,haideti sa discutam lucruri mai serioase ca ne ducem dracului cu totii daca mai iese chiorul presedinte ,mai avem oleaca si nici pe net n-o sa mai putem vorbi daca iese tot el-dictatorul- o sa vedeti voi!!!!!!!!!!!!!

  181. in gura numa dau,nu iau,asa ca daca esti amator cu mare drag te servesc!

  182. bravo pupazzo,spune-le tot ca oricum stiu toti ca e asa.(ma refeream la feciorii lui).

  183. hai copii.ca-i bine e distractiv ,tineret cu initiativa……sunteti cool …e ok!!

  184. sunt si spectatori ,au aparut din nou viermii de matase fereaa!!!!!

  185. pt trecator a zis:

    pt cine munciti voi ma??????pt voi!.ca ati reusit sa faceti sa dispara atatea miliarde din banii primariei.mai aveti unde sa-i bagati?lasa ca o sa intrati voi la apa,nici nu stiti ce va asteapta

  186. UN TRECATOR.. a zis:

    Se munceste la primarie si chiar f mult dar voi ,astia cu mintea ingusta vedeti doar ce vreti voi!! Mai lasati prostiile si nu mai barfiti atat ca nu va foloseste la nimic! Ia unu’ din voi ..astia care va dati rotunzi pe aici…iesiti in fata si aduceti argumente ca ati fi mai buni ca cei care sunt acum la conducere !! Aveti cu ce?? Palavrageala asta asa in vant de aici o faceti din lipsa de ocupatie!!

  187. se lucreaza mai… la partea din fata a unui ciorap…rezultatele?!

  188. se lucreaza mai… la partea din fata a unui ciorap…rezultatele?!

  189. Bai nea ……care miliarde bre ,alea care ti lea dat GANEA cand a castigat proiectul, stii tu care, ala cu apa !Ai adus bani de acasa sau ai dus acasa de stii asa bine cum se face?Lasa oamenii sa-si faca treaba ca tu ai aratat ce ai facut si daca tu n-ai intrat la apa sigur nici ei n-o sa o faca.

  190. doamna stan o suge bine,are limba aspra!

  191. esti las. te folosesti de numele altora.

  192. frustrati… lipsiti de idei, infatuati si ipocriti(e)…
    e clar: capra moare de raie si coda tot sus si-o tine
    suntem din ce in ce mai dezamagiti …

  193. da de unde e numele tau?il ai trecut in buletin cumva si nu stiam.ma semnez cum am eu chef e vreo problema???

  194. pt xxx asta si anonymous ar trebui o lectie dura pt ca se cred prea destepti adevarul ii cam irita de-si pierd mintile ,cred ca nesimtirea lor e mult mai mare decat o arata pe net…

  195. boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

  196. sunt un fraier!!!

  197. ai uitat sa scrii ,,u” la sfarsit!(pt. boooooooooooooooooooooooo)
    adevarul e ca esti mare de tot…si la propriu si la figurat.

  198. bou esti tu bai Anonymous!muistule

  199. bou esti tu anonymous!

  200. dai si tu ce poti si cat te duce mintea. mai mult de unde daca n.a dat D.zeu(pt.
    boooooooooooooooooooooooooooooooo….si mai ce?!)

  201. ma intitulez un fraier

  202. gioni craciun are fata de fatalau :))

  203. enea un boscau besinos cu familia lui de criminali,2 feciori=2 golani

  204. Pentru FRAIERI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a zis:

    MAI TACETI DRACULUI DIN GURA SI VEDETI-VA DE FAMILIILE VOASTRE OAMENI DE DOI BANI CE SUNTETI.NU MAI IMPROSCATI CU NOROI IN STANGA SI-N DREAPTA SI UITATI-VA IN CURTILE VOASTRE.DE FAMILIILE VOASTRE NU S-A LEGAT NIMENI NICIODATA. IAR DACA NU VA POTOLITI SA DEA DUMNEZEU CA TOATE MINCIUNILE ASTEA SA SE INTOARCA ASUPRA VOASTRA SI A FAMILIEI VOASTRE.DUMNEZEU INTARZIE DAR NU UITA ASA CA AVETI GRIJA CE MAI DEBITATI.

  205. SA VA FIE RUSINE BARFITORILOR
    NU POT INTELEGE CE VINA AU BAIETII LUI ENEA DE II BARFITI DAR SA NU UITATI CA SI VOI AVETI COPII SI O SA FITI BLESTEMATI SI VOI SI FAMILIILE VOASTRE..

  206. Pentru FRAIERI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a zis:

    Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia!

  207. m-u-i-e dorin enea a zis:

    m-a-n-c-a-m-i-a-t-i p-u-l-a amandoi……si p-r-o-s-t-u-l de Enea Dorin si fatalaul de Gioni Craciun…….sunteti niste idioti….t-a-r-a-n-i i-m-p-u-t-i-t-i amandoi!!!!!!habar nu aveti pe ce lume traiti….au invatat toti t-a-r-a-n-i-i sa scrie la tastatura…

  208. m-u-i-e dorin enea a zis:

    si inca ceva….mai lasati baietii in pace….ce vina au ei…..tatal lor e un taran care isi da aere de smecher…

  209. Pentru FRAIERI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a zis:

    Bai fraiere,tu chiar nu-ti dai seama ca esti patetic? Iti rozi unghiile de ciuda si de frustrat ce esti.Daca erai tare erai acum la conducere.Acum esti doar tare-n gura(cica).Dar lasa.Cine rade la urma rade mai bine.Pana atunci „get a life you looser!!!!!!!!!!!!!!!!!!Si asta doar daca stii sa descifrezi desteptule.

  210. hopa!stie taranu engleza,fereaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

  211. Pentru FRAIERI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a zis:

    eu sunt tot un looser!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!si un lachios imputit

  212. UN TRECATOR.. a zis:

    Pt „nesimtire „si celalalt destept cu nume obscen „care este” (ca sa vb pe limba voastra):daca ar durea prostia doamne ce v-ati m-ai caina…!!!! Ati fi in coma de prosti ce sunteti!!! Ia puneti voi mana pe un DEX(adica dictionarul explicativ al lb romane) si cautati explicatia cuvantului FATALAU,ca sa puteti folosi si voi cuvintele corect! Dar probabil ca pt voi e greu si sa cauti in dictionar… la nivelul vostru de inteligenta e prea dificil sa faceti asta….Cereti ajutorul unui copil de clasa a doua ca el stie sigur sa caute in dictionar!!!!!
    „DACA TOTI PROSTII AR PURTA SCUFII ABE LUMEA AR PAREA UN CARDE DE GASTE”

  213. INTELIGENTULE…UITE CE INSEAMNA FATALAU :FĂTĂLAU, fătălăi, s.m. (Pop.) Hermafrodit.
    Băiat căruia îi place mai mult compania fetelor, care este timid sau are apucături de fată.

    te poti lauda cu asta….inteligentule

  214. Huoooo! bai, muila cine esti tu ma ? tu chiar ca ca iti place sa stai cu gura plina de sloboz sexual , iar ce nu poti inghiti iti scapa pe la coltul gurii ,luatii fratilor tastatura din mana la ala cu sula mare ca-i obsedat rau ,imbecilul dracului ,atata stie atata spune .Sa io dai lu mata ,lu nevastata si la copii tai sa ti-o manance mancatioar viermii sa ti-o manance strigoiul dracului ,iar la fatalau sa il saruti in cur mai de aproape sa te convingi singur inainte de a vorbi asemenea lucruri….pt m….enea

  215. si eu pot sa-i fac o muie lu gioni,cu asta ma ocup cu pupatu in cur.poate poate pica cate ceva si mie.ham ham…..

  216. pt toti ofticati din livezi lasati ma primarul sa-si faca treba nul mai bagati bete in roate sugaretilor

  217. invidia va roade incompetentilor!!!!!!!!!!!!!!!

  218. in frunte cu mine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  219. BRAVO domnu gioni esti psd-ist acum???ai trecut dincolo de baricada cu dusmanu.tare sunt curioasa la viitorul mandat daca o sa candidezi din partea partidului psd,ca din cate imi amintesc nu prea ai loc de domnu costea.ai strigat cat te-au tinut bojogii sambata „jos basescu,sus geoana”.CE CURVA DE OM MAI ESTI SI TU!ma intreb enea cum ii era inima in el cand te-a auzit facand propaganda electorala psd-ului,cand el este pnl-ist.sa muriti toti fraierii de ciuda ca iese tot basescu presedinte!!!

  220. Vrabia malai viseaza si pdl-istii pe super base presedinte! unii strigau,,sus geoana!” altii rupeau afise cu psd de oftica… traim s.o vedem si pe asta…
    Regretabil este ca suntem obligati sa citim prostiile scrise de ,,smecherii” comunei care sunt lipsiti de rusine, bun simt si de cei 7 ani de. acasa. Mai regretabil este ca tot ,,ei” vb. la fel oriunde s.ar afla: in institutii publice, pe srada, pe net nu mai vb., in magazine etc…..Si poate cel mai grav este cand cei alesi tb. sa taca in fata lor , sa nu riposteze pt. ca nu au tupeu…. de ce oare?!
    De oamenii care.si schimba parul dar naravul ba, cica tb. sa te feresti si sa nu pleci cu ei la drum…Unii ar trebui sa stie asta la exp. pe care o au….

  221. Lisa e si nume de catea, nu?

  222. pai daca e nume de catea sa ma pupi sub coada atunci….pt pdl1!

  223. HAM, POTAIE!

  224. SUNT CONVINS CA TE MANANCA. SUB COADA..SI CRED CA AI VREA SA TE SCARPINE CINEVA , NU SA TE PUPE …

  225. asa si pan la urma care e problema ta domnu pdl-ist daca ma mananca cumva sub coada?stai linistit ca are cine sa ma scarpine.si in caz ca nu stiai lisa nu e nume de catea,e un nume originar din america dobitocule.da ce stie taranu ce-i ciocolata???potaie ii muma-ta jegule!

