Se intimpla in sistemul educational romanesc! Striptease la scoala!

str.jpgstriptease.jpgDupa subiectul cu tenta pornografica de la olimpiada de limba romana din Bacau, un alt scandal scate la iveala carentele sitemului educational romanesc.CANCAN dezvaluie un caz incredibil din Arges. Vine beata la scoala, face striptease printre banci si recunoaste cu nonsalanta ca ii place la nebunie sa faca sex.
Destainuirile apartin unei adolescente de 15 ani, eleva premianta la Grupul Scolar Tehnic Domnesti, judetul Arges. Amalia Balasoiu a ajuns „vedeta” dupa ce un filmulet cu ea purtand doar un sutien si dansand lasciv in clasa a ajuns pe telefoanele tuturor colegilor ei. „Era ultima zi de scoala in luna decembrie, anul trecut. Nu prea stiam eu ce fac, ca bausem cu colegii intr-un bar!”, s-a scuzat adolescenta. „Cand m-am intors in clasa, am vrut sa ma schimb de tricou si a intrat peste mine un coleg, Andrei. Mi-a zis ca nu am tupeu sa ma dezbrac si sa ma filmeze, iar eu i-am aratat ca am”, a declarat Amalia pentru CANCAN. Episodul cu alcoolul nu este, insa, unul izolat.

„Mai beau si eu cate ceva, dar de obicei la chefuri”, ne-a mai spus fata, spusele ei fiind confirmate de colegi, care sustin ca e o mare consumatoare de vodca. Chiar si directorul scolii, Gheorghe Podrea, stie ca Amaliei ii place sa traga la masea. Acestea ne-a povestit ca in ziua in care a vazut si el filmuletul cu fata facand striptease, a chemat-o in birou. „Era beata si am chemat politistii, care au supus-o unui alcooltest, reiesind o concentratie de 0,38 gr alcool in aerul expirat”, a spus directorul pentru CANCAN. Desi are doar 15 ani, fata spune cu dezinvoltura ca si-a inceput deja viata sexuala, in urma cu cateva luni, cu prietenul ei, in varsta de 19 ani.
Andrei, baiatul care a realizat filmarea, sustine o alta varianta in cazul „show-ului de striptease”. „Am intrat in clasa cand ea se dezbraca si mi-a zis sa o filmez. Nu am dat eu inregistrarea la nimeni pentru ca telefonul mi-a fost furat la discoteca aici, in Domnesti. Nu stiu cum a ajuns la profesori. Imi pare rau, dar nu cred ca eu sunt prea vinovat pentru ca ea mi-a zis sa o filmez”, ne-a povestit Andrei Sarbescu.

Colegii Amaliei spun ca fata a mai pozat in ipostaze sexy si in urma cu doi ani, cand era in clasa a VII-a, in fata aceluiasi coleg. Cand a aflat despre isprava, mama adolescentei l-ar fi batut pe „cameraman” si, pentru fapta sa, chiar a fost amendata de politistii din comuna cu doua milioane de lei vechi.
Pentru scandalul cu numar de striptease in clasa, consiliul de administratie al scolii a decis ca notele Amaliei si ale lui Andrei sa fie scazute cel putin la sase, decizia finala urmand a fi luata la sfarsitul anului scolar.
sursa cancan
foto cancan

Adauga un comentariu

*