Corlăţean Å£ine să-l „felicite” pe Frattini pentru sprijinul dat reformei în justiÅ£ia din România

Secretarul General al PSD, Titus Corlăţean, a făcut o declaraţie de presă în care a adresat, ironic, felicitări puterii de dreapta din România, Monicăi Macovei, lui Daniel Morar cât şi lui Franco Frattini pentru modul în care a fost făcută reforma în justiţia din România.
Redăm textul integral:

„AÅŸ dori să adresez sincere felicitări puterii de dreapta instalate în decembrie 2004 pentru succesele deosebite în reforma în JustiÅ£ie. Åži, aÅŸi dori, în primul rând, să o felicit călduros pe doamna Monica Macovei, să îl felicit în mod călduros pe domnul Morar de la DNA.

Mă refer la faptul de a constata că acele zeci de nave dispărute în ceaţă, de fapt nu au dispărut, faptul că prejudiciul constatat la o primă expertiză judiciară, de câteva sute de miliarde de euro, nu este un prejudiciu. În consecinţă, iată că reforma în Justiţie a produs rezultatele aşteptate.

Vreau să-i felicit ÅŸi aceleaÅŸi felicitări le voi adresa, de data aceasta în calitate de prim-vicepreÅŸedinte al comisiei Juridice a Parlamentului European, domnului vicepreÅŸedinte al Comisiei Europene, Franco Frattini, care a sprijinit direct, nemijlocit, aceste progrese deosebite în domeniul JustiÅ£iei în România sub puterea de dreapta ÅŸi îi voi face această scrisoare de felicitare săptămâna viitoare la Parlamentul European, direct ÅŸi personal”.

Adauga un comentariu

*