  226. SUNT BUFONUL LU NEA VREME,EU II DAU CATE O LIMBA SI EL IMI DA O MUIE

  227. va rade lumea…..vai de capul vostru

  228. JOS BASESCU a zis:

    Ce le pasa lor de oameni ,lor sa le mearga bine ,se simt bine doar atunci cand jignesc ,injura ,critica pe cei ce muncesc si vor binele comunei si fac tot ce le sta in putere si pricepere pentru a scoate comuna asta din rahat .Ce nu intelegeti voi si va oftica tare este faptul ca pe Gioni si pe Enea nu prea ii intereseaza politica neaparat, ci doar cine poate sa ajute cu adevarat si care este sincer si cu bune intentii ,nu ca gasca asta de mincinosi de la pd-l care cred ca cetatenii livezului sunt asa naivi incat sa puna botul la vrajeala lor de camatari si mafioti sau lingai ai lui Vreme ,Nistor sau BASE ,gata ca le ajunge ,jos cu marinarul si tribul lui de lichele si pupincuristi.Gioni nu s-a dus la psd ci psd-ul a venit la el pentru ca are calitati si psd are nevoie de oameni puternici si de calitate ,iar castigul va fi pentru toti , daca livezenii vor intelege si vor fi alaturi de el rezultatele vor aparea cat de curand .Despre colaborarea dintre Gioni si Enea nu va faceti probleme ca functioneaza si inca foarte bine ,oricum acum comuna are cele mai bune sanse ,ori ANTONESCU ori GEONA cu amandoi comuna Livezi merge la castig ,important sa cada chiorul de BASE…

  229. vai, imi vine sa plang cand ma gandesc la enea si gioni ,pe care ,,nu prea ii intereseaza politica neaparat” ci doar binele altora…
    mai lasa.ma… ne credeti prosti pe toti?
    poate vreti o statuie in fata primariei care sa aminteasca lumii ce suflet nobil, inima mare si buna au cei doi si cum n.au ei astampar pt. binele celui care n.are.nu incercati sa ne pacaliti… ati mai facut.o…de fapt, va pacaliti singuri… ce ziceti, dragilor, de faptul ca , asa cum se zvoneste dl. LUNGU ,va fi viceprimar…va mai scapa comuna de 2 lingai… maria.sa nu e o prezenta comoda ,nici dorita in consiliu… fie ca iese geona, fie ca va castiga anto …hai, dezbateti!
    intr.un singur punct sunt de acord cu unii: JOS BASESCU!

  230. JOS BASESCU a zis:

    Bai pdl pari a fi un baiat destept ,adica stii sa scrii am vrut sa spun nu despre alte calitati,sa stii ca oamenii astia doi nu au nevoie de nici o statuie nici in fata primariei nici in alta parte,ca sa intelegi si tu , roadele muncii lor se vor vedea la sfarsitul mandatului ,dar dupa cum au inceput sa stii ca vei avea ce sa vezi ca-s pusi pe treaba ,altfel arata acum comuna ,uitate la primarie si in jurul ei ,mergi peste tot in comuna si ai sa vezi,cu politica nu prea le ai cat despre lungu laso balta ….nu stiu la care lingai te referi la cei doi pdlisti din comuna ichim si giurgiu??? un singur lucru imi place :JOS BASESCU!!!!!

  231. JOS BASESCU a zis:

    nu prea mai aveti cuvinte sau sunteti prea ocupati cu prostitul oamenilor cu galeti si umbrele,cu sacose si chibrituri cu care sa-si dea foc in urmatorii 5 ani cu maimutoiul de base..la putere si cu gasca asta de camatari si mafioti pe care ii are pdl-eul la livezi si care se dau rotunzi .,oricum dumnezeu se va ocupa de toti ,a inceput deja cu semaca…urmeaza si ceilalti lingai….care-i suge papucii lui vreme si sunt spiridusii prosti ai lui base in goana dupa putere si ciolan pe care nu il vor avea niciodata….

  232. JOS BASESCU a zis:

    nu prea mai aveti cuvinte sau sunteti prea ocupati cu prostitul oamenilor cu galeti si umbrele,cu sacose si chibrituri cu care sa-si dea foc in urmatorii 5 ani cu maimutoiul de base..la putere si cu gasca asta de camatari si mafioti pe care ii are pdl-eul la livezi si care se dau rotunzi .,oricum dumnezeu se va ocupa de toti ,a inceput deja cu semaca…urmeaza si ceilalti lingai….care-i suge papucii lui vreme si sunt spiridusii prosti ai lui base in goana dupa putere si ciolan pe care nu il vor avea niciodata….

  233. adevar .... a zis:

    pt nesimtire daca Gioni e un fatalau tu esti un prostalau mare si nu ai tu grade sa il faci pe Gioni fatalau.

  234. adevar .... a zis:

    bv Gioni si Enea

  235. adevar .... a zis:

    imi place de ,,JOS BASESCU” azi va cadea chiorul…..

  236. adevar .... a zis:

    Enea nu este un boscau este un invatator care poate te-a invatat bai prostule.

  237. adevar .... a zis:

    pt sustinatori lui Basexu :Base seamana cu smeagol din stapanul inelelor…

  238. hai base

  239. v.ati inmuiat? v.ati dat la fund… de ce oare?!
    sunteti in pana de idei… si veti mai fi…va cred…
    JOS BASESCU!!!!!!!!!!!

  240. electoral... a zis:

    iata ca avenit o noua campanie electorala ,asta este ultima in care vom fi plictisiti de minciuninile si gogomaniile lui basescu ,dar mai ales de presiunile si teroarea pe care incearca sa o impuna cei cu cefele rase ce cred ca oamenii de la livezi sunt asa de naivi sa creada ca politica se face cu sila si ca poti impune cu forta pe cineva care ne-a plictisit timp de cinci ani ,haideti sa le dam o lectie pe data de 06.dec.2009 sa le cada fata sisa se intoarca la vechile lor obiceiuri ,acelea care le da impresia ca sunt,, foarte tari,,asa ca JOS BASESCU!!!!!!!!!!

  241. guess who... a zis:

    mai sugeti cucu lui basescu muistilor.a-ti inceput sa va roadeti sireturile de ciuda!!! TRAIAN BASESCU PRESEDINTE!!!

  242. ai vrea tu…visati pdl-istilor pt. ca atat v.a mai ramas.
    ati ramas singuri….cu pumnul nu faceti politica….sau urmati exemplul sefului mare…..
    ne mai auzim pe 7 decembrie. sa nu va taiati unghiile ca sa aveti ce roade.

  243. guess who... a zis:

    tine-ti minte 3 cuvinte:TRAIAN BASESCU PRESEDINTE!!!

  244. electoral... a zis:

    dute in mata cu chiorul tau cu tot bai fiu de catea ce esti ,ne ajunge cat ne ai butut la cap cu papitoiul tau cu tot ,de fapt toti sunteti niste rahati portocalii care va zbateti in haznaua creata de base ..,care va-ti dat puntile de suflet in zilele astea murdare de campanie ,cu galeti,faina si chibrituri,ziare si scrisori false dictate de mascariciul de deputat v… v…care isi aduce aminte de noi doar in campaniile electorale si care il incurajeaza pe bodiguardul sau pupasula ce este mafiotul de ichim ce profita de statutul sau de infractor ,criminal si hot de rafo etc,etc..sa dea lectii de viata care prinde doar la ciobanii cui poate el vorbi pe intelesul lor ,astia sunt oameni de nimic iar cei ce se asociaza cu ei sunt niste nevinovati pe linga care viata trece fara rost …JOS BASESCU SI MAFIA LUI LOCALA…….!!!!!!!!

  245. guess who... a zis:

    bai jegule mata e catea.zici ca in pdl sunt cei mai mari mafioti. DA ASA ESTE!

  246. guess who... a zis:

    Fratilor,

    Ziua decisivă se apropie. E momentul să fim mai uniţi ca niciodată şi să luptăm cu toate forţele!

    SA SCAPAM SE DICCTATOR

  247. guess who... a zis:

    bravo base esti tare!!!cel mai potrivit presedinte pt romania

  248. nu pot sa cred base e cel mai tare!!!

  249. suntem dezamagiti! urmatorii 5 ani o sa ne fie rusine ca avem un presedinte ales prin frauda electorala.
    o sa traim si-o sa vedem cum se promoveaza minciuna, lipsa respectului fata de aproapele nostru, marlania…
    va tebui sa privim in jur cand vrem sa ne spunem parerea ca nu cumva sa ne salte…de sus…ca pe vremea lui ceausescu…ne meritam soarta

  250. guess who... a zis:

    eu sunt fericit cand va,vad pe voi dezamagiti!pe bune va meritati soarta !!!

  251. no comment!!!!!!!!!!!!!

  252. base a fost validat!!!victoria portocalie s-a concretizat!Bv PD-L!!!

  253. guess who... a zis:

    Nu am nimic cu nimeni,da cat s-au agitat toti sa il de-a jos pe Basescu si cat il injurau zi de zi la televizor nu ma asteptam sa castige. Cred ca Prostanacu’ ala a pierdut alegerile atunci la comfruntare. La facut Chioru asta de Basescu varza!!! Nu sunt chiar fericit ca a castigat iar asta, ca nu ma incalzeste cu nimic,dar am ras cu lacrimi de PSD-isti care au fost cei mai penibili dupa ce s-au dat rezultatele!!! Iliescu a spus o singura data adevarul in viata lui cand l-a facut pe Geoana,Prostanac ,adica mama lui l-a facut asa, Iliescu doar i-a adus aminte si Basescu a pus cireasa pe tort facandul sa para mai penibil de cat a fost vreodata.UN FLEAC I-AM CIURUIT!!!!!!

  254. la multi anii dragi consateni va iubim

  255. Moş Crăciun a zis:

    Ruşine!!! Ruşine conducerii comunei!!!! Oamenii acestei comeune trăiesc încă precum în Evul Mediu, neavând nicio facilitate, numai aceea de a plăti taxe şi impozite. Avem parte de drumuri înzăpezite, ce să mai vorbim de drumuri asfaltate, apă curentă, gaze etc ( a se vedea satul Poiana, uitat de autorităţi, care probabil au uitat şi că acest sat este LOCUIT DE OAMENI, ce trebuie sa trăiască decent). Dacă oamenii şi-au făcut datoria de a-şi exprima votul, datoria primarului instituit care este????????????? Ne-am săturat de promisiuni rostite numai în perioada campaniilor elctorale! Vrem fapte nu vorbe! Va urma….

  256. guess who... a zis:

    bai mos craciun da ti-ai schimbat domiciliul???nu mai traiesti in laponia?na belea mos craciun are resedinta in poiana!!!

  257. Moş Crăciun a zis:

    Da, mosul s-a mutat in Poiana,deoarece aici se poate circula numai cu saniuta! Poti veni sa te convingi chiar tu!

  258. guess who... a zis:

    as veni da n-am sanie

  259. iarna nu-i ca vara a zis:

    Mai mosule,da cine te crezi ,chiar te crezi „Mos Craciun” se vede ca ori ai stat prea mult pe afara si ai aiere de vedeta, ori tu nu stii sa te bucuri de frumusetile iernii asa cum a dat-o dumnezeu sau ai neaparat ceva cu oamenii de la primarie care isi fac treaba asa cum trebuie si in limitele posibilitatilor financiare de care dispun ,totusi parca dupa parerea mea am vazut ca sau implicat ,am vazut chiar si utilaje care au desfundat drumul nu ca altadata” dumnezeu cu mila” cat priveste primarul asta chiar face nu doar promite ,altii promit si nu fac nimic ,vezi cei de la pd-l care au crezut ca daca dau galeti si altele sa iasa base si boc nu va mai fi nici iarna ,asa ca o sa vedem noi toti cine promite si cine face treaba oricum „iarna nu-i ca vara”

  260. guess who... a zis:

    sarbatori fericite la toata lumea!

