PSD propune oferta schimbarii in bine

Peste 5000 de membri si simpatizanti ai PSD, reprezentând toate organizatiile din tara, au umplut Pavilionul Expozitional Romexpo. Cu ocazia lansării candidaţilor pentru alegerile locale, preşedintele PSD, Mircea Geoană, a făcut apel către toţi membri partidului „să se ducă şi să spună vecinilor despre haosul în care a ajuns ţara noastră din cauza guvernării lui Băsescu”. Geoană încurajează oamenii „să dea o şansă României”, conştientizând, totodată, că nu e normal ca economia românească să crească, dar ca poporul să nu trăiască mai bine.

Sub sloganul „Mai bine, pentru mai multi”, social democratii au prezentat tandemurile politice care vor ataca sefia celor 41 de consilii judetene si primarii resedinte de judet din tara. Bacaul a fost reprezentat pentru Consiliul Judetean de cel mai tânar candidat din tara, Dragos Benea, si de senatorul Radu Catalin Mardare, candidatul la Primaria Bacau. Cei doi au fost sustinuti de o echipa formata din 50 de candidati pentru primariile unor comune din judetul Bacau. Dragos Benea le-a vorbit celor 5000 de simpatizanti despre rolul pe care il are un presedinte de consiliu judetean, evidentiind problemele administrative cu care se vor confrunta viitorii presedinti ai consiliilor judetene din tara. La importanta intâlnire a social democratilor au mai tinut discursuri presedintele PSD-Mircea Geoana, Cristian Diaconescu, candidat la Primaria Bucuresti, Adrian Nastase si Ion Iliescu. Presedintele Mircea Geoana va face vineri o vizita in Bacau, unde va participa la lansarea candidatilor Dragos Benea si a senatorului Radu Catalin Mardare. Lucian Bogdanel, Bucuresti

Comentarii

  1. Păi dacă Geoană a făcut apel către membrii partidului să transmită din gură-n gură, vecinilor, în ce hal a ajuns România din cauza lui Băse, e clar că aveaţi mare nevoie de antenele lui Felix. Bine c-aţi bătut palma. Mergeţi la Tribunal şi să vă fie de bine încuscrirea.

Adauga un comentariu

*