MASONERIA MONDIALA ISI DA INTILNIRE LA BUCUREŞTI? CONVENŢIA B`NAI B`RITH SE VA ŢINE ÎN ROMÂNIA

in următoarea perioadă, în Bucureşti vor avea loc evenimente a căror însemnătate depăşeşte cu mult graniţele ţării. Dacă despre organizarea summit-ului NATO, în perioada 2-4 aprilie, presa a relatat pe larg, imediat după acest eveniment în Capitala României va avea loc Convenţia celei mai mari organizaţii evreieşti din lume. Irina Cajal, consilier diplomat la Ministerul de Externe şi la Ministerul Culturii şi Cultelor a anunţat în exclusivitate la News FM, în emisiunea LIVE cu Anca Florea, că în perioada 11-14 mai va avea loc la Bucureşti convenţia europeană B`nai B`rith.

„Loja B`nai B`rith”

Cine este această organizaÅ£ie? Potrivit informaÅ£iilor oficiale, organizaÅ£ia B`nai B`rith a fost este înfiinÅ£ată în 1843, la New York, de 12 emigranÅ£i evrei din Europa. ÃŽn timp, B`nai B`rith a devenit cea mai puternică organizaÅ£ie evreiască din lume, deÅ£inând reprezentanÅ£e în peste 50 de state ÅŸi fiind prezentă în mai multe organizaÅ£ii internaÅ£ionale. Printre acestea, amintim doar ONU, UNESCO ÅŸi Consiliul Europei. Neoficial, B`nai B`rith este considerată o organizaÅ£ie masonică, după unele surse, chiar cea mai influentă. De altfel, ÅŸi Irina Cajal a vorbit la News FM despre „Loja B`nai B`rith” din România, care ar fi cea mai veche organizaÅ£ie de acest tip din Å£ara noastră.

Toţi preşedinţii B`nai B`rith, la Bucureşti

Este aÅŸadar extrem de interesant ce se va discuta la BucureÅŸti la ConvenÅ£ia B`nai B`rith din 11-14 mai. Potrivit Irinei Cajal, la această ConvenÅ£ie vor participa toÅ£i preÅŸedinÅ£ii organizaÅ£iilor B`nai B`rith din Europa, precum ÅŸi mai mulÅ£i invitaÅ£i din Statele Unite. De altfel, sediul central al organizaÅ£iei B`nai B`rith International se află la Washington, în apropierea Casei Albe. Dacă ar fi să-i credem pe cei care consideră B`nai B`rith una dintre cele mai temute organizaÅ£ii masonice, unul dintre membrii ei ar fi fost însuÅŸi Karl Marx, „părintele comunismului.”

Programul Convenţiei B`nai B`rith de la Bucureşti

– 11 mai – coktail-ul de deschidere
– 12 ÅŸi 13 mai – discuÅ£ii ÅŸi ÅŸedinÅ£e
Р14 mai Рgala de ̨nchidere
ANTENA 3

Adauga un comentariu

*