  261. in locul unui presedinte educat,a unui domn prin excelenta, nu prostanac cum spuneti voi si altii fara motiv, avem in fruntea tarii un marlan, un betiv, un dictator…n.au vrut ,,cetatenii” tarii un nou guvern care sa ne scoata din rahat, l.au preferat pe ochila si pe guzganul incompetent:boc cu toata clica lui(vulpoi unsi cu toate alifiile)…
    in comuna ne vor rade.n nas golanii si valutistii cu cefele grase si rase, marlani si needucati ca toata clica pdl. PANA CAND? toate la timpul lor, numai sa nu avem parte din nou de dictatura…
    in ceea ce.i priveste pe cei de la conducerea locala ,numai D.zeu daca ii ajuta. pdl-istii nu le vor da niciun leut.
    LA MULTI ANI,DRAGILOR !

  262. TUFA printre DOMNI a zis:

    Mai P.S.D.ilor credeam cu totii ca va pierit piuitul , marlan de frunte sa dovedit a fi ” guzganul rozaliu ” , in care v-ati pus atatea sperante… , sau nu va fost de ajutor flacara violeta?
    Cat despre conducerea locala , numai o minune ii mai poate ajuta sa iasa din mocirla in care s-au bagat singuri. Fie vorba intre noi , parca mai bine ii statea edilului sef ” DOMN printre TUFE decat TUFA pintre DOMNI ” … Ho , Ho , Ho !!!

  263. muste pe rahat a zis:

    Ce va foloseste voua puterea asta data de catre chelios mai slugile pd-l ce sunteti,ca tot el a fost si pana acum si tot nimic na-ti facut ,cel putin pe plan local sunteti zero ,numai invidie si rautate stiti sa semanati ,zaceti dupa ciolan ca sacalii ,daca sunteti buni aratati asta prin fapte ca doar aveti deputat in colegiul asta, nu latrati doar in campanii electorale si dupa aceea stati numai la panda si ii urmariti pe cei ce muncesc si cand vedeti ca fac lucruri frumoase apareti ca mustele pe rahat sa va vada lumea ,faceti voi …..,de fapt a-ti aratat ce puteti face ca doar a-ti avut primar ,viceprimar vreo 12 ani sau nu il recunoasteti pe giurgiu francisc ,nu este de al vostru? aaa dar aveti altii in partid” mai buni”care nu sunt „TUFE”sau poate ca da ,ca oricum „DOMNI”in nici un caz nu sunt……

  264. Atentie ! Mafia din PDL vaneaza pesedisti si fatalai . Ferea vine valul !

  265. HAM,HAM EU VREAU CIOLANUL…

  266. pt. pdl.... a zis:

    ati crezut ca ne.a pierit piuitul…. viata merge inainte si oamenii , romanii cu scaun la cap isi vor da singuri seama de alegerea gresita facuta.
    LA MULTI ANI!

  267. in loc sa faceti ceva pentru comuna va injurati ca nesimtitii si faceti comuna de ras.in loc sa promovati comuna mai tare o ponegriti.cine vrea sa afle cate ceva despre ea nu are ce…nu sunteti in stare sa puneti cateva poze……sau nu aveti cu ce va lauda…..primaria este jalnica,spitalul la fel ,satele neiluminate….vorba ceea,,afara-i vopsit gardul,inauntru-i leopardul”am citit toate comentariile dar ce sa aflii ……nimic decat insulte unele la adrea altora.va laudati cu obiceiurile de anul nou.nu am gasit nici o inregistrare.cand vii la primarie nimeni nu te baga in seama.astepti astepti si iar astepti sau vii a doua sau a treia zi.IN LOC DE ANGAJATE COMPETENTE AVEM NISTE ANALFABETE CU UNELE EXCEPTII…..

  268. Hopa ,iata ca se mai gasesc oameni care spun lucrurilor pe nume…si cred ca vor fi din ce in ce mai multi. Ilustrii sefi ai administratiei se calauzesc dupa sloganul ‘intai distractia si apoi munca’,probabil aceste nechibzuinte vor fi decontate.Sunt bune aceste,’ shouri ieftine’ pentru un anumit segment al populatiei,sunt chiar indicate,numai ca niciodata nu vor tine loc promisiunilor de realizarea proiectelor mari atat de necesare comunei.Nu poti fi absurd sa nu vezi ca peste tot este criza ,dar acest lucru nu justifica in nici un fel cheltuirea a peste 10 miliarde lei vechi din fondul de rulment [lasat de fostul primar] pe proiecte neeligibile si pe distractii.O parte dintre oameni mai au rabdare, o parte mai au speranta ,multi dintre ei sau plictisit,dar cei mai multi nu vor sa mai inghita eticheta de comuna ‘codasa’,plecata in 1992 din ‘polle pozision’. La multe sperante dragilor,sper sa nu fie desarte…

  269. va rog spuneti-va fiecare punctele de vedere.cu cat sunt mai multe poate se vor apuca si alesii nostrii de munca.propun ca la biblioteca primaria sa functioneze cateva calcularoare conectate la internet.sunt atatia tineri plecati de acasa dornici sa-si vada rudele.nu toti avem posibilitatea sa ne cumparam calculatoare sau in unele sate nu avem semal.duminica cand vine lumea la targul saptamanal ar veni si la primarie la internet .este prea mult pentru,, doamna”mihaela sa lucreze si duminica. oricum in celelalte zile nu lucreaza pentru ca niciodata nu o gasesti cand o cauti.internetul ar fi ideal si pentru elevii din comuna daca vrem sa avem un invatamant de calitate.se stie ca invatamantul din ziua de azi nu mai e ca cel de altadata.la biblioteca nu cred ca mai vine astazi cineva sau mai gasesti ceea ce cauti.sa nu fiu inteles gresit .nu vreau sa desfiintez biblioteca .cine vrea sa citeasca poate veni sa imprumute o carte daca ea exista sau poate cauta pe net ceea ce il intereseaza.sunt unul dintre elevii care au avut de suferit cand am ajuns la liceu.nu vedeti ca copii de astazi lucreaza pe calculator de la varste fragede?multi copii de la noi nu stiu nici sa deschida un calculator.de aceea este bine ca de mici sa-i invatam acest lucru.avem nevoie si de persoane cu pregatire in acest domeniu.astept ca si alti cetateni ai comunei sa se destepte si sa faca ceva pentu comuna .alesii nostrii oricum nu vor face nimic .vor incepe cateva proiecte ca sa aiba acoperire la banii pe care ii baga in buzunare.tare as vrea ca aceasta propunere cu calcularoarele sa fie pusa in aplicare.

  270. pt. pdl.... a zis:

    INVIDIOSILOR!!!!!!!!!!!! Vreti sa va citeasca d.na Stan ce n.ati fost voi in stare sa cititi cand trebuia.Cine va opreste!? Sunteti ,sau esti frustrat(a)…..De ce oare!!!!!!!!!
    La ce imaginatie avem gasim ,,n motive……. Ce zici?!
    Conducerea comunei ar tb. ajutata , nu blamata……Ce vrei sa faca si ei cand ,,le este foame de bani?!Au papat destul…………de unde de acum incolo?!
    Papi daca ai, daca nu…………canti…………
    ,

  271. CAND PLOUA SAU NINGE PRIMARIA NUMARA IN LIPSA BANII SAU …..CE FACE?! VALORIFICA POTENTIALUL DIN DOTARE PT.CA ARE TALENT……..POTENTIALUL……………………DEZBATETI ……….IN LIPSA DE ACTIVITATE…..

  272. ochila ne ciruieste pe toti, FRAIERILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

  273. bai frate avem de toate internet ne trebuie ,mai „cineva” vii si tu cu propuneri acum ai auzit tu ceva ,da, internet la biblioteca se face doar cu munca si acea administratie sau acei angajati nu dorm cum crezi tu ei fac proiecte de care tu nu prea stii ce inseamna ,nu poti sa bati din palme si-ti vine totul dea gata ,mai lasane cu cele 10 mlrd ca nu ia luat nimeni acasa cum crezi tu ,nici nu sunt cheltuiti aiurea ci doar pe lucrari si pe proiecte ,aia nu sunt bani adusi de fostul primar de acasa ci sunt bani primiti de la guvernul tariceanu si din lipsa de idei si proiecte nu au fost cheltuiti,daca vrei sa afli adevarul poti sa mergi la primarie sa te interesezi ca oamenii de acolo sunt deschisi si primesti orice informatie doresti sau nu mergi ca nu ai tupeu ca vezi ca se face treaba iar tu comentezi asa din invidie si apropo din 1992 si pana acum au fost alti 2-3 primari chiar crezi ca noua administratie poate repara in 2 ani ce au stricat altii in 18 ,totusi cred ca ne meritam soarta ca ati crezut ca daca iese chiorul si pd-l va curge lapte si miere foarte bine sa va ia tot ,sa va puna impozit si pe chiloti sau pe apa sa va sature dracu ,pe ei nu ii criticati comentati doar administratia ,cand o sa va vina mintea la cap sa sustineti si voi conducerea primariei sa fim si noi livezenii uniti sa reprezentam cu adevarat o forta ,toti stiti sa faceti politica doar in campanii ,sa improscati cu noroi in tot ce se face bine ,tu ai incercat sa faci vreo data ceva fara bani ….

  274. guess who a zis:

    Alo,conducerea,incercati sa ajungeti la mal baieti sa nu vi se scufunde barca caci 7 ani numai de Ochila o sa auziti….sau puteti schimba barca ,e……cel cel mai simplu……

  275. Nu v-a dat Dumnezeu destule grij si nevoi de aveti grija :banilor din FR , ce face MS , Vedeti-va de nevoile si grijili voastre , munciti si nu perdeti timpul spionand pe unu pe altu , iteresandu-te ce s-a facut ,deca s-au recuperat bani din fr, . Veza-ti de lungu nasului tau , fi multumit ca mananci o bucata de paine si conducerea actuala e oarba si nu vede ca iei bani degeaba. Cu codasiile pe care le faci crezi ca vei castiga ceva? Gandestete ca in tot ce faci exsista unrevers si la un moment data vei plati .

  276. conducerea a zis:

    Mai baiatule ,da tu esti indragostit mai rau ca Elena Udrea de ochila ,dar nu prea le ai cu politica ,mandatul chiorului este doar de 5 ani sa stii si tu si daca ti-ai facut planuri de viitor luand in calcul 7 ani revizuiestel ca nu e bine ,imi place ca spui adevarul ,base al tau a vandut flota si a lasat Romania doar cu o barca doua .Nu va faceti griji conducerea primariei nu va deranjeaza vasliti cu spor , oricum directia voastra este gresita si o sa naufragiati pe o insula pustie ,unde o sa va bucurati alaturi de ochila si boc si poate acolo sa va simtiti in largul vostru ,pt. guess who.

