Canotor dispărut pe mare, în timpul furtunii

Un sportiv bucureştean este căutat de peste 24 de ore pe mare de poliţiştii de frontieră din Mangalia, după ce a dispărut în timp ce se plimba cu un caiac în dreptul plajei localităţii 2 Mai, transmite corespondentul ROMPRES.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Poliţiei de Frontieră Constanţa, Marius Niculescu, a declarat că Sorin Adrian N. de 25 de ani a fost dat dispărut sâmbătă, 1 martie, în jurul orei 16.00, după ce s-a răsturnat cu caiacul pe mare.

‘Imediat au fost alertaÅ£i poliÅ£iÅŸtii de frontieră de la Grupul de Nave Mangalia, iar o ÅŸalupă tip Rodman a patrulat fără succes pentru găsirea tânărului în zona plajei 2 Mai – digul de sud al Åžantierului Naval Mangalia – digul de nord al Pescăriei 2 Mai, până seara târziu’, a precizat Marius Niculescu.

Poliţiştii au reluat duminică dimineaţa căutările, dar şansele de a-l găsit în viaţă pe tânăr sunt extrem de reduse din cauza furtunii care s-a abătut pe litoral sâmbătă seara. Vântul puternic ce suflă în rafale de peste 70 de kilometri la oră a impus închiderea porturilor maritime şi suspendarea navigaţiei pe Canalul Dunăre-Marea Neagră. ROMPRES

Adauga un comentariu

*