Cosmina nu se mai mărită

c.jpgNici măcar dragostea nu este eternă când e vorba despre starurile mioritice. Fostul iepuraş Cosmina Păsărin părea să fi apucat ferm pe „calea cea bună”, care duce spre altar. Şi totuşi, în calea devenirii ei ca doamnă a apărut o piedică esenţială: pretendentul s-a îndreptat spre alte zări, mai „calde”. DJ Pagal şi Cosmina nu mai formează un cuplu.

Vestea a fost confirmată chiar de iepuraşul cu repetiţie. „Eu şi Pagal nu mai suntem împreună, ne-am despărţit”, a recunoscut Cosmina pentru Click!. Evident, ea a refuzat să dea mai multe detalii. Dar era tristă şi irascibilă. Deh, nu este uşor să rămâi din nou domnişoară când lumea te şi vedea condusă la altar de cel care ţi-a fost alături timp de doi ani. E drept, au mai existat crize în această legătură. Dar au reuşit să treacă peste ele şi chiar să anunţe că, în acest an, vor forma oficial o familie.

De vină pare a fi programul încărcat al celor doi. Cosmina este implicată, mai nou, în multe proiecte, în special în filmările pentru un serial TV, în timp ce DJ Pagal este mai mult plecat din Bucureşti. Se spune că ochii care nu se văd, se uită. Iar înţelepciunea populară este valabilă şi în cazul iepuraşilor.

Lucrurile par dramatice la prima vedere, dar dacă doar acesta este motivul, nu ar fi exclusă o împăcare. Iar precedenta despărÅ£ire – din vara anului trecut – s-a sfârÅŸit cu o cerere în căsătorie romantică, făcută pe malul mării. Va fi la fel ÅŸi acum? Poate. DeÅŸi lipseÅŸte un amănunt esenÅ£ial: dacă după separarea de iubit din 2007 Cosmina s-a afiÅŸat radioasă ÅŸi înfloritoare, alături de Radu Mazăre – probabil doar ca să îl facă gelos pe Pagal – , acum ea suferă din amor: ÅŸi-a pierdut formele care au făcut-o celebră ÅŸi a renunÅ£at la decolteurile cu „lipici” la privirile bărbaÅ£ilor. Åži iepuraÅŸii plâng după iubiÅ£i, nu-i aÅŸa? Dar să vedem cât…

Antena 3

Adauga un comentariu

*