  277. Un lucru e clar fratilor,pe cineva supara adevarul, deh…capra moare de raie dar tot tine coada sus …

  278. pt ,,pdl” si ,,internet”cand ,,citeam „eu carti doamna stan nici nu era in comuna.o supara adevarul.cand o cauti e la biblioteca?e asa de amabila cu oamenii?cate carti mai sunt la biblioteca?voi stiti cum ar trebui sa arate o biblioteca?domnule,,internet”spune-ne si noua daca esti asa de bine informat pe ce s-au cheltuit banii in comuna?exemple concrete .ce s-a inceput si nu s-a terminat.asta stim si noi.spune-mi si mie care sunt persoanele asa de amabile din primarie?va supara adevarul?am venit la primarie dupa o chitanta de 3 ori.de fiecare data lipsea cineva.chiar crezi ca noua conducere v-a face mai mult decat celelalte?doar primarii se schimba conducerea este aceeasi:secretar ,consilieri,contabil ,functiionarii primariei etc.multi dintre ei nu au studiile necesare pentru functiile pe care le ocupa.de ce v-a suparat ideea cu internetul?stiu ca exista internet la primarie dar cine are acces la el?sunt multi oameni care au studii de specialitate dar nu au putut sa se angajeze la primarie.spune-mi ce persoane noi au fost angajate la primarie in ultimii ani.va supara adevarul………..daca la primarie nu ne ascultati macar asa sa ne facem si noi cunoscuti.dl,,internet” cred ca tu nu stii ce sunt alea proiecte.daca ati sti ati realiza si voi cateva ca sa atrageti fonduri ,sa deveniti mai cunoscuti etc daca la primarie nu suntem primiti sa ne spunem parerea ,o spunem aici .asa ne aude mai multi oameni…………

  279. Hopa ,sunt comentatori noi pe aici frate ,daca ai intrat in joc joaca mai & dar ,dupa felul cum scrii nu prea te ridici la nivelul la care pretinzi si daca nu stii sa scrii sigur nici de citit nu esti in stare,cu politica nu le ai pentru ca nu stii ce inseamna conducere si functionari publici ,nu are rost sa-ti explic ca nu ai sa intelegi dar totusi -conducere inseamna -primar,viceprimar ,consiliul local,restul sunt functionari publici,functie dupa care ravnesti si tu dar ,nu o sa ajungi niciodata .Nu vreau sa tin partea celor din primarie dar noua administratie chiar isi face treaba ,primaria arata altfel ,acoperis nou ,fara balarii si mizerie in jur ,se construieste ceva in spate din cate am auzit o baza sportiva ,scoala de la livezi arata altfel ,au carat balast pe toate ulitele din comuna,au facut diguri si drumuri in orasa si balaneasa,a facut locuri de joaca pentru copii aproape in toate satele ,a reinviat traditia la livezi,, Ziua Bradului”unde altadata erau balarii,comuna este mai curata datorita lor vine masina si-ti ia gunoiul de la poarta nu e bine,din cate am auzit au depus si un proiect pe fonduri europene pentru vreo 10 km de asfalt in valoare de 2,5 mil euro,continua alimentarea cu apa ,se lucreaza la proiectul de gaze care va fi gata pana in 2011,eu nu sunt mesagerul lor ,dar am mai fost pe la primarie si se simte o shimbare in bine si eu am incredere ca vor reusi ca sunt oameni ambitiosi ,mai au un pic de lucru cu angajatii dar ce sa faci ,asa au fost invatati,ti-am spus toate astea ca sa stii si tu ca poate erai interesat cum cheltuie oamenii de la primarie banii publici ,pe proiecte si lucrari si poate ca o sa se oftice multi dar astai realitatea astia chiar fac treaba nu doar campanii electorale ,sau poarta grija altuia ,cat despre tine apropo de internet daca esti atat de destept cum spui sau daca esti harnic chiar nu ai reusit sa iti pui internet ,vrei doar pomana de la primarie lasa nene amaratii ,copii fara posibilitati tu, dute la munca nu la intins mana!!!!!!!!!

  280. ,, desteptule” eu am internet si am si bani destui .dute tu la munca nu eu.stiu sa scriu si sa citesc nu ca altii.nu am intins mana niciodata.ti-e ciuda ca aici ne putem spune opiniile si nu ne opreste nimeni.am un serviciu si nu am timp de pierdut ca tine toata ziua pe la primarie.oricum nimeni nu-ti da nici o explicatie daca nu esti din ,,clanul” lor.cum arata drumurile dupa asa zisa ,,alimentare cu apa”?spune-mi ce a facut la drumul din orasa si balaneasa.n-am vazut nici o schimbare.nu spun ca nu s-a facut nimic bun in comuna dar sa nu exageram.mai intai interesele proprii apoi ale oamenilor.nu are rost sa mai pierd timpul cu asa oameni.ce stiti aia faceti.

  281. Mai copii lasati-o mai incet cu laudele,caci campania elect. ptr.locale incepe abia in 2012 ,pana atunci realizarile extraordinare de care vorbiti se pierd in eter….., COSTEA a construit mai multe scoli si a inceput lucrarile ptr.apa,chiar si FRANCISC a lasat ceva in urma ,voi in schimb ”reinviati traditia” de ziua bradului,amagind continuu sperantele celor batuti de soarta.SI inca ceva,MORPHI avea o lege ”fiecare individ tinde sa ajunga spre cel mai inalt grad al sau de incopetenta”,pentru unii acest ideal va fi atins in 2012…….

  282. Taticule , mai ai servici inca ,ca nu se stie niciodata cu vremurile astea portocaalii ,sa nu fii mirosit ca stai pe net toata ziua si iti dai cu parerea ca o sa fii dat afara ,oricum pari a fi un sobolan de birou nu prea esti practic ,tu nu stii ca pe orice santier pana se termina constructia este un pic de disconfort trebuie un pic de rabdare ,nu cade nimic din cer ,mai,, adevar” ce de mai istorii a facut costea si francisc mai ,trei scoli le-au facut francezii ,scariga ,prajoaia ,balaneasa ,una a facuto enea ,la orasa care-s scolile lui costea ma rog,francisc nu mai vorbim ca asta nici nu a existat decat ca o pagina neagra in istoria comunei livezi ,sa-ti mai spun un lucru ,important este sa se inceapa un lucru ,dar foarte important este sa se termine si meritul cel mai mare se va cuveni celui ce a reusit sa continuie si sa termine acel lucru ,paa….mai vb…

  283. TOTI CARE STIU SA CITEASCA AU OBSERVAT UN SINGUR LUCRU; ”ADEVARUL DOARE CEL MAI TARE” ,ASTAI VIATA….SI MERGE INAINTE…

  284. un trecator a zis:

    Ce va speriat oameni buni de nu va mai spuneti nici unul parerea…sau va este frica de flacara violeta a edililor comunei…comuna este vie,spectacolul trebuie sa continue…

  285. GERUL UCIDE MAI RAU K "AH1N1" a zis:

    „DOMNULE PRIMAR AM O INTREBARE LA DUMNEAVOASTRA ”

    Ce se mai intimpa prin gradina ,(COMUNA)dumneavoastra

  286. sa speram ca a trecut frigul si gerul…
    in rest .nimic si neinteresant,nu? Grav……..

  287. Domnule primar,lasa-i domnule pe ofticati sa comenteze ce vor ,nu mai raspunde la toate acuzele total nefondate, se iveste oricand un eveniment local si atunci ai ocazia sa iei MICROFONUL si sa….te justifici.

  288. catarama lata a zis:

    administratia a ramas fara munitie…speranta e la domnul Catarama ,ne lasa Crin sa… speram?

  289. Dle primar esti un incompetent,pt com Livezi!!!!!!! UN MINCINOS!!!!ASCUNDETI DOSARE DE CASE PRIN PRIMARIE IMPREUNA CU ENEA SI LE DATI PIERDUTE!!!!!!!!! NU SUNTETI COMPETENTI SA CONDUCETI O COMUNA!!!!!!!!!!! MAI BINE V-AR STA LA PAZIT DE VACI PE CAMP!!!!!!!!!!!!!!CAND ATI FACUT CAMPANIE ELECTORALA AI LUAT CU TINE TOTI HOTII,IN FRUNTE CU ANDRONIC VIRGIL!!!!
    NU O SA FII NICIODATA IN STARE SA AJUNGI OM CINSTIT,
    LA FEL CUM ESTE DL ICHIM SORIN!!!!

  290. Bai uciu, ai dat cu mucii-n fasole chiar la sfarsit.Daca dadeai ca exemplu de om cinstit pe altcineva poate-poate te mai credea cineva dar asa cu Ichim…..LASA-NEEEEEEE LASA-NEEEEEEEEE. Uci, uci.

  291. OK, inseamna ca restul afirmatiilor sunt corecte!!!

  292. Eu nu inteleg,daca esti anonim de ce te bagi in seama?
    baga-te in alta parte!!!!!!!!!

  293. om cinstit a zis:

    bai prostane de uciuuuu,cate galeti tia dat ichim, acest om cinstit pe care numai tu il vezi asa ,faci parte din echipa lui de oameni cinstiti ,se vede dupa cum scrii,ti-ai pus comuna in cap cu astfel de om,care numai bine a facut peste tot unde a mers ,numai batai si scandaluri,asta numesti tu cinste ,smecherii de doi bani ,camatarie ,dupa ce a terminat de furat rafo si a fost alungat cu sutul in fund de acolo si cu dosar penal ,s-a suit in spatele deputatului vreme care il protejeaza in prezent sub pretextul ca este consilier personal ,de fapt cred ca este bodyguard ca nu are altfel de fata ,asta-i ichim al tau cinstit si astea is doar cateva calitati cu,care te-a fascinat fraiere si pe tine si pe alti prosti de teapa ta ,baaa,politica e grea nu o intelege orice fraier ,cu forta si prostia nu castigi niciodata ,minciuna, invidia ,rautatea, ura incompetenta il caracterizeaza pe ichim sorin si pe toti cei de tiparul sau….va urma ,tu ai vruto….

  294. HAI LA CIREADA CA ACOLO VA ESTE LOCUL…..si inca ceva,SORIN ICHIM E CEL MAI CORECT OM DIN NORD-VESTUL COMUNEI…..CINSTITULE!!!

  295. verde-n fata a zis:

    Incopetenta de doi bani …….cei din opozitie acuza puterea ,puterea se justifica ,la ce sa ne mai asteptam? O sa votam un ,,NEAMT” tip Iohanis la viitoarele alegeri caci nici o formula locala nu a fost in stare sa aduca comuna la standarde acceptabile!…RUSINEEE!!!

