Un şef de fermă a încercat să se sinucidă cu un asomator

Un inginer ce lucrează la o fermă de porcine din comuna timişeană Bacova a încercat să îşi ia viaţa cu un asomator pentru animale, transmite corespondentul AMOS News.

PoliÅ£ia din oraÅŸul BuziaÅŸ a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că în ferma de porcine din Bacova, un inginer a încercat să se sinucidă prin folosirea unei arme neletale cu destinaÅ£ia utilitară de asomare, deÅ£inută legal în baza certificatului de deÅ£inător. ÃŽn mâna stângă a victimei a fost identificat un bilet pe care se aflau scrise cuvintele: „Nu mai pot” ÅŸi „IertaÅ£i-mă”.

La faţa locului s-a stabilit că victima este şeful de fermă din Bacova, inginerul H. Tavi, de 50 de ani, cu domiciliul stabil în Timişoara, acesta fiind singura persoană care avea acces la pistol. Acesta era păstrat într-o casă de fier în biroul şefului de fermă, asigurat cu sistem de închidere cu cifru şi cheie, accesul la acesta fiind permis doar inginerului.

Bărbatul a fost transportată la Spitalul Judeţean Timişoara, secţia Neurochirurgie, pentru acordarea îngrijirilor medicale, starea sănătăţii acestuia fiind critică. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că H. Tavi s-a aflat într-o stare accentuată de depresie psihică datorată decesului soţiei sale în luna decembrie 2007 şi a unei stări avansate de boală cronică de care acesta suferea.

Adauga un comentariu

*