  296. om cinstit a zis:

    din cireada faci parte si tu cred ,ma gandeam ca i-a murit laudatorii dar se pare ca mai are un caine credincios care crede inca in minciunile pe care le-a spus in campania electorala si care crede ca muschii tin loc si de creier ,numai gura e de voi , pute frate de prosti peste tot ,dar la voi in gasca asta deja cred ca nu mai incapeti ,mai aveti un pic si o sa va desumflati voi de tot ca niste baloane ,nu-ti face iluzii ca sorin ichim ,e cel mai cinstit ca nu e ,si asta o arata trecutul ,prezentul” marelui caracter” …..care este….el.

  297. sorin ichim e cel mai tare consilier din comuna ,crapati si muriti ca va pune pumnul in gura la ”figurat” binenteles….

  298. DA CU BANII,CU BANII PROMISI DE DL BENEA CUM RAMANE ?….VA PUNE DL ICHIM O VORBA BUNA SI….SE VA REZOLVA PROBLEMA. NU-I ASA?

  299. om cinstit a zis:

    e adevarat „tare de cap” ,cel mai tare ,cred ca e si pregatit bine,deschideti ochii fratilor ,cu asa oameni numai iese comuna din rahat ,ce face unul ca ichim pentru voi ,va bate copii prin discoteca ,va da bani cu camata el si gasca lui ,de ce sta in spatele deputatului ,te-ai intrebat …sa nu-l ia la parnaie ca a furat din rafo ,de ce la dat afara din servici ca-i cinstit nu…asta da cel mai tare consilier …bravooo…..huuoooo!!!!!!!

  300. dl consilier a zis:

    bai, ce om imfluent are comuna asta si nu stie nimeni de el ,noroc cu el ca altfel ne mananca cainii din traista ,asta merita functie mare ,ca asta de lingau de deputat si bagator de seama ca musca in curul calului e mica ,a mai fost unul ca el in comuna lungu se numeste de bun ce a fost la mazilit astia ,tot asa unde vedea ca se facea ceva bun hop si el cu gura ,dar fapte nimic ,asa si asta ,sa faca ceva pentru oamenii comunei si atunci sa vorbeasca ,daca nu ciocu mic ,lasa oamenii care conduc acum sa-si faca treaba pana la capat ,chiar daca asta te oftica cel mai mult , oricum n-ar sa le calce pe urme niciodata ichim al tau cu tot cu relatiile lui cu tot…….

  301. noi votam cu sorin ,e cel mai tare barbat…nu ca tine fatalaule!!!!!!!

  302. dl consilier a zis:

    care voi ma ,sunteti mai multi?si fii mai explicit cinei fatalau ?si de unde stii ca sorin e cel mai tare barbat ,ti -a traso cumva si te-ai simtit bine ?da, cand se voteaza ca eu nu am auzit ,se fac alegeri cumva ,sau vi s-au murdari tinutele alea de culoarea rahatului,noroc cu ele ca nu aveati cu ce va imbraca ,din partea mea puteti vota cu cine vreti ca oricum nu contati ,eu chiar nu sunt interesat ,oricum gioni si enea fac treaba ,si oamenii care gandesc stiu ce au de facut ,la voi vrabia malai viseaza ,acum ca stiu cu cine stau de vorba nu mai are rost sa ma cobor la nivelul tau .?

  303. DAI INAINTE IONELE,AI CALE LIBERA….ASTIA TOTI NAU NICI O SANSA …..SUNT SUB NIVELUL ZERO DE INCOPETENTA!!!!!!!

  304. voi chiar credeti ca puteti prosti lumea ? lungu e viu si va reveni….si nu cu un limbaj asa ,,colorat’!!!!

  305. PUSCA SI CUREAUA LATA CE GALETI ,UMBRELUTE SI ILUZII OFEREAM ODATA!!!!

  306. ”dle consilier ”dar ce te mai oftici domnule!!!mai sunt oameni pe aici care nu mint ..asta va deranjeaza???tineti minte trei cuvinte :sorin ichim e presedinte!!!

  307. va-ti umflat iar in pene de cand vati expus pozele frumoase [ cele nereusite nu leam vazut ] iar cele mai urate i le-ati atribuit lui ionel costea …frumoasa miscare, vom arata tuturor cine e numele ”costea” ,baietel nu uita ca roata e rotunda…

  308. ............. a zis:

    Vom ajunge de rasul lumii…ne meritam soarta, ce ziceti? Ma doare sufletul
    cand vad ca valorile( si va asigur ca are destule comuna noastra) au fost inlocuite de smenari, de persoane fara cei 7 ani de-acasa, de nulitati……..Astia viseaza frumos daca se gandesc asa departe…………..Nu cred ca locuitorii comunei se vor mai lasa pacaliti….sau asa se va intampla,revedem alegerile prezidentiale…..TRAITI BINE ?! treziti-va, oameni buni!!!!

  309. consilierul sef a zis:

    ptr dl consilier si om cinstit ; se vede din avion ca aveti o legatura ombilicala cu ilustra conducere,unii oameni in fata adevarului dezbraca chiar si haina bunului simt ,insa sfatul astrologului spune sa va feriti de deputati si de….camatari…..vom reveni……..

  310. nenea costia ,aici nu e batalie intre familii e lupta politica nu intelegi daca vreti sa aratati ….a-ti cam avut ocazia sa o faceti voi de ce n-ati postat poze n-ati avut aparat sau n-ati avut ce sa aratati ,conteaza sa stii sa pui in valoare lucrurile bune pe care le faci ,sa critici sau sa fii criticat pentru cele rele ,dar tu nu uita sa fii mai rezervat cu criticile ca e rusinos si plus de asta mai ai si alt motiv ,stiu ca e dureros dar familia e pe primul loc ,gandestete tu la ea ,sau…..?din cate stiu faci parte din consiliul local si esti membru psd sau nu,ati fost batuti fratilor acceptati infrangerea, gata asta e nu prea s-a mai intamplat ca cei care au pierdut odata sa ajunga din nou in varf toti vor avea aceiasi soarta dar depine de fiecare in parte cum si cand vor cadea si ce fel de poze vor fi afisate dupa plecarea lor.

  311. dl consilier a zis:

    SPUNE DLE OAMENILOR CEA-TI FACUT CU BANII DIN FONDUL DE RULMENT…..AIA MULTI , LASATI VRAJEALA CU” BATALIA INTRE FAMILII”,SAU TOT COSTEA E VINOVAT CA IA LASAT?

  312. costea nu ia adus de acasa fraiere nu a stiut ce sa faca cu ei,cred ca daca vrei sa vezi, deschide ochii mari ca se vede ,nu ia dus nimeni acasa ,daca stii administratie ,banul public nu se cheltuie asa alandala ci doar pe proiecte si investitii ,dar degeaba ca tu nu intelegi sau o faci pe prostu sa te dai mare ,oamenii care sunt oameni inteleg ,tuuu???

  313. OK! se pare ca va-ti cam epuizat si proiecte si justificari,chiar si fotografii …..mai pastrati munitie,ca din lupta ”politica”,de care aminteati, rezulta intotdeauna surprize!!!!

  314. ............. a zis:

    interesant.

  315. aveti putintica rabdare…..o sa vedem noi cine rade la urma?

  316. in general au loc surprize , dar Liveziul e o comuna plina de surprize.nu’i asa?

  317. ............. a zis:

    de fapt ….neinteresant……….pt ca nu vedem nimic…….pana una alta…
    poate nu realizati ,dar se topesc zapezile si n.o sa mai vedem nimic din ,,realizarile” voastre marete…

  318. Nu-i nimic i-mi iau umbrela ,si plec in OPOZITIE!!!

  319. ............. a zis:

    FRAIERE! NICI ACOLO NU MAI SUNT LOCURI!

  320. daca vrei sa muncesti arati ca se poate ,conteaza sa ai ambitie sa nu-ti fie rusine de munca ,cinste primarului care va scos din zapada exemplar ,bravo lui ,voi stati si comentati ,el aduna simpatizanti si isi face datoria….

  321. daca esti bun gospodar nu conteaza ca esti la putere sau in opozitie ,politica e doar un mijloc de manipulare ,faptele raman….

  322. niste simpatizanti a zis:

    aha ! am inteles a-ti venit acum de la congres si va-ti pus pe treaba…sau participati la cel de luna viitoare?… sau acceptati invitatia din toamna?…a lui sorinake…

  323. care sorinache….,,pumnalau”?!
    nu sunt un fan al primarului ,insa la dezapezire pe el l-am vazut in teren nu pe ,,dl” vice.
    o nota buna lui domn* primar…

  324. iarna pe ulita a zis:

    chiar daca salutam din tractor cum ceausescu saluta de pe santiere imbracat in salopeta ,oamenii stiu sa faca distinctie intre „populism” si „potenta politica”…

  325. sa nu faceti confuzii ,acel sorinache nu e vice el viseaza functii mai mari poate el cobora de la lingau de deputat la vice ,sa -i stea congresu in gat ca nu-l deranjeaza nimeni ,dar sa tina minte ca acolo nu-i nimic de camatarit sau de furat cum se pricepe el ,si nici nu se da nimic de pomana ca la alegeri ,astia nu dau galeti ,caciuli ,fulare si sacose ,sa faca ceva concret pentru comuna asta si el si deputatul pe care il slujeste ,ca de minciuni sunt satui toti ,daca nu crede sa se mai uite pe la tv ca a ajuns cutitul la os ,mai e un pic si o sa ii scoata lumea cu paru de la putere cu piticul de boc si chiorul de base cu tot ,ca ati mintit cu totii si o faceti in continuare fara nerusinare,rusine sa va fie ,dar sa stiti ca toate au un sfarsit si blestemele copiilor fara alocatii si a pensionarilor se prind si durerea voastra o sa fie crunta……

  326. PRIMARUL "STIE TOT" a zis:

    TIPULE I-MI PLACI! DEJA AI DEVENIT MAI PATETIC DECAT GEOANA…

  327. cei care salutau din tractor n-au dosar la securitate ………din cate spun gurile
    ,,rele”.Invidiosilor….unii stateau la caldura la***** femeii iar altii faceau teren.
    Auzi, mai…,,populism”… Cine vorbea!? In ceea ce priveste ,,potenta” cine spune ca unii o mai au? Duc dorul de tot si de toate saracii..(la potenta asta te-ai referit, nu.i asa?Ca despre alta nici nu poate fi vorba.)
    P. S. Cine se simte cu musca pe caciula sa sara arsa!

  328. ............. a zis:

    nu mai vorbim cu ofticatii !!! baietel armata-i lunga…nu-ti pierde potenta cu nimicuri caci „Vreme”-a inca n-a trecut…

  329. uite cine vorbeste ,dar stii macar ce inseamna „patetic”?,astea sunt expresii prea grele pentru nuca ta de creier,apropo geoana s-a dus ,dar ponta va face felul la toti pd-leii sunteti gata ,ferea ca vine valul!!!!!

  330. tot respectul pentru ponta,…dar tu faci parte din echipa lui?

  331. vremea schimbarii a zis:

    daca tu esti costia ,chiar crezi ca mai contezi pentru psd-ul din livezi ,sau te-ai curvit si tu cu gasca lui”vreme”???

  332. daca tu esti psd-ist cu adevarat.. stii macar in ce c***at te-ai bagat?

  333. s-aveti pofta! (pt. c***t)
    vreme trece, vreme trece ….trece si Vreme uneori…. insa nu vine cand au locuitorii comunei nevoie… mai trece cu promisiuni cand se apropie alegerile. voi l-ati mai vazut de la prezidentiale?! sau inainte?!
    succes lui ponta! baiat bun… sper sa aduca PSD-ul pe locul pe care-l merita:1.

  334. INTREBARE DE 20 DE PUNCTE: CUM SE NUMESC OAMENII CARE SCHIMBA 5 PARTIDE IN 2 ANI?…CURVE MASCULINE SAU FEMININE?
    RASPUNS: TRASEISTE.

  335. chiar crezi ca ,conteaza partidul ,crezi ca partidul te face mai destept decat iti incape tie in cap,daca te bazezi doar pe puterea partidului inseamna ca esti un om slab si ataci numai in haita…..

  336. unii spun ca fara „haita” nu esti un om slab, ….esti o „nulitate”…si atunci risti sa te dezici de haita numeroasa care i-ti sustin interesele?

  337. acum ca veni primavara a-ti auzit ultima noutate? …se lucreaza la punte la poiana ….pune gioni scara de la pod peste tazlau sa nu mai trecem prin apa descaltati!!! daca ar aduce-o si enea trecem si cu jeta…

  338. nu mai spune. si eu care credeam ca o va aduce barza, pt. ca la ea e ultima speranta!
    boc, boc, boc,
    adu barza puntea-n cioc!

  339. Opinia mea a zis:

    Nu am nimic cu nimeni, dar inconsecventa politica ca la Livezi mai rar intalnesti…,sa fi cu, c**ul in doua luntre si sa umbli in limba sa te urci si in a treia…este descalificant si total inacceptabil…poate aceasta cale e singura de urmat,sau,poate-i doar un drum infundat…nu cred ca soarta comunei de a „progresa” depinde de cat de mult se” prostitueaza „sefii administratiei. E simplu sa arunci cu noroi atunci cand esti „intepat” e mult mai simplu sa te justifici…dar nimeni nu inghite galusca care inseamna schimbarea opiniilor de la o alegere la alta…nimeni cu exceptia celor care accepta „prostitutia”.Credeam ca aceasta situatie e inteleasa doar de fini observatori,dar sunt din ce in ce mai multi „nepriceputi” care i-si dau cu parerea despre acest subiect.Nici sefii de la Bacau nu mai au incredere in argumentele care li se aduc…pentru ca” nu mai sunt de actualitate”,si,sigur te intrebi unde e speranta care…moare ultima?.

  340. E opinia ta si trebuie respectata ,dar sa stii ca nu e adevarat cu „prostitutia „asta politica la livezi ,din pacate astea sunt regulile jocului politic in romania, te faci frate cu dracu pana treci parleazul ,alegerile au trecut ,2 ani de acum inainte politica conteaza mai putin , faptele vor vorbi ,oricum se pare ca suntem pe drumul cel bun.”LA MULTI ANI”domnisoarelor si doamnelor cu ocazia zilei de” 8 MARTIE”.

  341. Un raspuns sincer e intotdeauna apreciat de cei din jur….totusi cine a tradat odata mai tradeaza inca o data si-nca o data… pana ajunge un nefericit…..

  342. DORINTA / oare un terende fotbal pt o comuna de 6000 ha e mult?sa fie unde vreti voi ,dar sa fie………ce zici dl primar?

  343. N-aveti echipa si nici valoare…..ce va trebuie teren de fotbal!!!

  344. raspuns din partea primarului a zis:

    Da , un teren de 6000 de ha e foarte mult,unul de 6000 de metri patrati se poate ,o sa fie unul la Prajoaia si la Scariga,dar nu prea vor cativa consilieri locali ,oricum se va rezolva ,pana una alta in vara asta va fi gata baza sportiva moderna de la Livezi si va fi loc acolo pentru toti.

  345. domnule primar si unde e baza asta sportiva?

  346. care consilieri locali nu vor teren de fotbal domnule? spuneti si oamenilor ….

  347. faceti drumurile in satele Poiana si am ales in satu dv domnule „primar”ca va intra prafu in casa nu va mai luati masina V W e rusineeeeeee .Chiar ar fi ceva bun daca ati gandi si dv dl primar sa faceti drumurile din cele 2 sate poiana si scariga nu va ganditi la copii? care inhaleaza prafu cand trec masinile . Nu va este rusine ca ati mintit o comuna intreaga ? Nu va este
    rusine cand treceti pe langa consateni si nu vb cu ei ?

  348. Primarul Comunei Livezi de vorba cu voi.... a zis:

    Baza sportiva se va construi in spatele primariei unde altadata era mizerie si groapa comunala,izlaz pentru cai si capre….daca treceti pe la livezi vedeti ca se lucreaza.Daca doriti sa stiti care sunt consilierii care nu vor terenuri de sport pentru copii si tineret cand ajungeti la primarie va pun la dispozitie procesul verbal al sedintei din ianuarie si o sa vedeti .Daca mai aveti un pic de rabdare poate ca o sa se rezolve odata pentru totdeauna problema drumurilor comunale din Scariga ,Poiana si din celelalte sate pentru ca avem un proiect foarte bun depus pentru obtinerea de fonduri europene si speram cu totii ca vom avea noroc sa obtinem finantarea,eu pana acum am facut tot cea ce se putea face, adica proiectul si nu numai ,consider ca mi-am facut datoria si nu am mintit pe nimeni ,este foarte adevarat ca niciodata nu se potriveste socoteala de acasa cu cea din targ ,vremurile sunt grele ,criza afecteaza pe toata lumea ,dar daca vrei sa fii aproape de oameni sa comunici cu ei ,sa nu -ti fie rusine sa muncesti ,cred ca se poate .Vreau sa stiti ca nu ma supar daca sunt criticat ,dar atunci cand o faceti as dori sa fiti bine informati sa nu o faceti din rautate pentru ca asta nu ajuta pe nimeni.Sunt dispus sa stau de vorba cu orcine ,nu -mi este rusine pentru ca nu am facut rau nimanui si imi doresc la fel de mult ca fiecare dintre voi sa se intample lucruri frumoase in comuna Livezi ,de aceea impreuna cu echipa pe care o conduc muncim sa facem tot ce se poate ca sa schimbam in bine imaginea subrezita a comunei,din pacate nu depinde numai de noi mai este nevoie si de bani si banii nu vin usor, ci doar cu proiecte bine facute ,proiectele costa ,bugetul local e mic si tot asa de aici apar criticile ca nu se vrea sa se faca ,cate odata chiar nu se poate.Ma bucur ca am gasit aceasta posibilitate de comunicare cu voi si va asigur ca de acum inainte cel putin odata pe saptamana va voi raspunde la intrebarile voastre,daca sunt pertinente si bineinteles ancorate in realitatile comunei,va mai rog ceva ,dativa nume adevarate daca se poate, cu respect Gioni Craciun -Primarul Comunei Livezi.

  349. anonymous a zis:

    lasati primarul in pace dlor ,ca a trecut in „barca” lui Berca si o sa va puna asfalt si pe casa…pd-l sa traiasca!!!

  350. cand o sa puna asfalt anonymous? cand nu o sa mai fie el primar? nu vezi ca suntem o rusine de comuna pe langa cele din jur.

  351. miroase a ipocrizie de la distanta dle primar! pana acum a-ti semnat cu fel de fel de nume…se pare ca acum jucati cu cartile pe fata…,a-ti avut destui bani din fondul de rulment pentru proiecte…avem timp pana in 2012 sa vedem si realizarile, nu putem accepta decontari de „bune intentii”

  352. Primarul Comunei Livezi de vorba cu voi.... a zis:

    Domnule Costia ,nu stiu daca esti cu adevarat cel care semneaza paragraful de mai sus, oricum nu conteaza ,haideti sa lasam chestia asta cu ipocrizia deoparte ca nu se stie cine-i mai ipocrit ,se pare ca ati avut timp vreo 8 ani sa va aratati calitatile ,eu nu am nici un conflict deshis cu dv., informati lumea cum trebuie nu mai deformati adevarul stiti foarte bine cum se cheltuie banii in administratia publica ,oricum lumea vede si se intelege de la o posta ca va roade invidia …mai aveti rabdare pana in 2012….2016….2020 poate ca atunci o sa aiba comuna nevoie de dv.Cu asfaltul ,asa ramane va fi si gata ,stiu ca e greu de crezut ,dar cine munceste serios are rezultate ,cat despre barci se pare ca barca unora a cam naufragiat ,barca in care ma aflu eu este intotdeauna aceea care poate sa rezolve problemele oamenilor si sa duca la mal proiectele comunitatii din comuna Livezi, valabil pentru toti cei care privesc cu neincredere si se lasa in continuare coplesiti de cuvintele rostite mestesugit de cei care au fost si au aratatat cat au putut .

  353. EXTRAORDINAR!! NU STIA NIMENI PANA ACUM CA, PRIMARUL COMUNEI SEAMANA LEIT CU „HASUL”…ADICA SE AFLA MEREU IN BARCA CELOR CARE SUNT LA PUTERE…,NUMAI CA DACA TINTESTE ACUM SPRE 2016…2020, E MULT PREA MULT CHIAR SI PENTRU CEL MAI INTELIGENT SFORAR AL TARII!!

  354. ce tot ai dle cu,costea las-o mai incet cu scuzele,iar de laude nici nu poate fi vorba…cu afirmatii de genul „vom face”, „vom drege”…ne-ai plictisit destul,baietel i-ti aduc aminte ca a.m.r.-ul este in scadere!!!

  355. Domnule Primar !Noi o mica comunitate din strainatate UE dorim doar sa asfaltati satele comunei noastre natale si prea mult indragita…………. Nimic mai mult. Ati putea ramane in istoria comunei daca ati face aceasta lucrare „asfalt”

  356. Primarul Comunei Livezi de vorba cu voi.... a zis:

    Draga EMA intotdeauna am apreciat oamenii care au avut puterea de a lupta cu greutatile vietii si chiar daca aici in tara nu au reusit sa-si puna in valoare calitatile datorita lipsei locurilor de munca si banilor putini, sau problemelor de alta natura ,eu nu pot decat sa va asigur ca voi face tot ce se poate omeneste ca dorintele voastre sa fie aceleasi cu ale mele si sa fac tot posibilul ca ele sa se indeplineasca.pot sa va spun cu certitudine ca vom avea asfalt in comuna pentru ca am depus un proiect de accesare de fonduri europene la care am primit raspuns pozitiv ca vom primi finantare si cu ajutorul lui Dumnezeu incepand din aceasta vara vor incepe lucrarile de asfaltare in comuna,6,5 km in Scariga si Poiana ,2,5 km in Orasa,1 km in Valea Rea ,1 km in Balaneasa si vor urma cu siguranta si alte proiecte, dar toate la timpul lor aveti incredere si bazativa pe mine ,cu putina rabdare le rezolvam pe toate.

  357. ostoitiva mai. nu a inceput inca campania electorala. mincinosule si infumuratule. crezi ca ne mai poti duce cu zaharelu. se zvoneste ca debarci in alt partid primare .la pdl.in 2010 speram ca no sa fi pe listele udmr. esti mai rau decit tiganii care se plimba cu cortu. cum teor mai fi bagind in sama astia de la bacau daca colinzi la toate usile

  358. ....de vorba cu voi.... a zis:

    sunt primar traseist baieti !!! pdl-ul i-mi da bani pentru asfaltare in comuna, iar eu culeg ”laurii victoriei”…altceva nu ma intereseaza…

  359. O DAI PE FILOZOFIE. … DE ASTA NU ESTI BUN PENTRU ADMINISTRATIE.
    TIAI GRESIT VOCATIA

  360. Primarii PNL ajunsi in PD-L

    1. Gheorghe Tilibasa (Glavanesti)
    2. Bogdan Teodor Popa (Stanisesti)
    3. Ovidiu Ivanciu (Rachitoasa)
    4. Ion Ciuche (Izv. Berheciului)
    5. Vasile Banu (Filipeni)
    6. Costel Baciu (Lipova)
    7. Ionel Petraru (Rosiori)
    8. Mircea Ambarus (Scorteni)
    9. Dorinel Horghidan (Parjol)
    10. Laurentiu Munteanu (Blagesti)
    11. Valentin Flenchea (Garleni)
    12. Stefanita Manea (Saucesti)
    13. Gioni Craciun (Livezi)
    14. Eugen Antica (Prajesti)
    15. Lucian Cheta (Racaciuni)

  361. cinste lor!

  362. cinste lor?!
    TRAITI BINE?!

  363. sper sa fie cum ziceti dv domnule primar sa va ajute d-zeu sa faceti ce vati propus baftaaaaaaa!!!

  364. bravooo domnule primar .. iar tie Anonymous calmeazate ….pe noi nu ne intereseaza in ce partid este si nici cum face rost de finantari. important e sa faca ce nu au reusit altii

  365. Anonymous a zis:

    intradevar, sa devina tarfa judetului nu a reusit nimeni pana acum!!!

  366. tanti catrina a zis:

    sa se imbrace primarul si-n catrinta si-n itari…numai sa faca rost de bani…
    minte multa el nu are…dar poate face vreo schimbare!!!

  367. Bine zis.Treaba sa faca. Iar la primarie daca se poate, rog mai mult respect fata de cetateni de rand din partea functionarilor…..ca de la noi castiga painea.

  368. Primarul Comunei Livezi de vorba cu voi.... a zis:

    Ce este foarte important ,e faptul ca marea majoritate dintre voi au inteles cum stau lucrurile cu politica ,cu fondurile publice si cu proiectele .Toate aceste lucruri dupa parerea mea cad in sarcina unui primar care este interesat sa faca ceva pentru semenii sai ,inclusiv aceste miscari politice ,nu am dorit niciodata sa fug dupa putere sau sa fiu sef ,vreau doar sa muncesc ,sa am relatii bune cu toata lumea ,sa nu mi se incida usile la nevoie ,pentru ca daca se inchide o usa primarului, ea este inchisa pentru toata comunitatea pe care o reprezinta .Mi-ati acordat increderea ca sa fac politica unui partid anume sau sa fac ce trebuie sa schimbam in bine comuna asta ?Multumesc tanti catrina ,sunt dispus sa mai invat ,iar dumitale d-le dati numele corect ca se vede de la o posta ca esti ofticat, esti liber sa faci ce vrei ,sa spui ce vrei , dar un pic de respect ti-ar prinde bine ,apropo fii fericit psd-ul e liber poti sa-ti depui candidatura linistit….

  369. bravo d-le primar !!! apropo vreau sa va intreb ceva ! se da ceva bani la tineri casatoriti ? din cate am auzi se dadea 200 euro se mai da ?sa va ajute d-zeu sa faceti ce aveti de gand . ganduri buneeeeeee in continuare! stiti la ce ma refer „asfalt „poiana- scariga va multumesc respectele noastre!!!UE

  370. felicitari die Lungu a zis:

    cum ziceati ma? de Lungu sa vb. doar la trecut?! uite ca nu sa dus la fund asa cum voia enea…. cred ca o sai fie ,,moale” in consiliul local linga actualul si fostul sef la pnl…ca tot sef a ramas…altii sunt ,,traseisti” lipsiti de scrupule si de respect ot cei care iau ales ,din greseala ori nu….

  371. m...UE ema a zis:

    draga ema ori esti amanta primarului ori te culci noaptea cu el in pat ca i-ti place la nebunie sa-l gadili la oua!!! …daca faci parte din UE acceptal si pe M…si inghite cuvantul intreg….

  372. noi am inteles cum e cu fondurile,dle primar si vice voi ati inteles sau va faceti ca nu pricepeti?hmmmmmm…exista o explicatie

  373. a crede..... a zis:

    CARE INCREDERE ?! O FI AIA DESPRE CARE STITI DOAR VOI…,,PLIMBARETII” CINE VA MAI CREDE?

  374. ....de vorba cu voi.... a zis:

    primar Livezi = „El salvatore” comuna intrata in rahat….de ce va faceti ca nu intelegeti?…astfel usa ramane inchisa ptr comunitate!!!

  375. ppps(acum a facut alianta cu …cu cine?), pnl, psd,…….pdl si pana in 2012, unde? la udmr sau partida romilor, ecologisti… cred ca pana la urma in PCP(ghici!)

  376. ptr cei interesati a zis:

    primarul a alergat dupa 3 iepuri si acum alearga dupa al patrulea dar sar putea sa nu-l prinda niciodata……asta ptr ca il impiedica viceprimarul…..

  377. WwW.ObservatoruldebacaU.rO []MoDeRaToR[] a zis:

    ma faceti sa rad :))) astia de la observator nu cred ca mai inchid topicul asta din cauza voastra.oricum parerea mea e ca aici scriu maxim 10 persoane regulat.cat despre tine domnule primarel….daca in comuna asta se va face 1 metru de asfalt in mandatul tau eu plec din tara…am impresia ca te minti singur …cand toata tara este in criza voi faceti autostrazi :))….nu te omoara nimeni daca spui adevarul oamenilor..eu nu spun ca e vina ta neaparat…pt ca oricine ar vrea lucrul asta…dar ma deranjeaza ca minti.Inca odata: ROG UN MODERATOR SA INCHIDA TOPICUL ASTA!deja e prea mult ! (mentionez ca nu sunt din comuna Livezi dar mi-am dat seama cum stau treburile doar citind porcariile de mesaje lasate de voi aici )

  378. Anonim a zis:

    nu citi fraiere…dute la psiholog daca te doare capul….in legatura cu mentiunea…cred ca minti.

  379. M…..UE mersi pt complimente da se vede cei 7 ani de acasa esti un dute lasma mai bn de cat sa citesti ce scrie lumea aici dute si spalate pe dinti ca iti pute gura microbule !!!

  380. …si uite asa pnl si psd au scapat de niste papagali …

  381. Primarul Comunei Livezi de vorba cu voi.... a zis:

    E, clar ca sunteti toti interesati de situatia politica in care se afla comuna asta si nici de fel nu va intereseaza sa se faca cu adevarat ceva aici ,asta face diferenta acum si a facuto si acum 2 ani cand cei mai multi dintre voi si-au dorit ceva mai mult ,adica ceva fapte nu doar politica si ham,ham….,cand vecinii nostrii isi faceau asfalt si sedii de primarii ,la noi doar politica se facea si scandal pe functii si in consiliul local doar teatru politic si uite asa a trecut aproape 20 de ani si nimic.Nici acum lucrurile nu merg ceas la primarie dar,cred ca se observa cu ochiul liber ca parca e altceva ,avem cel mai pestrit consiliu local format din 7 formatiuni politice si totusi proiectele de hotarare pentru ca sunt bine facute ,reale si cu responsabilitate trec si hotararile sunt puse in aplicare pentru ca motorul primariei sa mearga,in vremurile acestea grele trebuie solidaritate nu doar interese meschine .Domnule ,,moderator” poti sa pleci din tara cat mai ai timp si sa nu te mai intorci niciodata ca vor fi 10 km de asfalt in comuna livezi pentru ca avem aroape cel mai bun proiect din judet , asta in cazul in care ai auzit de fonduri europene si despre sustinerea politica nu va faceti probleme, PDL este partidul in care m-am format ca politician dar care acum 2 ani nu a crezut in mine acum cand si-au dat seama ce au pierdut ,usile sunt deschise .

  382. hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo luavar DRACU

  383. primare fa ceva pentru satul tau (scariga) si almeu (poiana)

  384. intradevar PDLul apierdut cel mai” populist „om ,care ulterior a capatat un fler teribil de „combinator”, si care cu nonsalanta afirma ca….iau murit „LAUDATORII”

  385. Anonim a zis:

    acum abia au realizat dar e prea tarziu. valorosule si ochiosule, sa nu te deochi….frumosule si capabilule, cred ca te uiti in oglinda cand iti vine sa te lauzi…te mai aude cineva sau nu mai are nimeni loc de tine…auzi, sa format ca politician… unora le trebue o viata sa spuna ca stiu sa faca politica si primarului nostru i sau urcat deja la cap fumurile. coboara cu picioarele pe pamant, primare, viatai grea tare…tu nu simti

  386. pfffffffffff ce sa mai vezi si pe cine sa mai crezi oare? voii stitii ca eu una nu mai stiu nimik ce se va mai intampla cu comuna noastra vom ave asfalt sau nu si multe altele etc….

  387. victoria a zis:

    rusineeeeeeeeeeeee.am citit si saiturile altor primarii dar ca la noi la nimeni.putin respect .nu va este rusine sa scrieti numai prostii.spuneti oamenilor in fata ce aveti de spus.stiu ca dupa ce o sa apara acest mesaj cativa dintre dv o sa apara cu ceva comentarii cum numai ei stiu sa le faca.tu nu poti sa-ti spui parerea ca ,,desteptii”comunei si adauga cate un comentariu in limbajul lor.sau dus vremurile cand ni se spunea ce sa facem sau ce sa spunem.stim ca in comuna sunt cateva persoanecare numai ei vor sa conduca.sa stiti ca nu toti care scriem aici dorim o functie in comuna.

  388. victoria a zis:

    eu intamplator v- am descoperit.cum nu prea am tangenta cu primaria .dar astfel de comentarii sunt rusinoase

  389. Anonymous a zis:

    cata ipocrizie din partea „lupului moralist” …..din moment ce ,tu citesti si saiturile altor primarii se observa ca ai samanta de politician frustat….si apoi i-ti dai cu tesla undeva cand afirmi ca nu ai tangenta cu primaria ….dar citesti alte saituri!!!

  390. victoria a zis:

    cat ,,adevarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr” din partea voasta

  391. victoria a zis:

    aveti grija cu cine vorbiti si ce faceti pe pa primarie.sunt cu,, ochii „pe voi.nu conteaza cine sunt.am observat ca parerile altora nu conteaza.cum ne spunem parerea cum sariti cu gura pe noi.am sa chem si eu televiziunea sa faca ei cateva investigatii daca noua nu ni le dati .sa arate intregii tari ,,amabilitatea”functionarilor din primarie.

  392. victorito deabia i-ti cresc tuleile ,mai ai pana ajungi politician „gata format” ca primarul

  393. rusine

  394. COMUNICAT IMPORTANT PENTRU LIVEZI a zis:

    Bucurativa locuitori ai comunei Livezi,pentru ca azi este o zi mare pentru voi ….S-A APROBAT PROIECTUL PENTRU ASFALTARE ,pentru detalii consultati saitul www apdrp. ro si vedeti raportul de selectie al proiectelor .Iata ca cea ce parea un vis, anul acesta poate deveni realitate,DUMNEZEU este alaturi de noi si va iarta pe toti cei care ati fost rautaciosi,sunteti si veti fi de acum inainte.17 .MAI.2010,primarul com.Livezi ,Gioni Craciun……comentati va rog…..

  395. gata cu politica,va ajunge!!!..puneti mana pe treaba …daca va pricepeti!!!.

  396. dar tu la ce te pricepi lungule?? la latrat si la mancat rahat….bravo lor stiu si politica ,fac si treaba ce,nu se vede?

  397. din franta a zis:

    salutari la voi la toti…………mie dor de satul meu natal.

  398. G.FRC. a zis:

    condoleante pdl , sacalii va ingroapa si pe voi !!!
    atentie! se calca intai pe cadavre si apoi pe asfalt…jocul puterii e dur ,dar nu se termina niciodata cu solutia ….dorita.

  399. sacalii a zis:

    fraiere ,echipa asta de rahat a ingropat comuna asta ,astia pe care ii pupi tu in fund ,g.frc,badaluta ,costea ,lungu,etc.,de asta nu suntem si noi in rand cu lumea ,ce se face acum pe timp de criza ,putea fi facut mult mai usor cu ani in urma dar nimic ,si tot voi cu gura mare,ciocu mic…….

  400. ciocu mic a zis:

    Domnule nu poza in „salvatorul natiunii” pentru ca nu e corect ,cei enumerati mai sus au facut fiecare ce au putut, in orice caz nu au ingropat comuna ,ei au venit au plecat dar fata de alcineva au ramas cu coloana vertebrala dreapta. Cat despre pupat in fund cu totii stim ca cineva intai la pupat in fund pe Stavarache si pe cei din jurul lui ,apoi pe Benea,Hrebenciuc si altii si acum urmeaza dosul altuia ,de fiecare data miza fiind din ce in ce mai mare.Nu trebuie sa intervii cu replici nesimtite decat atunci cand crezi ca afirmatiile celor din jur sunt minciuni, (stim cu totii ca sunt adevaruri greu digerabile).
    La mintea dvs. vasta de politician copt ve-ti intelege ca nu toata lumea poate avea „ciocu mic”…..asta si pentru faptul ca viata ar fi prea monotona!!!

  401. sacalii a zis:

    hoo,si care -i treaba, voi cu trufia si fudulia voastra a-ti dus comuna de rapa,doar interese personale, ciocu mic in continuare ca lumea nu mai are nevoie de voi, sa va fie rusinee!

  402. ciocu mic a zis:

    fudulia si trufia e o virtute pentru tine …dar nu e cazul sa iesi din parametrii acceptati de societate !!!

  403. ati putea afla cine fura din curtile oamenilor noaptea????????????
    pe 26 mai, s-a furat de la satenii din scariga,
    va rog sa faceti ceva,prindetzi hotzii!!

  404. Multumim d-le primar pt ca ati reusit sa aduceti la bun sfarsit proiectul cu asfaltu!
    si sa va ajute d-zeu la mai multe proiecte …… ex : un transformator pt curent electric ! E pacat ca am muncit mult sa cumparam electrocasnicele si sa se arada din cauza curentului prost .Multumim cu tot respectul „spania”

  405. victoria a zis:

    nu te bucura pana nu vezi fapte nu vorbe emooooooooo.cand ai sa mergi acasa poate la vara cu masina si ai sa vezi drumurile din satele noastre sa te vedem atunci ce multumiri ii mai aduci primarilui

  406. trebuie sa fim optimisti victoria eu una am incredere in domnu primar . da asa este daca ar fi sa vin acasa in vara normal ca drumu este rau si gropile sunt adanci dar asta e nu e numai la noi in comuna asa. Toata ROMANIA ESTE ASA drumuri foarte rele dar ce sa facem asta e romania noastra trebuie sa circulam asa cum este . Domnule primar mai exact cand ar incepe lucrarile asfaltarea?

  407. un singur lucru nu stiti ,si anume faptul ca fara pdl si fara vali vreme nu se toarna 1 metru de asfalt …

  408. vali vreme a zis:

    dar ,de cand e si asta asfaltator ,un papagal in parlamentul romaniei care a uitat ca a fost votat si in livezi…..

  409. luminita de la........ a zis:

    gropi adanci?! sa vezi ce ne adancim de.acum inainte…..lui vreme ia cam trecut vremea . la fel si pdl-ului. sper sa nu mai auzim mult timp deacum inainte de ei…sau lecuit romanii . daca voia , putea sa faca ceva pt. livezi pana acum… ce a facut decat promisiuni si minciuni?

  410. vali vreme a zis:

    vali a ajuns ministru bravoo,dar voi ???

  411. Domnule Gioni la inceput nu ai fost promitator , dar ai schimbat multe in comuna .Inclusiv fatada primariei (aspect frumos ). Pe afara vopist gardul , inauntru leopardul .Adica in privinta personalului ai cateva cocote , motate , triunfatoare , care de multe ori fac legea in primarie .RUSINE SI URAT pt aceste cotofane Proste si Inculte care prin mandria lor triunfatoare vor sa para persoane publice si doamne in acelasi timp . Sunt atatea pers. calificate cu studii la zi , cu merite bune si maniere frumoase , care ar putea inlocui aceste fandosite inputite care poarta un act de la una la alta si isi dau aere de inteligenta si resping cu multa ignoranta pe cei nevoiasi .Daca stau bn si ma gandesc cu banii publici sunt platite aceste pers. mentionate mai sus.Intr-o tara datornica cu oameni datornici care bat la usa primariei , disperati ar vrea macar un zambet din partea personalului , dar acolo esti intampinat : ” Nu am timp ” , „Mai ast. bai si dute dracului ” , ” Nu am chef”sau ” Nu vreau eu sa-ti fac un act ca-mi beau cafeaua ” .Ar fi bn domnule primar sa face-ti o selectie si o procedura psihologica pt ca aceste pers . ce au tulburari de comportament si bn ar fi ca intr-o zi ori sa fie schimbate sau sa invete sa vb frumos …indiferent de situatie…Si ar mai trebui sa mai reduce-ti din personal , sa pune-ti pers. competente instruite , care pot face munca a doua pers. sau a trei pers. din cele pe care le ave-ti ……………..

  412. primaria: o masea cariata imbracata……caria tot carie…

  413. ghdr

  414. domnule primar eu personal va cred o persoana inteligenta,dar sa te muti in barca [TITANIC] care se vede ce ochiul liber ca este foare aproape sa se scufunde nu este corect. Impreuna cu HOTII, CAMATARII SI PUSCARIASII counei LIVEZI ,vrei sa faci echipa? Rusine domnule primar. Ce electorat are comunitatea tiganeasca din Prajoaia,ce electorat are MAFIOTUL „MITUS” ,ce electorat o sa ai tu cu PARTIDUL HOTILOR DIN ROMANIA?,intitulat PDL. Domnule primar,nu te lasa prada promisiunilor domnilor[hotilor] VREME;BERCA ,dl consilier ICHIM ,ca faceti o greseala foarte mare, ei sint ca iarba in toiul toamnei,uscati.Renunta la oricce numai nu face o greseala pe care sigur o sa o regreti mai tirziu. Este un sfat prietenesc, te admir prea mult ca sa vad cum te distruge unul ca SORIN ICHIM.Aceasta intruchipare de om [ICHIM] este o taratura al PDL-ului.BOC este curva CHIORULUI BASESCU, ICHIM curva lui VALI VREME, tu vrei sa fii curva lui ICHIM SI BERCA?Mai bine dute la PSD sau la PNL. Camatarii o sa te termine. Nu vezi ca lumea a ajuns la disperare, o sa te urasca comuna si nu meriti pentru ca tu si ENEA ati scos comuna din TIFOS.Apropo de ENEA ,nu da cu piciorul in el cum vrea ichim pentru ca ENEA este si va fi o persoana a BUNULUI SIMT dupa cum spune ANTONESCU. Si ai sa vezi ca ANTONESCU va ajunge PRESEDINTELE ROMANEI ,iar PDL si gasca lor vor fi doar o tista amintire. GINDESTETE FOARTE BINE ,NU ITI STA BINE CU ICHM SI MITUS LINGA TINE .

  415. tu personal……………dar altii!?

  416. MATA, invata sa scrii corect romaneste =))
    N-am vazut in viata mea asemenea greseli gramaticale. Auzi, „ave-ti”, „reduce-ti”, cred ca e o premiera. Cu siguranta esti un semianalfabet cu 4 clase din Orasa. Cred ca o sa postez pe youtube, ca sa vada tot poporul :))))
    Succes 😉

  417. toti sunteti niste curve!!!!! , dar fara voi nu se face politica…….

  418. strainatataea a zis:

    dom primar,am vrea sa stim daca mai continuati cu asfaltarea in cotu de la vale (sandru). multumim

  419. multumeste si-atat.acum au treaba cu padurile.a venit frigul si gerul…

    • Jimixx a zis:

      Multumesc,Andreea! Sunteti minunate si riesuti sa daruiti mult.Aveam nevoie sa vad aceasta emisiune(in direct nu am reusit),tocmai pentru ca uitasem sa iert si sa ma iert.Nimic nu este intamplator si datorita voua am depasit situatii mai putin usoare.Va iubesc!

  420. SamSun a zis:

    16 January, 2012 Domnule Iulian Comiza vreau sa va felicit penrtu aceasta afacere care ati inceput-o dar am si eu o rugaminte vreau si eu macar un exemplar din aceasta rasa de capre ca imi plac foarte mult multumesc

Adauga un comentariu

*